Bajnoki Mérkőzések 09-10

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Bajnok lesz idén a Barcelona?

Igen, simán
126
20%
Igen, de nehezebben mint tavaly
448
72%
Nem, le fog csúszni a "trónról"
46
7%

Szavazatok száma: 620
mess2009
Director del Fútbol

2009.12.11. 19:24:31

soha nem jó jel, hogy nincsenek formában, könnyen megismétlődhet a tavalyi eset is, kivéve, ha Pepnek sikkerül egy kis revans hangulatot teremteni!
szerintem Busquets és Pedro kezd, ez még elmegy de ha Marquezt is berakja, akkor nagy gáz lesz!
Kemény gürcös meccsre számítok, egygólos győzelemmel.
azért is jó volna a három pont, mert most olvasom, hogy a Realnál sem Kaká sem C Ronaldo nem játszik, tehát a Valencia elkaphatja!
Deus
Boixos Nois

2009.12.11. 18:57:12

szajko írta: Ha Touré most se kezd, akkor igencsak kiakadok Pep-re... :roll:

Dettó. Nekem az abszolút favoritom a Pep, zsenialitása miatt... De ez érthetetlen és dühítő, hogy padoztatja Tourét...
KépKép
gekkodan
Director del Fútbol

2009.12.11. 18:14:29

barca99 írta:
Egyébként jól emlékszek rá, hogy az Espanyol pont ilyen takony formában volt, amikor tavaly jött (mi elsők, ők a 19.-ek), és mégis győztek?
Pochettino kb 5. meccse lehetett, hozta az X-eket és nálunk nyertek először. Aztán megint főttek pár hétig és utána jött az az 10-es sorozat, amiben 7x nyertek.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
barca99
Llegenda del Barça

2009.12.11. 18:04:58

szajko írta:Ez valahogy annyira esélytelen...Pep a Busquets, Keita kettősből mindig kezdet egyet, ami engem borzasztóan dühít mostanság. :evil:
Akkor nézzél rá az eredményekre, és fújj egy nagyot. Én se értek vele egyet, de a győzelem mindig megvan, innentől kezdve meg Pepnek van igaza.

Egyébként jól emlékszek rá, hogy az Espanyol pont ilyen takony formában volt, amikor tavaly jött (mi elsők, ők a 19.-ek), és mégis győztek?
Bobán
Jugador del Barça

2009.12.11. 17:18:18

Lehet meg kellene mutatni Ronaldinhonak ezt a videót, hátha jó hatással lenne rá! Egyébként nekem is Ronni a kedvencem!
!!örök!! árnyék: R10,E9,H14,Y24
szajko
Director del Fútbol

2009.12.11. 17:09:19

Titinho írta:
Az én kezdőm holnapra:

Valdés - Alves, Puyol, Piqué, Maxwell - Xavi, Touré, Iniesta - Bojan, Ibra, Henry.
Ez valahogy annyira esélytelen...Pep a Busquets, Keita kettősből mindig kezdet egyet, ami engem borzasztóan dühít mostanság. :evil:

Bojan se fog kezdeni helyette vagy Ini lép fel szélsőnek vagy pedig Pedro kezd. Még Henry kezdő tagsága se 100%.

Ha Touré most se kezd, akkor igencsak kiakadok Pep-re... :roll:
bojankrkic27
Jugador d'estrella

2009.12.11. 16:52:06

LM10 írta:Titinhoval egyetértek, de picit másabb kezdőre számítok:

V.V.-Alves-Puyol-Piqué-Maxwell-Touré-Keita-Xavi-Iniesta-Ibra-Henry.

Jobban látnám énis azht amit Titinho is írt, de ez sztem reálisabb... :roll:
egyébként nekem is Titinho kezdője a legszimpatikusabb... de van egy "rossz" megérzésem.. Pedro,Sergi :roll: :roll: nelegyenigazamésvégrekezdjenmárbojan!!!!
LM10
Director del Fútbol

2009.12.11. 16:26:02

Titinhoval egyetértek, de picit másabb kezdőre számítok:

V.V.-Alves-Puyol-Piqué-Maxwell-Touré-Keita-Xavi-Iniesta-Ibra-Henry.

Jobban látnám énis azht amit Titinho is írt, de ez sztem reálisabb... :roll:
Titinho
Director del Fútbol

2009.12.11. 15:34:30

Íme az Espanyol elleni 19 fős keret:

Valdés, Pinto, Alves, Abidal, Chygrynskiy, Márquez, Maxwell, Puyol, Milito, Piqué, Touré, Keita, Xavi, Iniesta, Busquets, Pedro, Bojan, Henry and Ibrahimovic.

Az én kezdőm holnapra:

Valdés - Alves, Puyol, Piqué, Maxwell - Xavi, Touré, Iniesta - Bojan, Ibra, Henry.

Még a védelembe nem kizárt, hogy Puyol vagy Piqué helyére Csiga vagy Márquez kerül és persze valamelyikük helyére az utolsó 10 percre beállhatna Milito is. Egy közel teltházas rangadón visszatérni 20 hónap után... :wink:

Mindeképpen győzelmet várok a csapattól, rettentő rossz formában van most az Espanyol, ha a papíron nézzük a két csapatot akkor legalább 4-5 gólos lehetne a különbség, de azért még is csak egy Katalán rangadóról van szó, ezért egy legalább 2-3 gólos győzelmet várnék el a fiúktól. Pocchettino egyébként nyíltan elismerte, hogy védekezni jönnek a Camp Nouba. Gyorsan kell majd játszani, kellő dinamikával mind futásban, mind passzok terén és akkor nem lehet gond. :wink:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
barca99
Llegenda del Barça

2009.12.11. 13:50:24

Most meglehetősen örülök, hogy sem Tamudo, sem De la Pena nem játszik majd ellenünk. Nekem legalábbis úgy rémlik, hogy a 2006-07-es bajnokságban, pont ők vették ki a kezünkből az előnyt, egy De la Pena góllal/gólpasszal. Ráadásul tavaly is ő lőtte a másodikat a Camp Nou-ban, és a nevelőegyesülete ellen mindig jól tolja.

Már csak abban reménykedem, hogy idén végre több eszünk/higgadtásgunk lesz, és nem ülünk fel ennek a rúgdosós, fetrengős, lassú, vontatott játéknak. Ezzel mindig ki tudnak billenteni a koncentrációból (még tavaly is sikerült), akkor viszont nem okozhatnak nagy ellenállást. Nincsenek most jó formában, és ha hamar sikerül megtörni őket, akkor végre egy sokgólos győzelem is benne lehet.
soadroli
Llegenda del Barça

2009.12.08. 15:43:53

Rewolution5 írta:hali?! megtudná nekem mondani valaki hogy adja -e a szerda esti Kijev - Barcelona mérkőzést valamelyik TV - csatorna?? elore is kosz :) :idea:
Sajnos nem! Neten kell majd nézni. :?
Kép
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.12.08. 15:42:03

hali?! megtudná nekem mondani valaki hogy adja -e a szerda esti Kijev - Barcelona mérkőzést valamelyik TV - csatorna?? elore is kosz :) :idea:
Norberto 25
Jugador del Barça

2009.12.06. 15:52:03

Sziasztok!
A merkozesrol a velemenyemaz,hogy a Depor nem sokat mutatott inkabb vegdekezett mi remekul iranyitottuk a merkozest,a passzok gyorsak es megfeleloek voltak a csapat remekul helytalt azonban egy szerencsetlen gol megfogott minekt..Hal isten a masodik felidoben is dominaltunk a depor pedig 9 emberrel vedekezett.Elegedett vagyok,meg ha kicsit kellett is izgulni.Pep-nek csak azt uzennem,bar sajna ezt nem olvassa,hogy mint az elso golnal is aranyszabaly: LOVESBOL LESZ A GOL!!!!!! Lojunk konyorgom ne akarjunk besetalni a labdaval a kapuba ha az ellenfel minden jatekosa a sajat 16-osan belul van...
levproff
Director del Fútbol

2009.12.06. 13:00:52

Áhh, most már legalább tudom, hogy ki szedte le tegnap a pályáról azt a kukás zacsit.. :) Messi volt az a jó ember. :)
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
barca99
Llegenda del Barça

2009.12.06. 12:30:22

Keita nem játszik :arrow: Pep szerint visszatértünk a helyes útra. :D

Én elégedett vagyok, mert bár voltak hibák, de a mutatott játék és az ellenfél személyét látva szerintem nem lehet panasz. Itt a kulcs inkább az volt, hogy Xavi és Iniesta (főleg ő) egy átlagosabb teljesítményt hozott. Viszont így is betoltuk a Deport a kapuba, keményen törte a hátukat a háló. :)

Szerintem az utóbbi idők legjobb idegenbeli teljesítménye volt ez, úgy hogy többek voltak szürkék a szokásoshoz képest.

Egyébként emlékszik valaki, támadó szögletnél mikor fejelt utóljára kapura Barca játékos? Borzasztó gyengék a pontrúgások, pedig már több magas játékos is van a keretben. :roll:
noname
Llegenda del Barça

2009.12.06. 10:07:03

Szerintem jó meccs volt! Egy igazi rangadó. Rengeteg mezőnymunka mind2 csapattól, szoros, izgalmas meccs. Ne feledjük h a Depor az egyik legjobb csapat a bajnokságban! A meccs nagy részét egyértelműen uraltuk, nem volt túl sok helyzetünk, de ez sztem csak a Depor nagyon stabil játékának köszönhető. Mellesleg a Depor gólja csakis 2 ostoba hibának köszönhető. Én elégedett vagyok. :D
A Fifa egy szégyen
Chino
Llegenda del Barça

2009.12.06. 09:55:52

Én nem látom ilyen kritikusnak a helyzetet. Igenis voltak olyan periódusai a meccsnek amikor benne volt a gól a játékunkban és a Depor csak nyomozta a labdát. Apró szépséghiba, hogy általában hiba csúszott az uccsó passzba, de ennek ellenére tényleg láttam olyan részeket a meccsen ahol pozitívumokat láttam. Persze ez nem az egész mérkőzésre igaz, sokszor magunkra húztuk az ellenfelet és amíg az első félidő nagy részében labdavesztés után egyből letámadtunk és rendre visszasdzereztük a labdát, addig máskor csak úgy tessék-lássék futottak a srácok a labdás emberre.
Nagyon nagy volt a kontraszt bizonyos játékrészek között. Az első félidő első fele tetszett és második félidő vége is, viszont a többi részén a meccsnek tényleg elég kritikát illendően játszottunk. Az a balszél nagyon gyenge. Igaz hogy nem volt formában Ibra, de ez köszönhető hogy Henrynak nagyobb területet adtak és inkább a svédre álltak rá. Egy jó támadóval ez nem fordulhatott volna elő szerintem.
Forca Barca!!!!
LM10
Director del Fútbol

2009.12.06. 09:51:00

Elégedett vagyok a tegnapi meccsel. Az első 30 percben mi voltunk az "urak", utána a depor feltámadt...a meccs uccsó 20 percében viszont megint megnyomtuk, és nyertünk. A Riazorban nem elvárt senkitől a kiütés+aszép játék, ez nem is jött össze, de csak 2 góllal nyertünk..Robinhot meg kell vennünk, Henry nekem gyengének tűnt tegnap is az összjátékban.
mess2009
Director del Fútbol

2009.12.06. 08:53:53

ElBartimaeus írta:Ez mai sem volt egy olyan lehengerlő produkció.

Ami mindenképpen fejlődés a mostani meccsekhez képest, hogy kicsit gyorsultunk középpályán, (bár ezzel pontatlanabbá is váltunk, remélem megint rálépünk a helyes útra) és egészen elöl tartottuk a labdát, sokszor a 16-os előterében, néha már azon belül. Ez nagyon hiányzott már. :twisted:

Sajnos most sem Xavi, sem Iniesta nem fogott ki valami jó napot, ezért nem volt olyan sok szép kényszerítő, olyan sok szép kiugratás, mint amennyi lehetett volna, mert velük szemben a Tridente jól játszott. Nekem tetszett Henry játéka is, bár Ibra ma kicsit statikusabb és pontatlanabb volt a kelleténél (a gólja azért szép volt. :) ), de azért elfogadhatót nyújtott ma is. Messi meg zseni, végre megint formába lendült, bejöttek a cselei, bár néha azért elveszítette 4 ember között, pedig passzolhatott volna, és sikerült gólt lőnie is! Megint a régi!

A góljuk az megint csak rajtunk múlt. A Barcának csak egy ellenfele van szerintem: az pedig saját maga!!!

A jövőben nagyobb koncentrációt várnék majdnem mindenkitől és mindenképpen gyorsabb játékot, hiszen képesek vagyunk rá!
én szerettem Henryt a játékáért, de most nem tudok egyetérteni veled. nem képes már a Messi-Ibra duó szinvonalára! elsősorban mert lassú, keveset vállal, és az amit elvállal valahogy kevés... nincs benne semmi tűz, ráció, hatékonyság. ezzel együtt persze igaz, hogy Ibra sem volt az igazi tegnap...
Léfe
Entrenador del Barça

2009.12.06. 06:28:52

A gyözelem oké, a játék nem. Sok az oldalt és hátra passszolás. A modszer oké de ritka a kapuratörés. Lassu és ötlettelen a játékunk az eredmények ellenére is. Sajnos a végre kp.-án játszó Ini most gyenge volt. D.Alves sem a tavaji. Ture ügy érthetetlen Busi hátrafejesi már több gondot okoztak. Messit dicsérni kell, de jobbszélen senki, rámászott Ibrára. Henry is rég játsot igazán jól. Sajnos pihenni nincs idő. Nagyon aggasztónak látom, hogy a második félidőt nem tudták megnyomni, rádobni egy lapáttal, ez igaz annak ellenére, hogy sikerült még 2 golt rugni.
Fecó
OvaMind
Jugador d'estrella

2009.12.06. 01:31:08

Annak örülök, hogy most Keita nem kapott helyet a kezdőben, remélem Pep most már lassan belátja, hogy a katalán zseniduót kell játszatni a kp-n egy sorban. Busquets helyett mondjuk én sokkal inkább Tourét tettem volna a kezdőbe, és szerintem Sergio elég sok hibával játszik, nem egy életbiztosítás.
Pep talán tudatni akarta, hogy a kiállítás után is számít rá...nem tudom.

A meccsről annyit, hogy a legfontosabb ezen a meccsen a 3 pont megszerzése volt, és ez sikerült a villanásoknak köszönhetően. Ez a Depor már nem a SuperDepor, amely nagyon nagyot alkotott egy időben, ugyanakkor egy egységes, masszív együttest láthattunk ma is, ezért ez egy nagyon értékes skalp, főleg az egykor rettegett Riazorban.
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.12.06. 00:56:16

Ez mai sem volt egy olyan lehengerlő produkció.

Ami mindenképpen fejlődés a mostani meccsekhez képest, hogy kicsit gyorsultunk középpályán, (bár ezzel pontatlanabbá is váltunk, remélem megint rálépünk a helyes útra) és egészen elöl tartottuk a labdát, sokszor a 16-os előterében, néha már azon belül. Ez nagyon hiányzott már. :twisted:

Sajnos most sem Xavi, sem Iniesta nem fogott ki valami jó napot, ezért nem volt olyan sok szép kényszerítő, olyan sok szép kiugratás, mint amennyi lehetett volna, mert velük szemben a Tridente jól játszott. Nekem tetszett Henry játéka is, bár Ibra ma kicsit statikusabb és pontatlanabb volt a kelleténél (a gólja azért szép volt. :) ), de azért elfogadhatót nyújtott ma is. Messi meg zseni, végre megint formába lendült, bejöttek a cselei, bár néha azért elveszítette 4 ember között, pedig passzolhatott volna, és sikerült gólt lőnie is! Megint a régi!

A góljuk az megint csak rajtunk múlt. A Barcának csak egy ellenfele van szerintem: az pedig saját maga!!!

A jövőben nagyobb koncentrációt várnék majdnem mindenkitől és mindenképpen gyorsabb játékot, hiszen képesek vagyunk rá!
miihii
KHAL

2009.12.06. 00:37:41

Krojf írta:Ebben a mai modern, internettel súlyosbított világban megint alig láttam valamit a meccsből!
Ennyi lúzer, működésképtelen stream nincs, mint amennyibe én belebotlottam!
Egy dologtalan napomon egyszer le fogom tölteni az összes klienst, bár szerintem ez sem javít majd sokat a dolgomon.
Viszont egy justinosra váltottam a legvégén és nem hajított ki!!!
Legalább a góljainkat láttam "mozgás közben"!
Messink igazi arany labdákat értékesített, nyomatékosítva a döntés helyességét, bár iszonyú nehéz lehetett frissen a döntés után úgy játszania, ahogyan egy "Aranylasztis" nyertes.
A Depor gólját nem láttam, de nem is hiányzik.
Egy kis izgalom azért átjárt, mert azért annyira lehengerlőek sem voltunk.
Mindenesetre az alvással sok bajom nem lesz.
A győzelmeink után sokkal jobban megy hunyni!
Megálmodom az éjszaka az Espanyol elleni eredményt!
K.
A klienseket csak javallani tudom,sokat segíthet a problémádon.Általában lehet találni jó vetítést és nem is szokott ledobálni.
Másrészt,ne aludj előre a medve bőrére,előbb a Kijevet álmodd meg :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2009.12.06. 00:33:08

Ebben a mai modern, internettel súlyosbított világban megint alig láttam valamit a meccsből!
Ennyi lúzer, működésképtelen stream nincs, mint amennyibe én belebotlottam!
Egy dologtalan napomon egyszer le fogom tölteni az összes klienst, bár szerintem ez sem javít majd sokat a dolgomon.
Viszont egy justinosra váltottam a legvégén és nem hajított ki!!!
Legalább a góljainkat láttam "mozgás közben"!
Messink igazi arany labdákat értékesített, nyomatékosítva a döntés helyességét, bár iszonyú nehéz lehetett frissen a döntés után úgy játszania, ahogyan egy "Aranylasztis" nyertes.
A Depor gólját nem láttam, de nem is hiányzik.
Egy kis izgalom azért átjárt, mert azért annyira lehengerlőek sem voltunk.
Mindenesetre az alvással sok bajom nem lesz.
A győzelmeink után sokkal jobban megy hunyni!
Megálmodom az éjszaka az Espanyol elleni eredményt!
K.
Blaugrana palocista maximalista!
miihii
KHAL

2009.12.06. 00:14:21

messi70 írta:valaki nem tudja hol lehet uUJRA MEG NEZNI AGOLOKAT
Sztem hamarosan a jobb szélen lévő Matchdays.eu rovatban fent lesznek.
Meg talán az nso-n is.
És persze a jutub is ajánlós :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Lezárt