Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pochettino kb 5. meccse lehetett, hozta az X-eket és nálunk nyertek először. Aztán megint főttek pár hétig és utána jött az az 10-es sorozat, amiben 7x nyertek.barca99 írta:
Egyébként jól emlékszek rá, hogy az Espanyol pont ilyen takony formában volt, amikor tavaly jött (mi elsők, ők a 19.-ek), és mégis győztek?
Akkor nézzél rá az eredményekre, és fújj egy nagyot. Én se értek vele egyet, de a győzelem mindig megvan, innentől kezdve meg Pepnek van igaza.szajko írta:Ez valahogy annyira esélytelen...Pep a Busquets, Keita kettősből mindig kezdet egyet, ami engem borzasztóan dühít mostanság.![]()
Ez valahogy annyira esélytelen...Pep a Busquets, Keita kettősből mindig kezdet egyet, ami engem borzasztóan dühít mostanság.Titinho írta:
Az én kezdőm holnapra:
Valdés - Alves, Puyol, Piqué, Maxwell - Xavi, Touré, Iniesta - Bojan, Ibra, Henry.
egyébként nekem is Titinho kezdője a legszimpatikusabb... de van egy "rossz" megérzésem.. Pedro,SergiLM10 írta:Titinhoval egyetértek, de picit másabb kezdőre számítok:
V.V.-Alves-Puyol-Piqué-Maxwell-Touré-Keita-Xavi-Iniesta-Ibra-Henry.
Jobban látnám énis azht amit Titinho is írt, de ez sztem reálisabb...
Sajnos nem! Neten kell majd nézni.Rewolution5 írta:hali?! megtudná nekem mondani valaki hogy adja -e a szerda esti Kijev - Barcelona mérkőzést valamelyik TV - csatorna?? elore is kosz![]()
én szerettem Henryt a játékáért, de most nem tudok egyetérteni veled. nem képes már a Messi-Ibra duó szinvonalára! elsősorban mert lassú, keveset vállal, és az amit elvállal valahogy kevés... nincs benne semmi tűz, ráció, hatékonyság. ezzel együtt persze igaz, hogy Ibra sem volt az igazi tegnap...ElBartimaeus írta:Ez mai sem volt egy olyan lehengerlő produkció.
Ami mindenképpen fejlődés a mostani meccsekhez képest, hogy kicsit gyorsultunk középpályán, (bár ezzel pontatlanabbá is váltunk, remélem megint rálépünk a helyes útra) és egészen elöl tartottuk a labdát, sokszor a 16-os előterében, néha már azon belül. Ez nagyon hiányzott már.![]()
Sajnos most sem Xavi, sem Iniesta nem fogott ki valami jó napot, ezért nem volt olyan sok szép kényszerítő, olyan sok szép kiugratás, mint amennyi lehetett volna, mert velük szemben a Tridente jól játszott. Nekem tetszett Henry játéka is, bár Ibra ma kicsit statikusabb és pontatlanabb volt a kelleténél (a gólja azért szép volt.), de azért elfogadhatót nyújtott ma is. Messi meg zseni, végre megint formába lendült, bejöttek a cselei, bár néha azért elveszítette 4 ember között, pedig passzolhatott volna, és sikerült gólt lőnie is! Megint a régi!
A góljuk az megint csak rajtunk múlt. A Barcának csak egy ellenfele van szerintem: az pedig saját maga!!!
A jövőben nagyobb koncentrációt várnék majdnem mindenkitől és mindenképpen gyorsabb játékot, hiszen képesek vagyunk rá!
A klienseket csak javallani tudom,sokat segíthet a problémádon.Általában lehet találni jó vetítést és nem is szokott ledobálni.Krojf írta:Ebben a mai modern, internettel súlyosbított világban megint alig láttam valamit a meccsből!
Ennyi lúzer, működésképtelen stream nincs, mint amennyibe én belebotlottam!
Egy dologtalan napomon egyszer le fogom tölteni az összes klienst, bár szerintem ez sem javít majd sokat a dolgomon.
Viszont egy justinosra váltottam a legvégén és nem hajított ki!!!
Legalább a góljainkat láttam "mozgás közben"!
Messink igazi arany labdákat értékesített, nyomatékosítva a döntés helyességét, bár iszonyú nehéz lehetett frissen a döntés után úgy játszania, ahogyan egy "Aranylasztis" nyertes.
A Depor gólját nem láttam, de nem is hiányzik.
Egy kis izgalom azért átjárt, mert azért annyira lehengerlőek sem voltunk.
Mindenesetre az alvással sok bajom nem lesz.
A győzelmeink után sokkal jobban megy hunyni!
Megálmodom az éjszaka az Espanyol elleni eredményt!
K.
Sztem hamarosan a jobb szélen lévő Matchdays.eu rovatban fent lesznek.messi70 írta:valaki nem tudja hol lehet uUJRA MEG NEZNI AGOLOKAT