Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
tudja,és látta isRonaldinho&Barca írta:Strandfoci döntőjét kik nyerték, tudja valaki?![]()
Szerintem meg gyomor volt. Volt egy olyan pillanat, amikor lehetett látni, hogy a hasának a bal oldalát fogja.levproff írta:Valaki azt mondta, hogy fejbe rúgták, majd azt, hogy makkon rúgták.
De mintha én az látnám, hogy a könyökét rúgták meg..![]()
![]()
A meccsből kb. 10 percet láttam..
Valaki azt mondta, hogy fejbe rúgták, majd azt, hogy makkon rúgták.
Büszke én se lennék rá mert ez valóban nem szép dolog...Ozsi írta Titi topikjában írta:erre én nem lennék büszke. inkább szabályos téren így tovább.
Ezaz.A brazilok meg a legjobbak, minek kell ide VB egyáltalán?óóóó egy Ír szurkoló? vagy mi van veled? A franciák jobbak
Mind1 hagyjuk ,mert félreértettelek, bocs.KamTam írta:
egy meccs 90 percig és a ráadásáig tart, a párharc dőlt el hosszabbításban, vagy a franciák se nyertek az első meccsen?
egy meccs 90 percig és a ráadásáig tart, a párharc dőlt el hosszabbításban, vagy a franciák se nyertek az első meccsen?sjay írta:Mert idegenben lőtt gól (rendes játékidőben vezettek 0-1 re ) de utánna jött az említett esemény.
rendes játékidőben nyertek, csak egy ilyen óriási hiba miatt nem ért semmit. 11eseknél már bármi lehetett volnasjay írta:KamTam már bocs, de nem nyertek az írek idegenben.
akkor miért volt hosszabbítás??sjay írta:KamTam már bocs, de nem nyertek az írek idegenben.