Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A madridisták a 4es miatt szégyenkezhetnek de a barca fanok pedig az ilyen kijelentésektől és az ilyen emberektől mint te.oregem21 írta:Ha esetleg valaki tudna egy torrentet dobni a tegnap csúfos real blamárol, szerintem nagyon sok embernek örömöt okozna.....:) meg akarom nézni az egész meccset és röhögni közben!!!:):)
vicc ez a "csapat".....:)
Visca el Barca
Nem tévedsz, valóban így volt. Az első meccs 3-2-es hazai győzelme után a Real otthol 4-3-ra nyert, de kiesett. Az első meccs leginkább Rubén de la Red borzalmas eszméletvesztése miatt maradt emlékezetes.barca28 írta:Javitsatok ki ha tévedek de úgy emléxem tavaly is egy alacsonyabb osztályú csapat a RealUnion ejtette ki a blancókat...és hát szerintem ez a ciki nem a faláb...
Dudek; Arbeloa, Metzelder, Albiol, Drenthe; Van der Vaart, Guti, Diarra, Granero; Raúl és Benzema.Charlie írta:Ez vmi vicc? Mi történt a real meccsen? Egy összeállítást valaki linkeljen kérem szépen. Meg pár mondatot a történtekről.
C.
CR? Na az ő hozzáállásával semmi gond nincs eddig...Attól Xabi A. , Kaká,Cr stb nem fognak megszakadni,hogy fussanak.
Hát jobban hajthatna az biztos. Az a baj, hogy a BL-es statisztikák szerintem nincsenek fent, kiváncsi vagyok mennyit futott a Milán ellen.Attól, hogy Csabi nem csatár attól még futhat.
Sőt kétszer annyit kéne.
Nem úgy játszik mint a Liverpoolba.
valahogy így...Ez egy óvodás Barca és Real drukkereknek szóló cikk az Nso-tól.
Lehet vitatkozni a semmin,hajrá..
Cr szerintem rossz példa, elég keményen dolgozik a meccseken. Vérbeli profi a srác, hatalmas győzni akarással és elég nagy tudással. Ő például nem tud veszíteni, ami egyes esetekben egyáltalán nem negatív tulajdonság. Kaka egy talány, szerintem hatalmas focista, talán már kiégett vagy nemtom, de tartsa csak ezta a jó formátSanama írta:Ide hozhatnak Mourinho-t, Rijkaard-t együtt is, akárkit.
Attól Xabi A. , Kaká,Cr stb nem fognak megszakadni,hogy fussanak.
Ilyenkor látszik,hogy kinek jelentett valóban egy álmot az,hogy Madridba szerződhessen.