Capon írta:
Hát számomra nem volt kérdés a PS. Nekem nem kell annyi játék mert mikor régebben is 50-60 játékom volt ugyan azzal a 4-5el játszottam. Az volt a fontos, hogy neten ingyen előfizú nélkül tudjak tolni haverokkal mert szerintem az úgy a legjobb. Egyedül amúgy is keveset játszom.
Max az újabb játékokat nem egyből veszem meg hanem pár hónapos késéssel. de ezeket az árakat mi szerint találják ki? Egész elképezstő. Ha 5ezerért adnák a játékokat biztos vagyok benne, hogy jobban megérné nekik.
Amúgy gondolkozok rajta, hogy elpasszoljam e a 360-am és vegyek egy PS3-at. Mert hiába van most is 40 játékom, csa a fifával megmég 1-2 offline sokáig játszható játékkal tolom(meg tesóm gta4-ezik). És a live is előfizetéses, ráadásul ott a ban veszély.
Haver lehet, hogy elcserélné velem, ha ráfizetek (kb.15-20 ezret, ugye a baráti alap

). Grafika jobb is Ps3-on, no meg ott az ingyenes live lehetőség, de sokkal drágábbak a játékok...most hogyha csak havi 1 játékot vennék az is 5-6 ezer (boxra ugye ha kiírom az csak párszáz ft).
Karácsonyra lehet megkérem muterékat fizessenek rá.
Játékot fifa10-et, cod6-ot, gta4-et, és az nba10-et adja.
Én szerintem megéri, no, de meglátjuk.