Sanama írta:A Reallal az a baj.. Megint csak sztárokat vett...
CR,Kaká,Xabi. És ki fog robotolni, ki fog futni utolsó leheletéig?
Majd Benzema vagy Raul,aki már épp hogy futni tud?
Egyszerűen megint az van,hogy :
1- senki sem játszik szívvel a csapatért(Raul ,Iker kivéve).
2- nincs is aki elvégezze a piszkos munkát
3- nem erős a keret annyira,mint ahogy be volt harangozva
Ki végezné el? Guti? aki inkább a haját igazítja,mintohgy futsson 5métert?
A Barcelonánál szerencsére teljesen más, a csapat magja eleve itt nevelkedett, Pique,Xavi,Iniesta,Messi,Puyol itt olyan , mint Realban Raul,Iker. Ők küzdenek szívükkel a klubbért,és mindent megtesznek.
Illetve a többiek is kifutják a belüket,bármikor. Elég ha megemlítem Alvest,Keitat, vagy Henryt.
A 3,meg szerintem CR,Kaká,Xabi azok akik valóban erősítést jelentettek.
Mondjuk eddig CR mutatott valamit,Kaká semmit Xabi sem sokat.
A tavalyi Real keret meg gagyi volt úgy ahogy van, hozzájuk jött egy CR,Kaká,Xabi 3mas. Oké, ők világklasszisok,de a többi poszton nagyon vékony a Real.
Egy Benzematol várják,amit Ronaldo letett az asztalra?
Guti,Gago,Van der Vaart ? Ne nevettessetek már...

Teljes mértékban egyetértünk! De sokszor és milyen sok helyen írtam már le én is szinte ugyanezt - illetve tartalmában ugyanezt, kivéve a Raul öreg..stb részt - korábban itt is, lélektelen zsoldosseregnek titulálva a Realt.
Eddig az egyéni teljesítmények még elegendőnek bizonyultak, de nem lesz ez így mindig, sőt...
A nagyobb csapatok keresztbe lenyelik őket, ha mindenki egyénileg akar boldogulni és képtelenek lesznek bvégre csapatként együttműködni.
Ha ez így megy tovább, akkor Kakát az idény végén el kell adni, mert ez semmi, amit csinál - Higuaínt én megszerezném tőlük, úgyis rövid a kispad csatár-szempontból és Messivel jól megértik/ megértenék egymást.