gekkodan írta:ozsimiki írta:C.R. góllövő formája IS elképesztő (szerencsére nálunk se kell sokáig keresgetni), ő se akárhogy mutatkozik be új csapatánál.
Idén meglövi a 30-at megint, de azért azt ne feledjük, hogy a spanyol bajnokságban vakok és gynegénlátók játszanak, nem nehéz mindenkinek 5 gólt rúgni. Ibra sem véletlen szokta meg ilyen könnyen a témát. Aki extraklasszis, annak nem kihívás.
Persze az érdemeit nem kissebbítem, csak megjegyeztem.
Azért ez vicces.
Mielőtt átjött volna spanyolba, azért ment itt folyamatosan a tenyérdörzsölés,h na majd itt megtudja.A PD-ben nem szaladnak 7 felé a védők,mert itt technikásabbak és sokkal fineszesebb playák ellen edződnek.Angliában meg a baltaarcú,egyszerű védőgyerekek meg egy biciklitől dőltek elfele.Meg a 4 nagyon kívüli nímand csapatoknak könnyű volt 2-3-4-et lőni.De az ittenieknek nem lesz olyan könnyű ontania a gólokat a portugálnak.
Most meg,h látjuk itt a produkcióját,pont az ellenkezője?
Bocs,h pont erre reagálok,de ez megütötte szemem....
fly20 írta:A svéd Martin Hansson játékvezető második sárga lapja után állította ki a szenegáli Souleymane Diawarát Ronaldo buktatásáért, a jogos 11-est a brazil Kaká váltotta gólra.
by nso
Ők lehet pártatlanok,
jah persze tudom Perez őket is lefizette.

Mondjuk egy kétes esetben nem az nso nekem a mérvadó,döntő szó
Mindenesetre kíváncsivá tettetek a büntető ügyében,esetleg vkinek link?
fly20 írta:Ammeg a másik, hogy ezt a megint a madridot nyomja a bíró szöveget lehet nem erőltetném Överbrö (vagy hogy írják) után.

Pedig megjegyezhetted volna már,évek óta ez az egyetlen vesszőparipátok van...
(Szemben a reállal kapcsolatos igen sok cinkes,gyanús,véleményes,részrehajló bírói ítélettel

)