Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pedig, amit leírtál, azon elmehet a Bajnokság és a BL. is, ahhoz képest pedig elég nagy volt az invesztíció!CS0ki írta:Nem is hátúl voltak a legfőbb bajok a védelemben, legalábbis nem egyéni szinten. Mellesleg két védőt vettünk, illetve a középpályás védekezéshez vettünk egy nagyon fontos játékost.Szerintem nem mondta senki, hogy vicc a Real védelme, de az tény, hogy a csapat erősítése egy kivétellel kimerült a támadók igazolásában. Nem véletlenül mondta Fergusson, hogy C.R.-nak lehet, hogy középhátvédet kell majd játszani, mert védői nincsenek a Madridnak. Ez nyilván erős túlzás, de mitől lenne a Madrid védelme erősebb, mint tavaly, ha nem volt számottevő igazolás a hátsó alakzatban. Lehet, hogy a védelem teljesítménye változni fog, de egyenlőre elég sebezhetőnek tűnt.
Igazából egy játékosra kellett volna rámenni nagyon: Maicon. Az elszalasztását tartom a legnagyobb hibának a nyár folyamán. Ramos egyszerűen nem szélső védő, és egyszerűen képtelen vagyok megérteni, ogy miért ott játszik. Nem értem!!Középen mindig klasszis teljesítményt nyújtott, széélen meg max egy jó teljesítményre képes, arra is évente csak párszor, egyébként sorban hozza az olyan meccseket, mint ellenetek vagy mint a tegnapi.
Mondjuk Albiollal elégedett vagyok, alapjaiban stabil védő, nem volt vele sok gond eddig.
Szóval a jobboldali védőnk ingadozó, lehet, hogy Albiollal jobban járnánlk párszor...És akkor ott a bal oldali védőnk, aki...támadásban nem rossz, de kb arra jó, amire tavaly használták Marcelot: szélső középpályás. Ez a szintű védekezés a top csapatban egyszerűen nulla. A tegnapihoz hasonló gólokat meg elég gyakran kapunk, olyan simán fejelnek Marcelo mellett, ahogy akarnak.
A belső védő négyesünkkel én elégedett vagyok, bár talán túlságosan függnek a környezettől. De ha a szélső védők normális játékot mutatnak, illetve előttük megvalósul a középpályás védekezés, akkor nincs gond. Tegnap mindkettővel komoly bajok voltak...Mert bár Diarra nem volt vészes, de iszonyú lassú, akárcsak Xabi, aki ráadásul még gyenge is volt tegnap. A két szélső védőnk meg...
Illetve még egy probléma van hátul: túl fiatalok a játékosok. A védelmünk átlagéletkora tegnap kb 23 év volt. Hiányzik a rutin. Elment a védelem vezére, és még nem sikerült pótolni. De ez is lesz job, ahogy az egész csapat játéka.
Nem is hátúl voltak a legfőbb bajok a védelemben, legalábbis nem egyéni szinten. Mellesleg két védőt vettünk, illetve a középpályás védekezéshez vettünk egy nagyon fontos játékost.Szerintem nem mondta senki, hogy vicc a Real védelme, de az tény, hogy a csapat erősítése egy kivétellel kimerült a támadók igazolásában. Nem véletlenül mondta Fergusson, hogy C.R.-nak lehet, hogy középhátvédet kell majd játszani, mert védői nincsenek a Madridnak. Ez nyilván erős túlzás, de mitől lenne a Madrid védelme erősebb, mint tavaly, ha nem volt számottevő igazolás a hátsó alakzatban. Lehet, hogy a védelem teljesítménye változni fog, de egyenlőre elég sebezhetőnek tűnt.
Szerintem nem mondta senki, hogy vicc a Real védelme, de az tény, hogy a csapat erősítése egy kivétellel kimerült a támadók igazolásában. Nem véletlenül mondta Fergusson, hogy C.R.-nak lehet, hogy középhátvédet kell majd játszani, mert védői nincsenek a Madridnak. Ez nyilván erős túlzás, de mitől lenne a Madrid védelme erősebb, mint tavaly, ha nem volt számottevő igazolás a hátsó alakzatban. Lehet, hogy a védelem teljesítménye változni fog, de egyenlőre elég sebezhetőnek tűnt.Lampiao írta:Csak nevetni tudok itt szurkoló társaim írásai alapján...
Egy meccs után megállapítják, hogy vicc a Real védelme... Tavaly is az volt mégis majdnem gól nélkül ballagtunk le a pályáról az első Clásico után...
EZ NEM A FIFA!!! Itt nincs olyan hogy minden meccsen 88 ponttal indulnka a játékosok... Ez egy rossz napja volt a Realnak... de nem jelent semmit... A keretük ettől függetlenül erős és a védelmük is jó... Nem kell károgni...
Örüljünk hogy mostmár pontokkal is vezetünk és izguljunk hogy jövő héten a Valenciát is meg tudjuk verni!
Egyelőre valóban ott a helyük. Kaká a támadásokban aktívan részt vett, jól is ment neki, bár 1-2 csel most nem úgy sűlt el, ahogy azt várta. Gutinak volt egy jó passza, utána viszont vagy az eladott labdák, vagy a kakaskodása révén tűnt ki.bali 15 írta:Na a Real oda került végre ahova való. A második helyre.?
Tényleg nagyon oda tette magát Casillas. Nagy szerencséje is volt, de nem adta fel, szal így mindenképp az ő érdeme. Jesusról eddig is tudtuk , hogy ügyes...Casillas.
Kész.... Fejet hajtok előtte. Egyszerűen ő a legjobb. NUM 1.
Az a Jesus Navas gyerek pedig nagyon tud.
A Madrid nem igazán használja a széleket, mi viszont épp az, hogy onnan törünk befelé Messi vagy Titi révén. Teljesen más a játékunk, nem igazán lehet az ilyet megjósolni. Optimistán azt mondom, hogy mi azért levertüik volna őket...Valahogy úgy érzem hogy ez ellen a Sevilla ellen mi sem tudtunk volna talpon maradni tegnap.Vagy igen?
Azért volt ottan egy Cannvaro. Meg azon a meccsen csak a játékosok megölésével foglalkoztak a Madridiak. Később aztán láttuk hogy mi lett amikor focizni is elkezdtek. (6-2)Lampiao írta:
Tavaly is az volt mégis majdnem gól nélkül ballagtunk le a pályáról az első Clásico után...
Az első bravúrhoz szerintem nem sok köze volt, szinte a térdére vagy a lábszárára fejelte az érkező, aki reflexből fejelt bele a jól érkező beadásba, nem volt könnyű irányítani, ezzel együtt talán Casillas megmozdította kicsit a lábát, nem akarom tőle elvenni a hárítás érdemét! Viszont a másodiknál csak annyit tett meg amennyit tehetett és az nem kevés, de a helyzet kimaradásáért igazából a csatár balféksége a magyarázat. Egy ilyen lapos passz, (nem pattog, nem kiszámíthatatlan) viszonylag erős, álom az érkező csatárnak.danikaa10 írta:Amúgy azt azért megemlíteném, ezzel nem Casillas érdemeit akarom elvenni, hogy belehett volna rúgni azokat.
Eleve az első fejesbe úgy ért belel, hogy a vissza maradt lábáról pattant ki. Aztán a másodiknál meg a csak egy kicsit is balrább lövi nincs az az ember(Casillas) aki kifogná, persze arról nem mehet a vita, tény ő a legjobb kapus a világon, főleg mert saját nevelés, és látszik, hogy bármit megtette a cssapatért, szerintem jobban megérdemelné Iker a karszalaot, nem mintha bajnom lenne Raullal csak épp, azt vettem észre, hogy Casillas tartja a lelket a Madridban az ilyen meccseken. .
nagyon bizonytalan volt. kirúgásai mindig is gyengék voltak, de az annyira nem lényeges...De a beívelt labdák...Vonalon a legjobb kapus a legjobb reflexekkel, de a kijöveteleknél túl sokszor van gond. Bár sose volt a levegő úra, de a szokásosnál is többet hibázott. Ugye a védelmünk a beíveléseknél, pontrúgásoknál a legsebezhetőbb, és ebben casillasnak is szerepe van.miért? eddig is nagyon jó volt, egyedül tavaly ősszel volt kisebb hullámvölgyben,de szerintem 4-5 évente belefér pár gyengébb meccs.
idén eddig mi gond volt vele? szntem semmi.
Sokakban benne maradt még a tavalyi rugdalózása....PEEtör írta: Te tényleg zsigerből utálhatod.![]()
Várj csak...zsuni írta:minden 0 amit csinál, csak szabálytalankodik, ennyi. ha te ennyit látsz belőle, én nem koptatom a klaviatúrámat, akkor is vak maradsz.Akkor inkább azt javaslom, nézd meg miket művel az a nyakigláb b.arom.
Egy kabaré az ember. Ma legalább 4-5 olyan megmozdulása volt, amit simán le lehetett volna fújni-egy esetben elütötte a kilépő Fabianot utolsó emberként...
Ja, emellett helyezkedés 0, labdabiztosság 0. A balek megoldások ellenben csak úgy jönnek belőle.
Szerencsétlen a pali.
csak félig poén, mivel ha megnézed casillas mit hozott éveken keresztül, akkor láthatod, hogy egy ideje alulteljesít, megjegyzem saját magához képest. nagyon régen volt olyan, hogy egy lehetetlennek tűnő labdára egyáltalán elinduljon, évekkel ezelőtt, minden meccsen kivétel nélkül mindenre ugyanigy ugrott, mint most. ha a tavalyi szezont nézed, akkor láthatod, hogy hiányoztak már tőle ezek.ehet ezt csak poénból írtad,mivel ott a smile, viszont olvastam nálatok,h végre visszakaptuk ikert,stb,stb,stb..
miért? eddig is nagyon jó volt, egyedül tavaly ősszel volt kisebb hullámvölgyben,de szerintem 4-5 évente belefér pár gyengébb meccs.
idén eddig mi gond volt vele? szntem semmi.
minden 0 amit csinál, csak szabálytalankodik, ennyi. ha te ennyit látsz belőle, én nem koptatom a klaviatúrámat, akkor is vak maradsz.Akkor inkább azt javaslom, nézd meg miket művel az a nyakigláb b.arom.
Egy kabaré az ember. Ma legalább 4-5 olyan megmozdulása volt, amit simán le lehetett volna fújni-egy esetben elütötte a kilépő Fabianot utolsó emberként...
Ja, emellett helyezkedés 0, labdabiztosság 0. A balek megoldások ellenben csak úgy jönnek belőle.
Szerencsétlen a pali.
Te tényleg zsigerből utálhatod.Akkor inkább azt javaslom, nézd meg miket művel az a nyakigláb b.arom.
Szerencsétlen a pali.
Akkor inkább azt javaslom, nézd meg miket művel az a nyakigláb b.arom.zsuni írta:ehhez meg óriási respekt, hogy ekkora baromságot le mersz írni.Ja, Pepe pedig egy nyomorék, és egy szabályos mozdulata sincsen. Ez a meccs újabb bizonyíték.