Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Előre játékban sokat fejlődött mindenképpen! Nekem eddig Ibra után a második legkellemesebb csalódásom ebben az idényben. A gólpassz szép volt, de mind e mellett megtanult passzolni, nem csak kivágni a labdát, megtanult támadni, felfutni a szélen és beadni, meg mind e mellett még jól is védekezik. Csak így tovább!VictorValdes19 írta:Az a gólpassz....Tényleg nagyon jót tett neki, Maxwell.
Nem is emlékszem, hogy játszott e így valaha is nálunk, mint az eddigi szezonban. Talán mikor idekerült, az első pár meccsén volt ilyen jó.![]()
Szép volt Eric, így tovább![]()
Ha jól emlékszek volt egy kapufája is vagy 25m-ről...még tavaly előtt.barca99 írta:Egy-két távoli lövésre én emlékszek tavalyról.
Ennek már nemén fogok utánanéznimindorokke_barca írta:Azzal tisztában voltam, hogy nálunk nem lőtt még gól, de a lövése után azon is elgondolkodtam, hogy kapuralövése volt e már egyáltalán?
Vagy élete első gólját?! Én szurkoltam neki, megérdemelte volna.FCBarca88 írta:Túl szép lett volna, ha az első Barca mezben szerzett gólját, pont a Klub 110. szülinapján szerzi, az ősi rivális ellen?:D
Szerintem is jót tett neki a konkurrencia, sokkal kiegyensúlyozottabb lett, de a véleményem az, ha Maxvell több lehetőséget kapna, akkor verné a franciát megbízhatóságban és előre játékban is. Úgy látom, Maxvellnek nem tesz jót a ritkább erőpróba, nincs meg a kellő önbizalom egy-egy hosszabb pihenő után. De az is lehet, szándékosan van így, mert nem kell két felszaladgáló szélső hátvéd, elég csak Alves a jobb oldalon, és akkor egyértelműen nem kell a baloldali hátvéd előre játéka.Andris írta:Nagyon jó éve van a srácnak. Érződött ma a kihagyás, betegség, de csak egy-egy esetben, mikor túl hosszan szöktette volna magát, v hasonló.