matyi25 írta:palesz77 írta:Köszi matyi

Amúgy az atlétikus szálkás alkat a szép szerintem is

Amúgy biztos aszéles hátizom lesz az, kösz, ma is tanultam valamit.
Amúgy kondiba tuti nem fogok eljárni, súlyzózni néha szoktam, de nem ilyen gyakran, fekvőzni 2 naponta szoktam, de akkor váltok napira...
előre is kösz

Szívesen. Igen egyetértek,
a szálkás alkat a szép és talán a női szemeknek is ez jön be... bár kitudja
A női logika ugye...
Én tudatosan edzettem itthon naponta, hogy felhozzam magam egy szintre, hogy elmehessek konditerembe.
Valamint saját tapasztalatomból azt ajánlom, hogy bármilyen izomcsoportra is dolgozol, de
a legjobb a saját testsúlyoddal tornázni. Mégiscsak mi mást bírj ha nem a saját tested? Valamint nekem attól van a legnagyobb izomlázam.
Ha szálkás akarsz maradni, ajánlom még a nyújtást. Nézz a googlen nyújtó gyakorlatokat magadnak, így megmarad az izmok rugalmassága és hamarabb fejlődenek. Valamint ajánlom még a heti egyszeri kétszeri kocogást, vagy foci is helyettesíti.
És én nem vagyok híve semmilyen étrendkiegészítőnek sem, azoktól nem marad meg a szálkás alkatod. Elég túrót enni, lágytojást - mert ugye azért a fehérjét pótolni kell a szervezetben...
Jó tornázást...

A saját súlyodnál nincs jobb, ha arányos alkatot akarsz. Húzódszkodás, tolódzkodás, fekvőtámasz. Ha ennél többre vágysz, konditerem, ahol finomítani lehet a definíción, ha az általad jónak tartott tömeget elérted, vagy még nem érted el, de vastagodni szeretnél. Az étrendkiegészítőket nem tartom rossznak (csak a legálisról beszélek), mert mindenkinek az alkata más, van akire úgy kell felimádkozni néhány kilót, de van, aki a levegőtől is hízik. Ha fiatal Vagy és normális anyagcserével bírsz, baromi látványos tud lenni a fejlődés két három hónap alatt is. Az illegális dolgokat senkinek nem ajánlom, mert lehet, hogy fél év alatt olyan fejlődésen mész keresztül, hogy a barátaid vagy saját édesanyád sem ismerne fel, de kérdés milyen árat fizetsz érte!
Hogy a csajoknak mi jön be!? Van, aki a kétajtós szekrénytől lesz rögtön nedves, van aki a "lenyelt bordásfalat" preferálja.(kockás has)
Az egyik legnagyobbat idézném(Karcenegger): a nők egy része undorral tekintett a testre, amit felépítettem, a másik része bálványozta azt. Én csak a második részből válogattam.
Én az életben ugyanígy gondolkodom. Nem tetszhetünk mindenkinek, én mindig abból válogattam akinek bejöttem.
Jó edzést!