Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez így valóban nem lesz jó! Touré lenyilatkozta hétközben ugyebár hogy bírja a terhelést mivel még fiatal. És szerintem megbízhatóbb mint Busi. Ha kezdene folyamatosan pár meccs múlva elérné a tavalyi csúcsformáját.Sanama írta:Pep ez így nagyon nem kóser !
Mi az,hogy Touré már megint a padon van... ???
Az még csak-csak, hogy Titi ott van, mert gólt lőtt Jerezben, de én sem értem miért kell Yaya-t padoztatni.Andris írta:Touré megint sehol, bezzeg Henry.
Ennyi hozzáfűznivalóm van a kezdőhöz.
Ezzel is simán illik hozni természetesen.
palesz77 írta:Hivatalos kezdő:
Valdes;Alves-Pique-Puyol-Abidal;Xavi-Busuets-Iniesta;Messi-Ibra-Henry
Szerk.:
Hát ez most gálacsapat asszemTalán egyedül Maxwellt játszatam volna szívesebben, elfér a 2 támadó szélső is a pályán, de mindegy, Abidal idén nagyon jó. Busquets meg valóban kezdőben kell hogy legyen, jelenleg jobb formában mint Yaya, meg a Sziklára a Bl-ben is szükség lesz, ott a katalán ifjonc pihenhet.
3-4 gólt várok a csapattól, és max 1 kapottat
Ezzel a kezdővel be kell darálni a Deport.palesz77 írta:Hivatalos kezdő:
Valdes;Alves-Pique-Puyol-Abidal;Xavi-Busuets-Iniesta;Messi-Ibra-Henry
Idén nincs túl nagy szerencsén a repcsikkel.A Kazany-i túra oda-vissza is döcögős volt,most meg ezMikaos írta:Annyira nem indult jól a mai nap, mert a Barca repülőgépe problémásnak lett nyilvánítva, ezért el kellett halasztani az odautazást...
De remélem, ez nem zökkenti ki őket.
na itt a pont és az indoklás! ugyanezt gondolom én is; és ez elég fontos lenne már így december környékén...Mikaos írta:Ha az ezévi formát nézem, akkor persze nálam is Pedro lenne a kezdő...
De most szerintem fontosabb lenne, hogy végre szokja egymást a Tridente, és ezért Henry-t választanám kezdőbe. Komolyan, pezsgőt fogok bontani, hogyha ezek 3-an végre együtt fognak játszani, és nem csak 20 perc erejéig.