Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez a gyerek tényleg kegyetlen.Ha lett volna egy kis szerencséja 8-at is rughatott volna.Morminho írta:Ez a gyerek ha begyorsul... felrúgni se tudjákHihetetlen játékos lesz belőle
OFF: Enrique olvastam, h tudsz hostolni, úgy hogy ha akarod lejácchatjuk a meccsünketEnrique írta:Jajjj, hagyjatok már...![]()
![]()
Hát azt nagyon megköszönnémEnrique írta:Feltőőtöm' a rapidshare-re.Morminho írta:A videókra visszatérve amiket Barrientos linkelt be: nekem server error-t ír kiVki nem tudná még1x feltölteni valahova
hát 38évesen már elég lessú az ember,de majd meglátjuk!legyen így!Barcelonafan írta:Szerintem még két évtized is hátra van neki, remélem a BarcábaHAnonymus írta:Hát ez a mesterhármas az álom kategóriába tartozik de nem is tenne jót neki mert iszonyatos elvárás nehezedne akkor rá... Játsszon, mutassa meg magát, az se baj hogyha nem viszik ki a VB-re (Maradonát se vitták 1978-ban, Argentina mégis világbajnok lett), neki van még legalább egy évtizede hogy istenítsék. Nem kell elsietni szerintem! Mondjuk nem lennék szomorú akkor se, ha világbajnokként kezdené a következő szezont... Kétszeresként
![]()
![]()
Túl kicsi voltJONNY GREENWOOD írta:helosztok
Milyen betegsége volt messinek?
Szerintem még két évtized is hátra van neki, remélem a BarcábaHAnonymus írta:Hát ez a mesterhármas az álom kategóriába tartozik de nem is tenne jót neki mert iszonyatos elvárás nehezedne akkor rá... Játsszon, mutassa meg magát, az se baj hogyha nem viszik ki a VB-re (Maradonát se vitták 1978-ban, Argentina mégis világbajnok lett), neki van még legalább egy évtizede hogy istenítsék. Nem kell elsietni szerintem! Mondjuk nem lennék szomorú akkor se, ha világbajnokként kezdené a következő szezont... Kétszeresként
![]()
![]()
A nemsokára egy bizonyos Magyarország ellen már bevetésre készen fog állni...nb.nb.nb írta:Remélem idén több lehetőséget kap a Barca színeiben, és bemutatkozik a felnőtt válogatottban is