Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ennek nagyon örülök!Colos írta:Megvan a hosszabbítás!!!! Utóbbi időben mutatott világklasszis formája biztosan közrejátszott a bolt tető alá hozásában! 2013-ig marad a Kapitány!!!
Ehhez én annyit tennék hozzá, hogy ez mind igaz...a második félidőre.levproff írta:Valdes mellet Ő volt a másik legjobb a mai meccsen!Hihetetlen mennyit hajtott!(jobban ahogy alapból szokott) És szerintem ha lett volna még egy 90 perc azt is ugyanígy végig robotolta volna!Hihetetlen önfeláldozó mentései voltak!Ha Ő nem lett volna ma akkor szerintem most vereséggel jöttünk volna le a pályáról!
Grat neki!Nagyott játszott ma!
Hagyjukmár, az teljesen más szitu volt...Mikaos írta:Amikor Ibra leigazolása felmerült, akkor is sokan írták, hogy azok a hírek mehetnek a humor topicba![]()
Amikor Ibra leigazolása felmerült, akkor is sokan írták, hogy azok a hírek mehetnek a humor topicbaDanka00792 írta:Ezt lehetett volna a humor topicba is.Mikaos írta:A Sport.es szerint Puyolért érdeklődik a ManCity és az Arsenal is. Jövő nyáron ingyen elvihetnék.
Az újság szerint Puyol vágya, hogy kipróbálhassa magát egy másik ligában is.
Puyol 100% hogy nem megy el.Föleg most, amikor megy a szekér...
![]()
Ezt lehetett volna a humor topicba is.Mikaos írta:A Sport.es szerint Puyolért érdeklődik a ManCity és az Arsenal is. Jövő nyáron ingyen elvihetnék.
Az újság szerint Puyol vágya, hogy kipróbálhassa magát egy másik ligában is.
Iniestáét és nézd megnagyi írta:http://www.fcbarcelona.com/web/download ... /PUYOL.jpg
mi szeme van az embernek? :O a balos kicsit kisebb nem?