Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Magyarul is beszélhetszKitfisto írta:De király lesz!Mikor kezdödik?Z. Iván írta:Ha minden rendben megy, lesz élö közvetítés, de nem mondom 100 százalékra.
off:Your have 1 privázüzenet from Me.
Nem tom.ValaciBarca1 tudja.Barcelonafan írta:Hol adják?Kitfisto írta:Mindjárt meccs.valaciBarca1!!!!!!...........Gyereeeeeee!
Szerintem nyerünk 3:0-ra vagy 3:1-re.
Hol adják?Kitfisto írta:Mindjárt meccs.valaciBarca1!!!!!!...........Gyereeeeeee!
Szerintem nyerünk 3:0-ra vagy 3:1-re.
sztem azért nem játszott,hogy nehogy má megsérüljön a debüt mecseén a válllógatottban!?HAnonymus írta:Nem játszott Messi! Na ez egy kicsit meglepett, mondjuk majdnem 100% bizti vagyok abbnan hogy egyelőre csak pihenteti!
Eto'o az első félidsőben játszott .Kitfisto írta:Mivan Eto'oval?valaciBarca1 írta:Majd Giuly kilépett ziccerben és bomba erővel a felső lécet lőtte telibe .
Mivan Eto'oval?valaciBarca1 írta:Majd Giuly kilépett ziccerben és bomba erővel a felső lécet lőtte telibe .
80'Kitfisto írta:valaciBarca1 írta:Most egy kicsit kijött a szorításból a japán csapat és ez megmutatkozik abban is , hogy egy bal oldali szöglet után az ellefél játékosa , tiszta helyzetben gólt fejelt .
1-1Hanyadik perc?
valaciBarca1 írta:Most egy kicsit kijött a szorításból a japán csapat és ez megmutatkozik abban is , hogy egy bal oldali szöglet után az ellefél játékosa , tiszta helyzetben gólt fejelt .
1-1
Ja , persze beállt Ronaldinho...valaciBarca1 írta:Szemre is nagyon szépen játsszik a Barca , de a gólig egyelőre nem jutunk el .
Közben nézem , hogy hátul edmilson -Oleguer belső védő játszik , elől pedig mostmár egy kreatív játékossal több .