Boixos írta:persze, ha onnan nézzük a dolgot, ahonnan te is, akkor tényleg érthetetlennek és feleslegesnek tűnik ez az egész paláver.
ezzel csak annyi a probléma, h az angolok teljesen mást mondtak az elején, és mostanra abszolút nem látszik, h bármit is komolyan gondoltak volna a nagy tervekből. nem akarom magamat ismételni, de például a mai sportban is olvasható egy interjú két gyerekkel a 16ból, akik ugyanazt mondogatják, amit én is pár napja.
komolytalan ez az egész, ahogy a Fradit kezelik, és ez rendkívűl sok embernek piszkálja a csőrét.
nagyon nem szeretem a különböző összeesküvés-elméleteket, de lassan már én is hajlamos vagyok azt hinni, h emögött az egész szitu mögött lehet, h egy jól megszervezett ingatlanügylet figyel, és éppen ott tartunk, h az ezt esetlegesen akadályozó Klubot tüntetik el az útból. alig van normális futballista a csapatban, ezredrangú, egylábú külföldiekkel rakják tele a brigádot, a főnökök mást sem csinálnak, csak a kurváikkal foglalkoznak, például a berki is többet szerepel a bulvármédiában azzal, h éppen most melyik celebpennával futkározik, mint azzal, h mit tett fradiügyben, ha balhé van senki sem csinál semmit, hadd tiltsanak, legalább lehet erre fogni az invesztálások elmaradását, szal ezek így együtt nem mutatnak vmi kellemes perspektívát.
mindezektől függetlenül remélem, a közeljövő történései rámcáfolnak...
Én is ferencváros szimpatizáns vagyok, a játékosanyagról alkotott véleményeddel maximálisan egyetértek! Egyeneset nem tudnak a labdába rúgni, és nem tudom, mit akarunk játszani, mert nem látszik! Katasztrófa!
Viszont a "szurkolók"-nak nevezett pár száz sza.házit el kell takarítani a klub környékéről is. Nem lenne radikális megoldás egyszerűen lelőni őket, mert amíg léteznek nem lesz normális állapot a pálya környékén. Megdöbbentett Nyilasi Tibor azon megnyilvánulása, hogy egyezkedni kell ezzel a "népművészeti cserépedény" bandával. Ott tartok, hogy, ha kimegyek a meccsre nem tudok igazából lelkesedni, mérges sem vagyok, és ez a legrosszabb. Nem lep meg, ha kapunk hármat a Diósgyőrtől, és helyzetünk nincs a játék beszüntetéséig. Régebben egy "fradimeccs" ünnep volt, magával ragadott a hangulat, a tűz, ami a klubot körülveszi. Ez ma nincs meg és egyenlőre nem látom a kiutat. Gyengébb a játékosanyag, de a fő probléma, hogy azt a küzdeni akarást, amit az első ZTE elleni meccsen láttam itthon, az eltűnt, mint fing a szélben. Ha nem lesz változás, akkor úgy esünk ki az első osztályból, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne. És még valami, nagyon kevés a mai fradiban az a "labdarúgó", aki tudja, mit jelent az a szó FERENCVÁROS!