Brian 20 írta:Két edzőt is buktat a keddi játéknap?
szerda van Titinho!
Hmm... Már este volt na.
albicelesteX írta:Milannak szia van!!!
Én akkorát, de akkorát röhögtem tegnap este amikor lefújták a Milan meccset, hogy zengett az egész ház. Ez már nem balszerencse, hanem hihetetlen. Ezek meghazudtolják a foci törvényeit! Egy ilyen csapatnak, hogy nem lehet 1 gólt rúgni hazai pályán egy Zürich ellen? Vagy hétvégén mondhatnám a Barit is. Óriási tényleg! Ha a Bari meccs után az olasz újságírók a következőt olvasták le Galliani szájáról:
"Úristen...de sz*r csapatunk van!" akkor el tudom képzelni, hogy mit mondhatott tegnap este. De már Berlusconi is kimondta tegnap délután, hogy katasztrofális a csapat jelenleg.
albicelesteX írta:Fene tudja abból a sok pénzből amit Kakáért kaptak miért nem erősítettek!
Mert adósságuk volt. Ezért is kellett eladni Kakát. Közel 50 milliós (pontos összeget nem tudok, de ekörül) adósságuk volt, amit így tudtak megoldani. De a Milanra nem elég egy 60 millió. Kb. mint Madridban olyan 250 milliót kéne költeni erre a csapatra. A KOMPLETT védelemet kicserélni Nesta kivételével kb. 5-6 ember, kp-ra legalább 3 ember, támadószekcióba a jobb szélre lagalább 1, vagy középre irányítónak 1. De ez már nem ennek a topicnak a témája... bocsi.
Most már csak szerdán fogok tippmixelni is. 2 hete és most is 8 meccsből 7-et eltaláltam. A Bayern-Juve döntetlenben olyan biztos voltam mint a huzat. De így viszont szépen alakul az a csoport is: Bayern 4 pont, Juve 2, Bordeaux 2, Maccabi 0. A Real szerintem már megnyerte ezzel a csoportját, pláne ha 3 hét múlva megveri a San Siroban a Milant. A Milannal mi lesz Zürichben? Kapnak egy 3-ast?
Az Atletico is...

Abel Resino a világ szégyene, nem való edzőnek, max. kapusedzőnek. Én nem értem meg, hogy mit látnak ebben a 2 szerencsétlenben (Leonardo, Resino). De nem baj...Leonardo lesz az 'Olasz Guardiola'!

Álmodban apuci!
Na peace.