Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Sanama
Llegenda del Barça

2009.11.25. 15:05:19

Capon írta:Bojan-Pedro

A játékukat nem szívesen hasonlítanám össze mert fölösleges viszont ha a csapatban betöltött szerepüket nézzük akkor igencsak megelőzte Pedro a kis Bojant. Persze ha érkezik egy szélső a csapatba akkor nyilván Pedro is kevesebb szerepet kap, de jelen pillanatban akkor is ez a helyzet. Bár ha így lövi a gólokat (amit sztem Bojan is megirigyelhet) akkor ki tudja mi lesz vele a jövőben. Egyenlőre nagyon jó úton halad Pedro, rossz szavunk nem lehet rá!!!
Erre annyit tudok mondani,hogy:
Pedro a csapatban betöltött szerepében Henry-t is megelezőte, több gólt lőtt nem...?

Bojan,hogy legyen eredményes,ha ALIG játszik?
Bojan: 359perc
Pedro: 896 perc

Persze ettől függetlenül eredményes Pedro, de majdnem 2,5x annyit kap,mint Bojan...
Capon
Llegenda del Barça

2009.11.25. 14:33:29

Bojan-Pedro

A játékukat nem szívesen hasonlítanám össze mert fölösleges viszont ha a csapatban betöltött szerepüket nézzük akkor igencsak megelőzte Pedro a kis Bojant. Persze ha érkezik egy szélső a csapatba akkor nyilván Pedro is kevesebb szerepet kap, de jelen pillanatban akkor is ez a helyzet. Bár ha így lövi a gólokat (amit sztem Bojan is megirigyelhet) akkor ki tudja mi lesz vele a jövőben. Egyenlőre nagyon jó úton halad Pedro, rossz szavunk nem lehet rá!!!
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Chino
Llegenda del Barça

2009.11.25. 14:26:07

Léfe írta:Szerintem az volt a döntő dolog, hogy az elmult pár hétben gyengébb teljesitményt nyujtó játékosok / Alves, Xavi, Iniesta stb / most egyénileg sokat letettek az asztalra és ez felhozta a csapatot is. Keita birálatával nem értek egyett, olyan mint Zakariás volt az aranycsapatban. Vizhordó is kell, bár mindenki hajtott. Ráadásul mostanában gólokat is szerez. Piqe
nagyon beérett, Pedró pedig lehagyta / már most / Bojant, bár neki kevés lehetősége van. Az Inter csatárait nem szidnám nem kaptak labdát, de az meglepett, hogy az Inter mennyire fantáziatlan, ötlettelen, stilus nélküli gárda, holott a játékosállománya elég jó.
A hsz első felével egyetértek, viszont a Pedro-s rész szerintem sántít. Nem leszólni akarom a srácot és nem akarom a teljesítményét folyamatosan lehúzni, de én nem mondanám így ki, hogy lehagyta Bojant. A sérülése előtt igencsak jó formát mutatott, azóta meg csak percekre láttuk őt. Így nem hiszem hogy össze lehetne hasonlítani őket. Ha Krkicet favorizálná jobban Pep lehet, hogy nem is beszélnénk Pedróról úgy mint a riválisáról. Persze lehet, hogy nem így van, de amíg nem kap elég lehetőséget nem tudjuk leszűrni hol tart.
Az Inter támadósora pedig nem kizárólag a kp-n múlt, inkább arról hogy a védők leszedték őket a pályáról. Persze nem is volt sok lehetőségük sok zsugát kapni hátulról, de ők hétről hétre ebben a felállásban játszanak és lövöldözik a gólokat. Én inkább a Barca védelmét dícsérném (a kp-s védekezést is) mert nem engedtek az Internek szinte egy darab helyzetet se kialakítani.
Forca Barca!!!!
barca_bome
Jugador d'estrella

2009.11.25. 14:21:48

barca28 írta:Valaki egy nagyon részletes Tabellát tudna nekem mutatni :?:
uefa.com...

Az F csoportnak itt a linkje: http://www.uefa.com/competitions/ucl/st ... 00276.html
barca28
Jugador d'estrella

2009.11.25. 14:09:56

Valaki egy nagyon részletes Tabellát tudna nekem mutatni :?:
Kép
Schweinsteigert a Barcábaaa!!!
R.I.P. Ocskay Gábor.
:!: :!: :!: Bajnokság/BL/CDR/E.Supercupa/S.Supercupa/Klub-VB :!: :!: :!:
satu
Barça C

2009.11.25. 13:36:07

Bebizonyította a csapat,hogy Messi és Ibra nélkül is képes kiemelkedő teljesítményt nyújtani!
Léfe
Entrenador del Barça

2009.11.25. 11:33:56

Szerintem az volt a döntő dolog, hogy az elmult pár hétben gyengébb teljesitményt nyujtó játékosok / Alves, Xavi, Iniesta stb / most egyénileg sokat letettek az asztalra és ez felhozta a csapatot is. Keita birálatával nem értek egyett, olyan mint Zakariás volt az aranycsapatban. Vizhordó is kell, bár mindenki hajtott. Ráadásul mostanában gólokat is szerez. Piqe
nagyon beérett, Pedró pedig lehagyta / már most / Bojant, bár neki kevés lehetősége van. Az Inter csatárait nem szidnám nem kaptak labdát, de az meglepett, hogy az Inter mennyire fantáziatlan, ötlettelen, stilus nélküli gárda, holott a játékosállománya elég jó.
Fecó
Chino
Llegenda del Barça

2009.11.25. 09:37:48

Nah, végre. Ha ilyen első félidőt produkálnánk a bajnokságban is sima lenne az ügy. Nekem Busi játéka egyre jobban tetszik. Nagyon jól helyezkedik, labdát szerez és sok váratlan megoldásra képes. Persze jobb lenne ha Touré játszana a Ckasicón, de nem fogok a kardomba dőlni, ha Sergi van a helyén. Remélem végre permanensen hátrahagyta az év eleji formáját és így folytatja. Most kijött, hogy egy "gyengébb" támadószekció is mire képes ha Ini és Xavi van mögötte. A védelem pedig ismét fantasztikusat produkált. Milito szinte a pályán sem volt, Eto'o sem volt képes nagyot alakítani. Pedrot is lehet a gólja miatt dícsérni, de én tartom, hogy még nem Barca-szintű játékos, cserének jól tud lenni, de góljai ellenére sajnos még nem látom a kezdő közelében, pedig lehetőséget azért kap. Rengetegszer nála lassultak le a támadásaink, ami egy betömörülő ellenféllel szemben (főleg ha hátrányban vagyunk) visszafogja a játékunkat és nem igazán segíti feltörni a védelmet, de végülis mind1 amit elvárhattunk tőle azt megtette, lőtt egy gólt ami már szinte kegyelemdöfés volt az Internek. A második félidőt pedig iszonyatos rutinnal hoztuk le. Kevésbé volt offenziv a játék, viszont a kapunk egyáltalán nem forgott veszélyben, a félpályán is ritkán jöttek át a milánóiak.
Ez a középpálya félelmetes. Remélem mostmár legalább a fontos meccsekre így fel tudják szívni magukat a fiúk és bedaráljuk a Madridot. Az önbizalommal már azt hiszem nem lesz gond. Csak így tovább fiúk!!
Forca Barca!!!!
mess2009
Director del Fútbol

2009.11.25. 08:39:54

Xavinho írta:Szép győzelem volt. Henry megmutatta,hogy neki igenis a kezdőben a helye és egyelőre jobb,mint Bojan. Pedro-nál láttam pozitív változást olyan tekintetben,hogy bevállalt 1-2 cselt és nem csak hátra passzolt. A gólja szép volt,de azért még messze nincs olyan jó,hogy alapember legyen. Első számú cserének viszont nagyon is jó és érzésem szerint fejlődni is fog. Iniesta is nagyon jól játszott,bár szerintem ahhoz képest sehol sincs,amit a kp-án tudna nyújtani. Szerencsére gyorsan megszereztük a vezetést,így az Inter nem építhetett döntetlenre.
A reál ellen remélem azért már Messi és Ibra is kezdő lesz, Touré-ról nem is beszélve ( bár róla jelenleg nem sokat tudok,csak ,hogy vírusos).
Jó lenne a reál ellen az alapkezdővel menni. (VV-Alves,Pique,Puyol,Abidal-Touré,Xavi,Iniesta-Messi,Ibra,Henry)
A BL-ben már nagyon nehezen tudom elképzelni,hogy gondjaink lennének.
álltalában egyetértek a hozzászólások zömével, veled azért vitatkoznék:
Henry azon a poszton ahová most állították a leg gyengébb volt a hármasból! gyakorlatilag egyetlen gólveszélyes helyzetet sem tudott kidolgozni, nem volt egy határozott kapuratörése sem. még a csúsztatott fejesét a gól előtt sem nevezhetnénk tudatos gólpassznak.
Iniesta hatalmasat játszott, Piqe mellett a csapat legjobbja, ezt végképp nem értem te mit láttál!
OvaMind
Jugador d'estrella

2009.11.25. 01:29:49

2-0- szép eredmény. Féltem ettől a meccstől, bár az nyílvánvaló, hogy a Barca középpályája sokkal erősebb, mint az Interé, és a nagycsapatok közül az Inter játékstílusa eléggé fekszik nekünk.

Azonban mikor megláttam a kezdőcsapatot, komoly aggályaim támadtak, különösen Keita csapatba állítása miatt, akivel rendszerint jóval szürkébb a játékunk, és 1-2 sima bajnokin kívül vele a kezdőben nem sok babér termett a csapatnak (aki akar nézzen utána). A kulcs véleményem szerint az volt, hogy Iniesta mind Messi helyén, mind a középpályán remekül színezte a játékot, és Xavi is sok idő óta a hírnevéhez méltó teljesítményt nyújtott. Ezen kívül Pedro remekül helyt állt Maiconnal szemben, ezúttal bátrabban cselezgetett is. Alvestől és Piquétől is kiváló teljesítményt láthattunk, úgyhogy nem sok sikerélmény jutott az Internek.

A korai gól eléggé megfogta az "olaszokat", és már az elejétől kézben volt a mérkőzés, a 2. félidőben már elég volt tartani a labdát. A helyzetkihasználásunk is elég jó volt hála az égnek. Engem ez a meccs a tavalyi BL-döntőre emlékeztetett, azzal a különbséggel, hogy a MU-nak azért az elején voltak momentumai.

Én azért továbbra is el tudnék képzelni 1-2 új játékost a keretben, egyet a balszélre, valakit pedig a középpályára cserének. Az ugyanis látható, ha a Xavi, Ini tengely sérül, akkro a játékunk nem működik. Idén pedig nem igazán kerülnek el a sérülések.

Visszatérve a meccsre- gratulálok a csapatnak, ez az idei első nagy győzelem!
henry&eto
Jugador del Barça

2009.11.25. 00:01:39

grat a fiuknak! kellene egy iesmi forma hétvégén is! remélem a következő BL mecscet is hozni fogjuk:)
---Forza Barca---
Capon
Llegenda del Barça

2009.11.24. 23:57:06

=D> hatalmas nagy GRAT a srácoknak :!: Meghatározó játékosok estek ki a csapatból és ennek ellenére érvényesíteni tudták az akaratukat a pályán. Meglepő volt számomra, hogy az Inter csak lézengett a pályán, jóformán közük nem volt a meccshez (és akkor még nagyon finoman fogalmaztam).
Bárcsak mindig ilyen elánnal játszanánk! Ha megmarad ez a mentalitás akkor nem lehet kérdéses a hétvégi Clásico végkimenetele.

"Messze van az Inter színvonala a Barcelonáétól" Mourinhot sztem begyógyszerezték meccs előtt :lol: :lol: :lol: Mi történt vele??
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
gergo9
Director del Fútbol

2009.11.24. 23:54:18

Tökéletes produkció 8)

Az első félidőben egyszerűen megint más dimenzióban játszottunk(mint bármelyik csapat), a két gigász nélkül is harapós,motivált,koncentrált volt a csapat.
Hamar eldöntöttük , koncentrációban és fizikailag sem volt olyan megerőltető a meccs mint várni lehetett. 5nap pihi ugye Zlatannak és Messinek még több teljesen regenerálódhatnak a klasszikusra. Remélem a Madridnak végig kell nyomni a meccset a győzelemért.
Sok játékossal megvoltam elégedve 100%ig.
Védelemből:
Alves Nah régen játszott már ennyire jól, életveszélyes középre tekert labdák, gólpassz , rengeteg támadásépítés csillagos 5-ös. Dunga remélem látta ki is a vilég legjobb szélsővédője.
Piqué: világ egyik legjobb védője hihetetlenül stabil és gólerős is.
Kp
Xavi,Iniesta: Megint kiderült hogy nincs csapat aki megállíthatna minket ha mind2 jó napot fognak Xavi a második félidőben kicsit eltűnt de ez egyáltalán nem baj, 4gólpassz remélem meglesz megint a klasszikuson 8)
Pedro Nagyon kellemes csalódás a játéka , kicsit leírtam eddig de a mai meccse alapján sokmindenre hivatott lehet. Maicon-t párszor megalázta pedig a brazil sem egy lassú gyerek. Robbanékony,gyors,gólerős ahogy a goal.com írta minek nekünk Silva mikor itt van a saját Silvánk. :D Grat neki.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gergo9 2009.11.24. 23:59:17-kor.
barka
Jugador del Barça

2009.11.24. 23:53:43

Mi történt Mourinhoval?:)
Nem ezt vártam tőle, azt hittem, majd jön a szokásos színház iskola dumájával, mint a chelseanél. Erre egy teljesen normális és mint sok barca fannak igen tetszetős kis nyilatkozatot adott. :) Azért várjuk ki a végét, lehet, hogy majd egy pár nap múlva belecsempész egy két jól megszokott "arcos" beszólást. :)
Amúgy nekem az az érzésem nem igazán jön be neki az Inter edzői posztja, elég sokszor panaszkodik a játékosaira meg az olasz focira is.

Szép volt fiúk, így tovább! Hajrá Barca!
Xavinho
Capitá del Barça

2009.11.24. 23:42:28

Szép győzelem volt. Henry megmutatta,hogy neki igenis a kezdőben a helye és egyelőre jobb,mint Bojan. Pedro-nál láttam pozitív változást olyan tekintetben,hogy bevállalt 1-2 cselt és nem csak hátra passzolt. A gólja szép volt,de azért még messze nincs olyan jó,hogy alapember legyen. Első számú cserének viszont nagyon is jó és érzésem szerint fejlődni is fog. Iniesta is nagyon jól játszott,bár szerintem ahhoz képest sehol sincs,amit a kp-án tudna nyújtani. Szerencsére gyorsan megszereztük a vezetést,így az Inter nem építhetett döntetlenre.
A reál ellen remélem azért már Messi és Ibra is kezdő lesz, Touré-ról nem is beszélve ( bár róla jelenleg nem sokat tudok,csak ,hogy vírusos).
Jó lenne a reál ellen az alapkezdővel menni. (VV-Alves,Pique,Puyol,Abidal-Touré,Xavi,Iniesta-Messi,Ibra,Henry)
A BL-ben már nagyon nehezen tudom elképzelni,hogy gondjaink lennének.
Gali
Capitá del Barça

2009.11.24. 23:34:33

„A Barcelonának nem okoz gondot az ilyen nagy presztízsű meccsek megnyerése. Hihetetlenül jó futballiskolájuk van, és az sem veti vissza őket, ha Messi és Ibrahimovic sem játszik. Az első félidőben nagy problémáink voltak, a másodikban kissé javultunk, de akkor is erősebbek voltak nálunk. Sneijder hiányát megéreztük, míg Xavi és Iniesta fantasztikusan futballozott, egyedülálló párost alkotnak. Messze van az Inter színvonala a Barcelonáétól" – mondta Mourinho a találkozó után.
Teljesen egyet értek a Special One-nal.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
Hunfranco
Barça B

2009.11.24. 23:20:28

Gali írta:Hunfranco! Ha a Kijev nyer (egyébként ezt el sem tudom képzelni), akkor nem a gólkülönbség, hanem az egymás elleni eredmény számít. Mivel Barcelonában 2-0 -ra nyertünk, így ha gólt lövünk 2 gólos vereség esetén is mi megyünk tovább.
De a Barca nyer és csoport elsőként megy tovább.
Valóban igazad van, akkor az a felállás csak akkor érvényes, ha nem lövünk gólt. Tehát ha 2-0-ra kikapnánk, és a másik meccsen nyerne valamelyik csapat, akkor esnénk ki.
Gali
Capitá del Barça

2009.11.24. 23:16:59

Hunfranco! Ha a Kijev nyer (egyébként ezt el sem tudom képzelni), akkor nem a gólkülönbség, hanem az egymás elleni eredmény számít. Mivel Barcelonában 2-0 -ra nyertünk, így ha gólt lövünk 2 gólos vereség esetén is mi megyünk tovább.
De a Barca nyer és csoport első lesz.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
Bobán
Jugador del Barça

2009.11.24. 23:07:09

ma finomat alszok :)
!!örök!! árnyék: R10,E9,H14,Y24
pityi
Jugador del Barça

2009.11.24. 23:05:59

Ez nagyon sima volt. :D :D :D
Gali
Capitá del Barça

2009.11.24. 23:05:57

A meccs képe alapján a végeredmény az Interre nézve hízelgő. Ibra és Messi nélkül is simán lefociztuk őket. Őszintén szólva az Intertől azért többet vártam, ez a teljesítmény a BL-ben elég vékonynak tűnik.
A mérkőzés legnagyobb tanusága, hogy Ininek mindig a középpályán kell játszania, mert Xavival együtt hihetetlen milyen párost alkotnak, és nagymértékben maghatározzák a Barca játékát. Nálam a meccs embere Iniesta. Ha így játszunk a hétvégén - kiegészülve Messivel és Ibrával - az El Classicon sem lehet gond. Mindenesetre a srácok megfelelő önbizalommal készülhetnek a Real ellen.
"Lionel Messi"
Boixos
Llegenda del Barça

2009.11.24. 23:02:56

simábban ment a bugi, mint ami várható volt, és ez nagyon jó.
GRATULA A SRÁCOKNAK!!!!!

mindkét csapat bizonyított.
mi azt, h még mindig a világ legjobbjai (között) vagyunk, az inter pedig azt, h még mindig túl nagy falat nekik a nemzetközi porond. mást most nem is írnék róluk a mai szereplésükkel kapcsolatban, mert nem szeretném megbántani az interérzelmű barcás barátainkat, és töröltetni sem akarom a hszt.
mindegy.

lényeg, h 99,9%ig biztos, h továbbjutottunk, és ezzel a kellemes élménnyel készülhetünk a hétvégi madridverésre!
PUYOL-XAVI-INIESTA
Mikaos
Director del Fútbol

2009.11.24. 23:01:15

Nagyon nagy meccs volt.
Mindenki tökéletesen elvégezte a dolgát, amit ilyenkor illik. Hihetetlen volt, hogy minden játékosunk igyekezett a másiknak segíteni letámadásban, labdaszerzésben, helyezkedésben: ezt a viselkedést kell átmenteni a szezon többi részére is, mert ezekből a tulajdonságokból mintha hiány lett volna az utóbbi pár meccsen.
Piqué-Puyol egyszerűen zseniálisak, szerintem a legjobb belső-védőpáros a világon. Nagyon jó volt ma Abidal is. Alves pedig szokásosan. A középpályánk eszméletlenül pontos volt és jól működött, ráadásul nagyon érdekes volt, hogy végül is gyakorlatilag az idő legnagyobb részében 4 középpályással játszottunk, egy egészen szokatlan variációban.
Pedro hihetetlenül gólerős játékos, és erre mindig szükség van. Henry pedig nagyot küzdött és harcolt bent a középső védőkkel. A félidőben írtam is, hogy Samuel és Lucio ott voltak egymás nyakán, közöttük meg Henry. Már csak a szimpla jelenlétével, és életveszélyesen gyors megindulásaival, letámadásaival állandóan elvonja 2 ember figyelmét a védelemben - őt komolyan kell venni.

Nagyon örülök, hogy Messi és Ibra pihentek, és így hétvégén kedvükre bombázhatják a madridi kaput. Hasonló játékot várok ott is, hajrá!
Hunfranco
Barça B

2009.11.24. 22:57:23

Ha jól láttam, és jól is gondolom, akkor ha a Kijev 2-vel ver minket, és a másik meccsen valamelyik csapat nyer, akkor kiesünk.
A Kijev gólaránya most 6-7 --> ha lő kettőt nekünk, akkor lesz 8-7
A Barca gólaránya most 5-2 --> ha kapunk kettőt, akkor lesz 5-4
Mivel a több rúgott gól a következő a rangsorban, akkor mi mögöttük végzünk és kiesünk.
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.11.24. 22:53:13

Tökéletes eredmény, javuló játékkal. Az első félidőben szerencsére bejöttek az elképzelések, így a második félidőben lehetett tartalékolni a hétvégére. A meccs embere nálam Pedro volt, hihetetlen sokat dolgozott és gólt is lőtt. Ezen kívül is voltak veszélyes elfutásai. Csak a buta sárgája miatt haragszok rá egy kicsit. Amúgy szinte mindenki remekül játszott, a két szélső védőnk hihetetlen mezőnymunkája pedig különösen megsüvegelendő. A csoport élén vagyunk most már és a következő meccsen egy x is elég lehet, hogy ott is maradjunk, hacsak a Kazan valami csoda folytán nem nyer Milánóban.
Válasz küldése