Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem valamiert nem mukszik amiutan letoltom kicsomagolom,akkor hova masoljam be vagy mit csinaljak vele?Sorry a hulye kerdesert...Victor_Valdes írta:Igen van. Ezen az oldalon megtalálod, és sok más hasznos letöltést is : KATT
Ezt töltsd le: http://www.fm-base.co.uk/forum/download ... le&id=1118sjd írta:Lehet h szőrszálhasogatás, de Xavi és Iniesta szerepköre pont fordítva van a valóságbanvarnagykrisztian írta:Kezdő csapatom:...
Egyébként nemtom mi lesz velem, mer még csak november van, de már a f***om kivan ettől a játéktól. 1xerűen nem bírom elhinni, h Barcelona edzőjeként a 3gólos győzelmet kell gálának felfognom, és azért kell imádkoznom h a Tenerife ellen végre sikerüljön betalálni, vagy h a 15/5ös lövesimből legyen 1x gól, h Ibra és Messi 3adszorra legyen már eredményes, amikor 1az1ben megy el, h a CSZKA ellen fel tudjunk állni kétgólos hátrányból (3-3 lett, kisérteties)
Viszont mától csak az Arsenal, hiszen velük nincs vesztenivalóm
Lehet h szőrszálhasogatás, de Xavi és Iniesta szerepköre pont fordítva van a valóságbanvarnagykrisztian írta:Kezdő csapatom:...
Victor_Valdes írta:Nem tudom, én csak tesztelni segítettem annak aki csinálta, de komolyabban még nem próbáltam.Rezi Torres írta:VV köszi szépen de nem jó:(:(:(ltöröltem az egész játékot újra raktam azt utána raktam rá magyar bajnokságot és ígyse jó!!
Dunatakarék bajnokságba bent van Koroncó??és ki vannak benne??![]()
Igen van. Ezen az oldalon megtalálod, és sok más hasznos letöltést is : KATTBarcaádám írta:az fm10hez van modifier?
Nem tudom, én csak tesztelni segítettem annak aki csinálta, de komolyabban még nem próbáltam.Rezi Torres írta:VV köszi szépen de nem jó:(:(:(ltöröltem az egész játékot újra raktam azt utána raktam rá magyar bajnokságot és ígyse jó!!
Dunatakarék bajnokságba bent van Koroncó??és ki vannak benne??
Igen van. Ezen az oldalon megtalálod, és sok más hasznos letöltést is : KATTBarcaádám írta:az fm10hez van modifier?
Nem azzal volt a gond hogy max 2t idézzünk hanem hogy "mi ebbe a bonyolult? leszedtem elindítottam felraktam!!"Victor_Valdes írta:Nem okoskodik, csak próbálja betartatni veletek a szabályokat, amit nagyon is jól tesz.
Amúgy, tölts le másikat ami működik, azt jól van .
Ahelyett hogy itt okoskodsz inkább segíthetnél nem te....fcbarca0827 írta:Csak a ti kedvetekért: Tanuljatok már meg Idézni! Maximum 2-t!Ehhez képest olyan piramisokat csináltok, hogy rossz nézni...
Hogy ne legyek Off: Hihetetlen milyen bonyolult feltelepíteni... én leszedtem, elindítottam és felrakta... (vagy még ez is "off kategória"?)
sjay írta:OFF:100. hsz em
On:Szerintem am. sokkal jobb játék a 09 mint a 10.(legalább is nekem jobban bejön):D
Ami a magyarításban van az az egy fájl.(legalább is nekem úgy van:) )zola8787 írta:Tom h.lye vagyok, de mit is kell átírni?XDsjay írta:Oldjátok meg úgy hogy írjátok át english . ltc-re(kisbetűvel az egészet) és írjátok felülzola8787 írta: Nekem is ezt írja ki
jó lesz