Egy jelentősebb összeget rakok rá, hogy a következő kezdő fog kifutni 20:45-kor:
VV-Alves-Puyol-Piqué-Maxwell - - Keita - Xavi - Ini - - Henry - Ibra - Pedro
Indokok és érvek:
- Messi szerintem tuti nem fog kezdeni, nem is baj, jobb, ha a Classicon lesz ott, max beáll a végére, ha gáz van. Ennyi kockázatot nem ér a világ legjobbja.
- Henry ma szerintem tuti kezd, kell a rutinja már a kezdetektől, nem hibázhat ekkorát Pep
- Ha Henry kezd, akkor balszélen, mivel szerintem Ibra 100%, hogy kezd, ahogy Murinnyó is megmondta, hogy szerinte atom tuti, hogy a bosnyák ott lesz a kezdőben. Henry nem lesz jobbszélen, Ini pedig még annyira sem tud ott játszani, mint balszélen. Ezért Henry esetében Pedro kezdését is biztosra veszem, kell a robbanékonysága, ráadásul idén eddig szinte egyedül ő tudott villantani, amikor gázban voltunk. Bojan kevés egy Lucioval szemben, mert egy dolog, hogy gyengus, de még csak nem is gyors.
- Egy Inter ellen Yaya hiányában nem vállalhatunk be egy Xavi-Sergi-Keita középpályát, ezért is gondolom, hogy Iniesta a középpályán kezd. Kell is oda.
- A védelem meg ugye adott.
Megérzéseim: Pedroban nagyon bízom, valahogy ma nálam az ő robbanékonysága és gólérzékenysége jelentkezik a megérzéseimben. Ami nagy gáz, ha az Inter felveszi a Chelsea-stílust. Nyilván nem támadni jönnek, de ez egyben azt is jelenti, hogy kb a meccs 30. percére kialakulhat nagyjából, hogy nyerünk-e. Hogy miért? Mert idén még a meccsek nagy többségén csak akkor hoztuk el nagy bizonyossággal a 3 pontot, amikor már az első félidőben betaláltunk. Van példa az ellenkezőjére is (Sakhtar, Almeria), de a döntetlenes félidők idén nem fekszenek, főleg az utóbbi hetekben: Valencia, Osasuna, Inter, Kazan 2x, stb....
Hát bízom egy korai gólban, a gála nem érdekel. 3 pont kell és kész!!!
VISCA EL BARCA