Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez nagyon igaz, nagyon.És mert az a rögeszméje, hogy változtatás neélkül nem ismételhetjük meg a triplázást.De az istenért már változtattunk, miért kell a legnagyobb erényünket kicserbítani.Fecooo írta: a szándékosan-t vedd idézőjelbe, úgy értem, h annyira makacsul ragaszkodik az ösztöneihez, h óhatatlanul is gyengíti vele a csapatot, még ha tudja is, h ez esetleg nem jó döntés, akkor is vakon követi a megérzéseit, és ez Pep legnagyobb gyengéje. egy profinak tudnia kell, mikor kell változtatnia, mikor kell felülbírálnia saját magát, az ő esetében ez a legritkább esetben valósul meg.
a szándékosan-t vedd idézőjelbe, úgy értem, h annyira makacsul ragaszkodik az ösztöneihez, h óhatatlanul is gyengíti vele a csapatot, még ha tudja is, h ez esetleg nem jó döntés, akkor is vakon követi a megérzéseit, és ez Pep legnagyobb gyengéje. egy profinak tudnia kell, mikor kell változtatnia, mikor kell felülbírálnia saját magát, az ő esetében ez a legritkább esetben valósul meg.Titinho írta:
Azért ebben nem hiszek, hogy szándékosan gyengítené....ilyen nincs.
De a Xavi-Iniesta duó legalább együtt játszik. Mondjuk mégse volt ma még egy normális passzuk sem előre játékban.Nincsenek ma formában.
Na, Henry helyett Pedrito.
Jó lenne pedig felpörögni, van még bő 20 percünk, ez alatt kéne 1-2 gólt szereznünk.
Hajrá!
Azért ebben nem hiszek, hogy szándékosan gyengítené....ilyen nincs.Fecooo írta:Titinho, sajnos láthatjuk, h Pep uezt követi el a Xavi-Iniesta duóval is... ma egymás mellett vannak, és (sajnos) azt kell mondanunk, h ez a felállás kuriózum, pedig ennek kéne az alapnak lennie...ahogy Leonak a jobb oldalon szivatnia a bekkeket...mintha Pep szándékosan gyengíteni akarná a csapatot...
Titinho, sajnos láthatjuk, h Pep uezt követi el a Xavi-Iniesta duóval is... ma egymás mellett vannak, és (sajnos) azt kell mondanunk, h ez a felállás kuriózum, pedig ennek kéne az alapnak lennie...ahogy Leonak a jobb oldalon szivatnia a bekkeket...mintha Pep szándékosan gyengíteni akarná a csapatot...Titinho írta:Én ezt annyira nem értem...
Miért van Alves teljesen egyedül, a jobb oldalon???
Senki nem segít neki, ismétlen SENKI! Se Messi, se Xavi és így az a vége, hogy Alves beadja ami vagy bejön vagy nem.
Nem értem...tavaly kialakult a világ legjobb jobb oldali párosa a Messi-Alves duóval, erre most Pep megbontja. Mennyivel tud többet tenni Messi középen?
Még egyszer mondom, nem értem....
Eléggé semmi a játékunk amúgy, így ebből nem lesz győzelem. Egy kis tempó fiúk, egy kis tempó!!!
http://www.iraqgoals.net/ch4.htmleniee írta:Szepen kernek egy liket mai normalisan mukodik.
Koszonom szepen.
Ez egyébként kis túlzással, de így van.Ede72 írta:hihetetlen, hogy minden meccsen rettegnem kell ha hozzá kerül a labda![]()