Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Az nem az oldalra vonatkozik? akkor miért a főoldalon van?Swineherd írta:Mikor indult az új madridista?? Újra kellett regelni! Kben van olyan, hogy nálunk van 40 felhasználó és 100 vendég, kérdezd meg Canterat...Badi írta:sokal többen írnak? érdemes csak a regelt felhasználók számát megnézni..
Mikor indult az új madridista?? Újra kellett regelni! Kben van olyan, hogy nálunk van 40 felhasználó és 100 vendég, kérdezd meg Canterat...Badi írta:sokal többen írnak? érdemes csak a regelt felhasználók számát megnézni..
ebben igazad van, felet! De azért azt is vegyük akkor már számításba, hogy oda sokkal többen írnak, éppen ezért több lesz az ilyen gyerkőc....Vito írta:és szted hány ilyen HSZ-t kellene írnom nekem nálatok, hogy a "11 éves Madrid-gyerkőcök" szídni kezdjék az őseimet?
Pedig már megvan mindenki nektek .Itt már az a kérdés hogy kik mennek el.Swineherd írta:Egy biztos, hogy nálunk nagyon még nem lehetett formáról és kialakult csapatszerkezetről beszélni a túrán, főleg, hogy még nem is voltak meg a játékosok és remélem, hogy még nincs is meg mindenki...
Az néhány hónap már lassan 8 hónap.És most megint személyeskedésbe megy át a topic.....Swineherd írta:Én??? Ugyan! De nekem ne írjon már egy 11 éves gyerkőc ilyeneket, aki néhány hónapja barca drukker...Vito írta:Swineherd, a provokátor!
Épp az, hogy én helyén kezeltem a MAdrid túrnét....Vito írta:Swineherd nem erről van szó.
feldobtam a lasztit és leütötted!
Múltkor megmagyaráztad a vereség okát, nekünk pedig nem kell megmagyarázni a győzelmet!
Hidd el, hogy mi helyén kezeljük az előkészületi meccseket (is)...
ennyi
Jobb, ha te nem SZEMTELENKEDSZKitfisto írta:Jobb ha nem szemptelenkedszSwineherd írta:Minden elismerésem, megvertétek a világ egyik, ha nem a legjobb csapatátGratulálok és további ilyen szép sikereket kívánok nektek és az egész rejkárd vezette alakulatnak! Remélem, hogy most ez a győzelem egy akkora magaslattá vált az életetekben, hogy innentől csak lefelé vezet az út! Mégegyszer tiszta szívből gratulálok
![]()
![]()
Jobb ha nem szemptelenkedsz mert ha ezt Puyolék elolvassák akkor titeket is megkopasztanak.Swineherd írta:Minden elismerésem, megvertétek a világ egyik, ha nem a legjobb csapatátGratulálok és további ilyen szép sikereket kívánok nektek és az egész rejkárd vezette alakulatnak! Remélem, hogy most ez a győzelem egy akkora magaslattá vált az életetekben, hogy innentől csak lefelé vezet az út! Mégegyszer tiszta szívből gratulálok
![]()
![]()
Jééééé, nocsak-nocsak. Mi az, csak nem győzött a Barca??? 9-0... Pedig nagyon fárasztó volt az a dániai túra, meg a hosszú repülő út is fárasztó volt, utána nagyon kevés időnk volt edzeni meg minden. Nem is beszélve erről az alapos orvosi vizsgálatról ami minden playát érinteett, és hát az se lehetett vmi sétagalopp:DD Összze-vissza megyünk mi is szerte a világban, mert mindenhol minket akarnak látni... 9-0, hát igen... Szép eredmény. Mi nem szívtunk ki vmi noname távol-keleti csapattól mint a rivális, mert ez egy igazi csapat! Jól össze van rakva, nem úgy mint odaát...Vito írta:Shenzen - Barca: 0-9Swineherd írta: Ettől egyértelműbb dolgot nem tudtál volna közölni...