Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Érdekes dolog ez az Abidal-kérdés. Valóban nem játszik vmi fényesen (bár mostanában elég tűrhetően futballozott), de azt is látni kell, hogy a rivális nagycsapatoknál sincsenek ezen a poszton világklasszisok, sőt...Én konkrétan csak Evrát látom annak.abraka írta:Mikor is volt Abidal meghatározója a Barcának??komutnemukod írta:Értem én, hogy sokan szeretik a Brazilt ilyen-olyan okból kifolyólag(biztos tud szép trükköket), de ő nem hiszem hogy valaha is lesz annyira meghatározója a Barca-nak mint a francia. Ebben a keretben messze a gall a legjobb balhátvéd, ez szvsz vitán felül áll.kanty írta: Azért szerintem egy kicsitt túlértékeled a franciát.
Maxwel sokkal ügyesebb a labdával, mint a francia.
Nem mondta senki, hogy rossz hátvéd, de a Lyon-ban ezerszer jobb volt, mint itt valaha.
U.I.: am olvass külföldi fórumokat is, főleg spanyolt, nem csak itt nincsenek megelégedve vele, sőt kint még rosszabb a helyzet.
Túlzás, h meghatározó tag, de alap kezdő. A dolgát többé-kevésbé megoldja...de tény, h a kezdő 11-ből ő a leggyengébb játékos! Persze nem lehet minden poszton világklasszisunk.Mikor is volt Abidal meghatározója a Barcának??
Mikor is volt Abidal meghatározója a Barcának??komutnemukod írta:Értem én, hogy sokan szeretik a Brazilt ilyen-olyan okból kifolyólag(biztos tud szép trükköket), de ő nem hiszem hogy valaha is lesz annyira meghatározója a Barca-nak mint a francia. Ebben a keretben messze a gall a legjobb balhátvéd, ez szvsz vitán felül áll.kanty írta: Azért szerintem egy kicsitt túlértékeled a franciát.
Szerintem pedig egyáltalán nem értékelem túl. Maxwell Puyol-nál és Pique-nél is ügyesebb labdával, aztán ügyesebb labdával még Abidal-nál vagy 20 balos védő a világon. Ez azok mellett, hogy ütemérzék, helyezkedés amik számomra meghatároznak egy védőt, eltörpülnek. Értem én, hogy sokan szeretik a Brazilt ilyen-olyan okból kifolyólag(biztos tud szép trükköket), de ő nem hiszem hogy valaha is lesz annyira meghatározója a Barca-nak mint a francia. Ebben a keretben messze a gall a legjobb balhátvéd, ez szvsz vitán felül áll.kanty írta: Azért szerintem egy kicsitt túlértékeled a franciát.
egyetértek veled..ha választani kéne kit adjunk el először őt mondanám..persze ien ne legyen.....amúgy nálam Maxwell a kezdőLG írta:Én összességében nem vagyok azzal megelégedve, amit eddig a Barcában mutatott. Nem mondom, h annyira rossz lenne, de azt a szintet hozza, amiért anno leigazoltuk.
Azért szerintem egy kicsitt túlértékeled a franciát. Igaz, h fontos tagja ő is a csapatnak, mint mindenki más, de korántsem pótolhatatlan.komutnemukod írta:Régóta nem értem miért értékelik ennyire alul Abidal-t sokan itt az Eurobarca-n, meg máshol is a Magyar Barca szimpatizánsok.
Egyértelműen komoly érvágás ez a szezon ezen szakaszában. Remélem legalább valamennyire tudja pótolni öt a Brazil cseréje, de én személy szerint szkeptikus vagyok ebben a témában.
szerintem is simán hozza azt a szintet mint Abi. nekem nincs bajom a franciával,de nem sokszor játszik klasszis formában,így a hiánya se lesz annyira feltűnő. természetesen jó átlagot hozza,de ez minden Barca játékostól elvárható.ab1daL írta:Most hogy van egy Maxwellünk annyira talán nincs nagy gond, de természetesen nem örülök a sérülésnek. Persze csak ha igaz!Maxwellel akár egy Clásicot is meglehetne kockáztatni.
Nekem nem igazán tetszett az írek elleni játéka sem,voltak hibái,az egyik után ziccerben mehettek az Írek..LG írta:Amúgy a válogatottban gyakran játszik középső védőt, és ott szvsz határozottan jobb mint szélen.
csak csatlakozni tudok ozzád. sztem a mai meccsen elég jól játszott. egy csomószor lehetett hallani a nevét. és nem azért mert bakizott, hanem éppen ellenkezőleg... a mai nap figyeltem Eric játékát és azt kell, hogy mondjam, hogy tényleg kitett magáért. nem igazán tudtak elmenni mellette, és most nem is ívelgették át fölötte a labdát, mint ahogy szokták. támadásban is hozzátett a játékhoz, pedig azt nem igazán szoktamadmushroom írta:A mai meccsen bebizonyította, hogy nem adja fel a kezdő helyét, Maxwell érkezése nagyot lendített a játékán. Ez az egészséges verseny helyzet nagyon jót tett a játékának, remélem szinten tudja tartani, tavaly is voltak ilyen meccsei.