Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pedig biztos lehettél volna benne, hogy lát. Nem lehet vakon eltalálni, hogy hova fog esni a labda, ráadásul néha tök messzire kellett nyúlnia érte. Én meg a gép előtt hüledeztem, hogy "Neeee, ilyen nincs!"Sanama írta:ÍÍÍstenem !miihii írta:Azért,mert 44et tud dekázni?Sanama írta:Ezért volt meg a tehetsége ahhoz,hogy minden idők legnagyobbja legyen.![]()
Bebizonyította a réges régi közmondást:
"Vakok között félszemű az Úr!"
![]()
Ez jó poén volt,ahogy a végén megmutatták,a lyukas szemfedővel a homlokánBocs !!!!! :DDD
Tényleg lyukas volt a fejfedő? Én akkor már elkapcsoltam...![]()
![]()
LoL ! Sorry !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
De akkor is a legnagyobb lehetett volna
én hlye még be is venném,hogy Ronie ennyire érzi a lasztit
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... a-2009759/Ronaldinho0408 írta:R80-at választották az évtized legjobbjának![]()
Ennek azért örülök mert legalább kiderült hogy nem csak az elfogultságom miatt tartom őt a legnagyobbnak.
ÍÍÍstenem !miihii írta:Azért,mert 44et tud dekázni?Sanama írta:Ezért volt meg a tehetsége ahhoz,hogy minden idők legnagyobbja legyen.![]()
Bebizonyította a réges régi közmondást:
"Vakok között félszemű az Úr!"
![]()
Ez jó poén volt,ahogy a végén megmutatták,a lyukas szemfedővel a homlokán
Azért,mert 44et tud dekázni?Sanama írta:Ezért volt meg a tehetsége ahhoz,hogy minden idők legnagyobbja legyen.
Nyilván Te is láttad a sálon lévő hatalmas lyukat a jobb szeménél.lajos23 írta:Azért egy kicsit gyanús milyen sokat megcsinált, és ráadásul még több esetben jó érzékkel nyúlt távolabbi labdák után. Szóval szerintem valamit látott.
http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... daten.htmlRonaldinho0408 írta:Ha valaki tud Ronaldinho idei statisztikájáról linket vagy csak leírná hogy hány gólnál de főleg azt hogy hány gólpassznál jár hálás lennék.
Előre is köszi!
Gólpasszok száma: 9Ronaldinho0408 írta:Ha valaki tud Ronaldinho idei statisztikájáról linket vagy csak leírná hogy hány gólnál de főleg azt hogy hány gólpassznál jár hálás lennék.
Előre is köszi!
Jajaja. Én is ezt írtam le pár hsz-el ezelőtt. Már nem a feleslegtől lassú. Magára pakolt egy kis izmot. Olasznhonba márpedig ez kell. Nekem tetszik a játéka így is. Tud még focizni, a technikája még mindig a legjobb. Az ő esetében jelenleg ennyi elég is. Azoknak kell gyorsnak lenniük akiknek tömi a jobbnál jobb labdákat.
Nekem szinte ez is elég..azt nem várom tőle, hogy olyan legyen mint itt.
Látványos, veszélyes a passzai hihetetlenek..Én már nem a régi Ronaldinho-hoz mérem..
Nekem szinte ez is elég..azt nem várom tőle, hogy olyan legyen mint itt.kanty írta: Ronaldinhora visszatérve.
Látszik rajta, h jobban megy neki a játék, mint az elmúlt két évben, de ez még fényévekre van attól amit nyújtott legjobb Barcas éveiben.
Lehet, h gyorsabb, de azt nem jelenti azt, h jobb is. Egy focista teljesitőképességének a határát általában 28-30 éves korában éri el. Ez természetesen nem mindenkinél igaz. Vannak olyan játékosok akik korábban érnek be és vannak olyanok akiknek több idő kell.Ronaldinho0408 írta: Viszont szerintem egy huszonegynéhány éves játékos gyorsabb mint egy 29 éves.
Most van a legjobb korban. Most kellene a legjobb legyen.Ronaldinho0408 írta: Előrejátéknál meg nyilván kell futnia és ezen a téren még van hova fejlődnie de azt se felejtsük el hogy már ő sem 25-26 éves.