OFF: Vito, megbolondult....

Mondjuk, tényleg elég meleg van..

kik azok a púposok?Enrique írta:Erre csak azt tom mondani h vigyék.Boixos írta:a benficás miguelre rámentek a púposok.
És úgy rugata azt a 11-et hogy szinte a fél szezonban sérült volt.Morminho írta:Szerintem is Belleti jó ott a jobb oldalon... Viszont szerintem Giuly jó játékosOrdog írta:Egy ilyen támadó csapatnak Belletti kész főnyeremény. Támadásban jobban át tudjuk játszani az ellenfél védelmét, mert Belletti mindig ottvan... Több a variációs lehetőség. Kicsit a védekezésben kéne javulnia. Mondjuk elvesztett labdáknál visszaérhetne...![]()
Én is Guilly-t érzem kakuktojásnak, néha olyan rosszul játszik... áhhhhh, nem is merem nézni. De lesz ez még jobb is... Ez csak az 1. idénye volt.Tavaly is 11 gólt rúgott, igaz valamikor rosszul jáccik, de jóóó, és ez a lényeg
Szerintem is Belleti jó ott a jobb oldalon... Viszont szerintem Giuly jó játékosOrdog írta:Egy ilyen támadó csapatnak Belletti kész főnyeremény. Támadásban jobban át tudjuk játszani az ellenfél védelmét, mert Belletti mindig ottvan... Több a variációs lehetőség. Kicsit a védekezésben kéne javulnia. Mondjuk elvesztett labdáknál visszaérhetne...![]()
Én is Guilly-t érzem kakuktojásnak, néha olyan rosszul játszik... áhhhhh, nem is merem nézni. De lesz ez még jobb is... Ez csak az 1. idénye volt.
Egy ilyen támadó csapatnak Belletti kész főnyeremény. Támadásban jobban át tudjuk játszani az ellenfél védelmét, mert Belletti mindig ottvan... Több a variációs lehetőség. Kicsit a védekezésben kéne javulnia. Mondjuk elvesztett labdáknál visszaérhetne...antiimperialista írta:Gio és Belletti is középszerű játékosok. Egyik sem olyan rossz, de nem is túl jók. Sylvinho meg nagyon gyenge. Damiá viszont jó lehet.
Ha erősítenék a csapatot, akkor a két szélső védő posztján kellene.
Giuly + OleguerZsolti írta:a jobbszélső poszt a leggyengéb sztem,ahogy gili játszik!de no problem,majd messi megoldja!
Szerintem Ronaldinhoval jól meg voltak idén... szerintem Gio jó játékos, tökéletes megoldás a bal oldalraCharlie írta:Gio jó,de ő csak 1 jó közepes játékos sztem.Morminho írta:csak n gondolomúgy, h Gio a spanyol liga egyik legjobb bal bekje![]()
C.
Szerintem is.Nem egy nagy ász,de nem is rossz.Charlie írta:Gio jó,de ő csak 1 jó közepes játékos sztem.Morminho írta:csak n gondolomúgy, h Gio a spanyol liga egyik legjobb bal bekje![]()
C.
Az h nem volt idén formában.Barcaforever írta:Gio nekem is tetszik.De vmi nem jó vele.Morminho írta:Nekem semmi bajom Bellettivel, szerintem tökéletes megoldás a jobb oldalra. Gio is nagyon jól jáccik a bal oldalon, és ha Marquez azt tudja nyújtani Puyol mellet mint tavaly akkor tökéletes a védelmünk![]()
Nem tudom mi.
Gio nekem is tetszik.De vmi nem jó vele.Morminho írta:Nekem semmi bajom Bellettivel, szerintem tökéletes megoldás a jobb oldalra. Gio is nagyon jól jáccik a bal oldalon, és ha Marquez azt tudja nyújtani Puyol mellet mint tavaly akkor tökéletes a védelmünk![]()
Szegény Silvinho...hogy bizonyított volna, ha a fél szezonban kisebb-nagyobb sérulései voltakBoixos írta:arról nem beszélve, h ha nincs gio, akkor a silvinhoval nem sokat érünk.
Szerintem Sylvinho sem roszBoixos írta:arról nem beszélve, h ha nincs gio, akkor a silvinhoval nem sokat érünk.