Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
jah...lehet,h a Blben a legjobb 16ban (csak biztosítsuk be minél előbbkennyke04 írta:beza... AtMa és Sevilla is összekerül valószínűleg szóval ennek a győztesével kerülne össze a mi párharcunk győztese... kegyetlen kemény ágferninho írta:akkor most jól látom hogyha továbbjut mindkét csapat El Clásico lesz???![]()
![]()
beza... AtMa és Sevilla is összekerül valószínűleg szóval ennek a győztesével kerülne össze a mi párharcunk győztese... kegyetlen kemény ágferninho írta:akkor most jól látom hogyha továbbjut mindkét csapat El Clásico lesz???![]()
![]()
Cimbora!ozsimiki írta:Srácok üljetek le....ültök?...a Real Madridnak fogok szurkolni a kupavisszavágón, hogy jusson tovább![]()
ugyanis komment most mondta,h ha a Real és a Barca is továbbmegy akkor összekerülnek a legjobb 16ban,egy ágon vannak.
fincsi lenne 4 klasszikus. tudom,h sorozat terhelés,meg blablabla,de az ember az ilyen meccsekért (IS) néz focit. szal gó!
De már sorsoltak.marci. írta:Nem úgy van ,hogy sorsolnak?Itt nincsen ágak ?!
sorsoltak, előbb mondta az ürge,bár sk színvonala miatt akkor még nem veszem biztosra...marci. írta:Nem úgy van ,hogy sorsolnak?Itt nincsen ágak ?!
Én nem fogok szurkolni nekik de ellenük se leszek. Szerintem tovább fognak jutni és most hogy így mondod akkor jó kis meccs elébe nézünk!ozsimiki írta:Srácok üljetek le....ültök?...a Real Madridnak fogok szurkolni a kupavisszavágón, hogy jusson tovább![]()
ugyanis komment most mondta,h ha a Real és a Barca is továbbmegy akkor összekerülnek a legjobb 16ban,egy ágon vannak.
fincsi lenne 4 klasszikus. tudom,h sorozat terhelés,meg blablabla,de az ember az ilyen meccsekért (IS) néz focit. szal gó!
Ezt én sem értem:DAndris írta:que?Pellegrini mondta, nem pedig írta:Próbáltam elkerülni az elbizakodottságot azzal, hogy hétfőn a hotelben tartottam a játékosokat.![]()
csak én vesztettem el a logikai fonalat
que?Pellegrini mondta, nem pedig írta:Próbáltam elkerülni az elbizakodottságot azzal, hogy hétfőn a hotelben tartottam a játékosokat.
Hogyne lenne!bali 15 írta:Újfajta topic a Madridistán: "Ki a felelős a kialakult helyzetért?"![]()
Nálunk van ilyesmi?
Nem hinném...azért ekkora szégyent nem vállalnának be, h érdekes legyen a visszavágó. Meg most már ha 10-0ra verik a kis csapatot, akkor is szégyenben maradnak. A Getafe elleni 4-0 is igen kellemetlen volt nekem, de mi egy elsőosztályú középcsapattól kaptunk ki, azért más mint a harmadosztály.mess2009 írta:mondhattok akármit, ezt egyszerűen nem tudom elhinni, hogy nem bunda volt!
persze okot találni elég nehéz hogy miért csinálhatták, de talán azért, hogy otthonra behozzák a közönséget?
szóval nem tudom... mindenesetre jót röhögtem!
Ezen én is elgondolkoztam, amilyen ravasz spekuláns ez a Florentino...de a 3.gólnál elbizonytalanodtam. A 4.nél pedig kész őrültségnek tartottam e gondolatotmess2009 írta:mondhattok akármit, ezt egyszerűen nem tudom elhinni, hogy nem bunda volt!
persze okot találni elég nehéz hogy miért csinálhatták, de talán azért, hogy otthonra behozzák a közönséget?
Realista24 leírta rendesen, hogy mi a helyzet!bali 15 írta:Újfajta topic a Madridistán: "Ki a felelős a kialakult helyzetért?"![]()
Nálunk van ilyesmi?
Épp a tegnapi példából tanulva nem szabad a "jobb" játékosainkat játszatni. Legyen vegyes összetételű a csapat, fiatalok és rutinosak. A fiatalok teljes szívükből küzdeni fognak (hiszen ez egy óriási bizonyítási lehetőség nekik), és ezt kell kiegészíteni a rutinosok minden tudásával.MessiFan írta:Bakker![]()
Most láttam meg hogy kikapott a madrid. Csak nehogy mi is így járjunk.. Inkább kockáztassunk és játszassunk jobb játékosokat csak jussunk tovább.
Egyébként simán továbbjuthat még a Margit.. Otthon simán rúgnak nekik ötöt hatot. Csak ha bekapnak 1-2-t