Pedro Rodríguez
- Capon
- Llegenda del Barça
Hatalmas grat PEDRO-nak
Ezt már soha senki nem veszi el tőle, örök éltében büszke lehet rá amit ma elért.

Ezt már soha senki nem veszi el tőle, örök éltében büszke lehet rá amit ma elért.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- levproff
- Director del Fútbol
Gratula Pedronak!!!
Nagyon nagy dolgot vitt véghez!
Télleg egy gyöngyszem a srác!
Így tovább!

Így tovább!

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Azért nagyon fura kimondani, hogy Pedro Rodríguez Ledesma egy élő FC Barcelona legenda!
Egy noname, senki játékos és már ott van a legnagyobbak között! Hihetetlen a srác, csak így tovább! 

Football, bloody hell. /SAF/
- barca28
- Jugador d'estrella
Köszi,hát igen a mi emberünk,sajtnevelés,jól ismeri a Barcát,cseppet sem lep meg a gólérzékenysége..kellett már egy ilyen ember is aki csak a gólt merglövi és szevasz.Nagy jövő áll előtte mondjuk 2015 körül aranylabda?Vagy sokat mondtam?abreu írta:Eddig 23 meccsen 11 gól, a maival együtt. Szép teljesítmény.barca28 írta:Gratulálok Pedro!Inzaghi kettő?Ő sem cselez de a maga gólját mindig meglövi,apropó idén össz-visz hány gólt lőtt ez a csiszolatlan gyémánt?![]()

Vamos Pedro

Schweinsteigert a Barcábaaa!!!
R.I.P. Ocskay Gábor.

Eddig 23 meccsen 11 gól, a maival együtt. Szép teljesítmény.barca28 írta:Gratulálok Pedro!Inzaghi kettő?Ő sem cselez de a maga gólját mindig meglövi,apropó idén össz-visz hány gólt lőtt ez a csiszolatlan gyémánt?

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Pep kezei alatt mindenki történelmet ír, játékosok,csapat, szertáros, mindenki.
GRT PEDRONAK,és a társaknak is, ők is kellettek
GRT PEDRONAK,és a társaknak is, ők is kellettek

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- barca28
- Jugador d'estrella
Gratulálok Pedro!Inzaghi kettő?Ő sem cselez de a maga gólját mindig meglövi,apropó idén össz-visz hány gólt lőtt ez a csiszolatlan gyémánt? 

Schweinsteigert a Barcábaaa!!!
R.I.P. Ocskay Gábor.

Egy gyöngyszem !miihii írta:Hatalmas gratula!
Berobbant a köztudatba és immáron történelem is lett.Arany betűkkel kerül a neve a futball lexikonokba.
VISCA PEDRITO!
Csak minden meccsen egy gólt tegyen hozzá

GRAT PEDRO !!!
- miihii
- KHAL
Hatalmas gratula!
Berobbant a köztudatba és immáron történelem is lett.Arany betűkkel kerül a neve a futball lexikonokba.
VISCA PEDRITO!
VISCA PEDRITO!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2009.12.16. 18:27:58-kor.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
-
- Director del Fútbol
Remélem ez a történelmi pillanat meghozza Thiery Henry bérelt helyét a kispadon és Iniestáét a középpályán.
BRAVO LEDESMA!!!
BRAVO LEDESMA!!!
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Pedro barátunkból legenda lett 

- madmushroom
- Capitá del Barça
Örülök, hogy lehetőséget kap a srác, kell az a gól töki. Bízunk benned
Kezdődhetne már a meccs 

Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
- kilibarca
- Capitá del Barça
Tegnap beállt és adott egy gólpasszt
Hihetetlen a srác , tavalyi szezonba nekem nem volt annyira szimpatikus. De az idei teljesítménye miatt egyre jobban kedvelem. Ő az idei év felfedezettje szerintem. Csak azt sajnálom hogy így Bojan háttérbe szorul(de remélem eljön még az ő ideje is).

- senkialfonz40
- Capitá del Barça
Ez egyértelmű!LG írta:Azért még véletlenül sem kell Henkéhez hasonlítani, ahhoz legalább 10 évig kéne hoznia ezt a szintet

" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
Azért még véletlenül sem kell Henkéhez hasonlítani, ahhoz legalább 10 évig kéne hoznia ezt a szintet 

- senkialfonz40
- Capitá del Barça
Szerintem egyik gólja sem volt 2 méterről begurítom az üres kapuba "tipus", simán el lehetett volna rontani. Azt meg, hogy nem veszik vagy vették komolyan a védők ugye nem gondoltad komolyan, mert azt még budapest 4. osztályban sem teszik meg.currahee írta: pedro góljaihoz meg annyit h ha visszanézitek majdnem mind olyan h vagy nem vették komolyan a védők és őrizetlenül hagyták vagy vmi olyan szituációból talál be ahol már csak tüzelni kell a kapura. és hát mint láthattuk lőni azt tud...
...

A góljainak egy része ésszel lett megoldva csak ott tüzelt, ahol szükség volt rá!

Természetesen jogod van szeretni vagy kevésbé szimpatizálni Vele, de a góljairól és a teljesítményéről más a véleményem és ez nem azért van, mert istenítem, hanem megpróbálom reálisan nézni a teljesítményét. Egyébként az eddigi (szezon, szuperkupa) góljai közül egyedül az Internek lőttnél volt szükség egy kis fortunára, de a megoldás ott is tudatos volt.

" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
- Fernando
- Llegenda del Barça
Hát azért szerintem a "Larsson típus" max annyiban igaz, rá, hogy fontos gólokat is tud szerezni
. Szerintem remek szélső lesz belőle az idő elteltével. Egyre bátrabban játszik, már lazán felvállalja egy az egyben a cseleket ellenfelével. Nagyon remélem, hogy ma kezd.

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Szerintem ez a lényeg. Úgyis hiányzott már egy Larsson típusú játékos, és Pedro ráadásul amellett, hogy szinte olyan gólérzékeny, mint a svéd, gyorsabb is a játéka.Mikaos írta:Tőlem akármit csinálhat a meccs 80%-ában, teát is főzhet. De ha győztes gólt lő, akkor már megérte.
Vannak nekünk csudás varázslóink...de nem kell mindenkinek bűvészkednie a labdával. Kell olyan is, aki csak odaáll, max.1 cselt csinál, és a labda benn van az ellenfél hálójában. Ez Pedro.
És még fejlődni is fog, ez biztos.
.
Képzeld el, hogy visszaolvastam, de azokra már nem volt értelme újra leírni a véleményemet, mert megtették mások. Itt arra gondolok, hogy "véletlenül lő gólt".currahee írta: jolvan cimbora te biztos okosabb vagy meg jobban értesz hozzá stb... nem érdekel különös képpen h mit próbálsz itt nekem bizonygatni már ne is haragudj de mindenkinek meglehet a maga véleménye!! és ezt én fenn is tartom amit mondtam. olvass vissza...
jah és messi így lövi a gólokat? tényleg? amikor egyszerre 2-3an fogják és csak úgy elrohangál mellettük és átveri őket h azok azt sem tudják h mi van... persze azért fog aranylabdát kapni mert olyan mint pedro... ennyiből inzaghi is kaphatott volna aranylabdát...
szóval a te érveid se jobbak és sztem előbb gondolkozz mielőtt mást lehurrogsz.
Természetesen meg lehet mindenkinek a maga véleménye. Hol írtam én olyat, hogy nem?
Én nem próbálok semmit bizonyítani, nincs is miért, mert amíg a csapat tagja, és fontos gólokat lő, addig nem lehet és nem is akarok belekötni a teljesítményébe. Én egy szóval sem állítottam, hogy ő a legnagyobb ász a csapatban, de az a játékos csak tudhat valamit, aki idén a legfontosabb pillanatokban lő gólt. Nem lepne meg, ha a Madrid ellen ma betalálna

Részemről lezárva, "cimbora"

"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
Tőlem akármit csinálhat a meccs 80%-ában, teát is főzhet. De ha győztes gólt lő, akkor már megérte.
Vannak nekünk csudás varázslóink...de nem kell mindenkinek bűvészkednie a labdával. Kell olyan is, aki csak odaáll, max.1 cselt csinál, és a labda benn van az ellenfél hálójában. Ez Pedro.
Ha holnap játszik, akkor remélem megint aktív szerepet fog vállalni a góllövésben.
Ha holnap játszik, akkor remélem megint aktív szerepet fog vállalni a góllövésben.
jolvan cimbora te biztos okosabb vagy meg jobban értesz hozzá stb... nem érdekel különös képpen h mit próbálsz itt nekem bizonygatni már ne is haragudj de mindenkinek meglehet a maga véleménye!! és ezt én fenn is tartom amit mondtam. olvass vissza...kudu írta: Henry szerintem nem csak a formáját, de már a motivációját sem találja sajnos![]()
A gólokhoz leírtakhoz annyit fűznék még hozzá, hogy talán Messi nem ilyen szituációkból rúg gólt? Talán ezeket a helyzeteket nem kell berúgni? Mégis mit vársz, hogy minden meccsen csak bombagólt/szabadrúgás gólt rúgjunk?
Ugyan már, ilyen érvekkel nem lehet megmagyarázni a "hű de nagy" (?) teljesítményét...
jah és messi így lövi a gólokat? tényleg? amikor egyszerre 2-3an fogják és csak úgy elrohangál mellettük és átveri őket h azok azt sem tudják h mi van... persze azért fog aranylabdát kapni mert olyan mint pedro... ennyiből inzaghi is kaphatott volna aranylabdát...
szóval a te érveid se jobbak és sztem előbb gondolkozz mielőtt mást lehurrogsz.