Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Azérta második félidőt kihagytam volna...Enrique írta:Nagy meccs volt, főleg szoros, de a hosszabbítást egyértelműen uraltuk, onnan meg már nem is volt kérdés a győztes kiléte.
Montreal 2005
Női vízilabda, döntő
Élő mérkozés Egyesült Államok-Magyarország 7-10
Egyébként szerintem nem elvárható hogy mindig mindent megnyerjünk, (bár mindig mindent megnyerünkBadi írta:Ha így játszunk nem lesz gond a görög meccs, de nem hiszem hogy lehet ezt a szintet tartani végig. elősször jussunk be a döntőbe, aztán foglalkozzunk a szerbekkel (vagy a horvátokkal)
áááááááááááááá nem igaz3.27 Vizes-vb, vízilabda, férfi elôdöntô: Magyarország–Görögország, élô.
Kegyetlen meccs volt!Badi írta:Montreal 2005
Vízilabda, nők, elődöntő
Kanada-Magyarország 02:15
Megint éjszakázhatunk![]()
Ezt nem moderáltam volna... Sehol nem teszem, sőt, kiszedem a csillagot....redlions írta:Remek, hogy Cseh háton bronzzal melegített a vegyesre.
A fiúk meg hozták a meccset. Kit nem verünk vajon s****á?Eddig senki nem kapott ki szoros meccsen...
Enrique írta:Ejnye-bejnye...![]()
![]()
![]()
Tiszta felesleges erőlködni, amikor már megvan a meccs. Még 2 kemény meccs vár ránk, abból valószínüleg a döntő nagyon kemény lesz a szerbek ellen. Velük igazi brusztolós, kemény meccseket szoktunk játszani.Badi írta:Boixos írta:mit játszottunk a spanyolokkal? 4-1ig néztem, de aztán felborultam.
bocs, most látom, h 8-4. szoros meccs volt.
volt az 7-2 is (akkor aludtam el), csak szokás szerint elszórakoztuk a végét