Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jó volt nézni, remélem nem szalmaláng, bár a jelenetekből ítélve a kondi kezd rendben lenni! Csak így tovább!balazsfoci írta:1:30-nál nézzétek meg hogy a csel után hátrányból indulva ráver a védőre... Valami kellett hogy történjen hogy ilyeneket meg tud csinálni. Dinamikusabb lett. VÉGREEE!!!Ronaldinho0408 írta:Nemtudom hogy láttátok-e a vasárnapi milan meccset de megint nem nyújtott rossz teljesítményt szerintem. Az biztos hogy az elmúlt két évben nem volt annyi jó meccse mint az elmúlt két hónapban. Szerintem ezt a taljesítményt nevezhetjük jónak és ha így folytatja még bármi lehet. Ha nem is lesz olyan gyors mint volt akkor is nagyon hasznos tagja tud lenni ennek a milannak. szerintem már most az egyik leghasznosabb.
http://www.youtube.com/watch?v=_pziaggruw4
1:30-nál nézzétek meg hogy a csel után hátrányból indulva ráver a védőre... Valami kellett hogy történjen hogy ilyeneket meg tud csinálni. Dinamikusabb lett. VÉGREEE!!!Ronaldinho0408 írta:Nemtudom hogy láttátok-e a vasárnapi milan meccset de megint nem nyújtott rossz teljesítményt szerintem. Az biztos hogy az elmúlt két évben nem volt annyi jó meccse mint az elmúlt két hónapban. Szerintem ezt a taljesítményt nevezhetjük jónak és ha így folytatja még bármi lehet. Ha nem is lesz olyan gyors mint volt akkor is nagyon hasznos tagja tud lenni ennek a milannak. szerintem már most az egyik leghasznosabb.
http://www.youtube.com/watch?v=_pziaggruw4
Így van. Mostmár legalább a kedve megjött a játékhoz, viszont az a tudás,amit 100%os fizikai állapotban udott produkálni, soem fog visszatérni.ozsimiki írta:Ha ilyen formában tud maradni,akkor mindenképp hasznára lesz a Milánnak, természetesen a régi nem lesz,de így is tud segíteni.
Hello! Figy, ne vedd sértésnek, de elég ciki a neved, sztem válassz másikat, és kérd meg a modikat, hogy cseréljék ki. Bár nem megengedett, de biztos megértőek lesznek.halabarca írta:Sztem Ronni10-ből80 újra a régi hatalmas labdákatad hietelenül cselez mostanába, vajon újra a régő?!
Űdv: a www.barafansklub.gportal.hu adminja!
Megható vidi.istyke6 írta:http://www.youtube.com/watch?v=gsFn91it ... re=related
Meg a zene is ratesz egy kicsit....
Sajnos attól nagyon messze van.miihii írta:Ugyanigy jatszott nalunk is?halabarca írta:Sztem Ronni10-ből80 újra a régi hatalmas labdákatad hietelenül cselez mostanába, vajon újra a régő?!![]()
Attol meg eleg messze van azert...
Ugyanigy jatszott nalunk is?halabarca írta:Sztem Ronni10-ből80 újra a régi hatalmas labdákatad hietelenül cselez mostanába, vajon újra a régő?!
Az a kapufás dolog olyan,h ha akarod elhiszed,ha akarod nem...A mai videotechnikával nem ügy összerakni egy ilyet,de az akkori Ronaldinho-ból simán kinézem,h megcsinálja.bali 15 írta: Meg amikor az videó amikor eltalálja a kapufát. Úgyhogy a labda egyetlen egyszer sem éri el a földet.... Sokáig azt hittem hogy az kamu. De azt mondják hogy a Puskás is ilyeneket csinált, gyakorolta hogy 20 alkalomból mennyiszer találta el. Ebből kikövetkeztetve nemhiszem Roninak is akadály lenne szándékosan eltalálni a kapufát.
Gondolom Realt akartál írni..Nem az első, hogy össze téveszted a 2-őt..bali 15 írta: Ezekre még jelenleg is képes. A vállas trükk a Milan ellen....ahhhh.
Ezekre még jelenleg is képes. A vállas trükk a Milan ellen....ahhhh.Sanama írta:jaja, meg mikor a vállán tartja a labdát, és úgy viszi el 2ember mellett....kanty írta:Az elején van egy passz amit háttal ad. Ezek voltak azok a megoldások amelyekre senki se képes.
Azt csinál(t) a labdával amit akar(t).
jaja, meg mikor a vállán tartja a labdát, és úgy viszi el 2ember mellett....kanty írta:Az elején van egy passz amit háttal ad. Ezek voltak azok a megoldások amelyekre senki se képes.
Azt csinál(t) a labdával amit akar(t).
Az elején van egy passz amit háttal ad. Ezek voltak azok a megoldások amelyekre senki se képes.