Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A naon kellene a meglepetés győzelem a wild cardhoz.Krojf írta: Szerinted Brees az Atlanta ellen folytatja a szárnyalását?
K.
Szerinted Brees az Atlanta ellen folytatja a szárnyalását?miihii írta:SD-DAL meccset tuti nézem neten.Közben meg a Sport2-es derbit.Krojf írta:Okostojás!
ESPN America, szombat, College Football: 20:30: Army-Navy.
NFL, vasárnap, 19:00: Cincinnatti-Minnesota,
22:00: San Diego-Dallas,
hétfő hajnali 02:00: Sunday Night Football: Philadelphia-NY Giants, ism.: 21:00.
Hétfőn még: 17:00: New Orleans-Atlanta,
19:00: Washington-Oakland.
Kedd hajnali 02:30: Monday Night Football: Arizona-San Francisco, ism.: 20:30.
Sport2, vasárnap, 22:45: Cincinnatti-Minnesota.
Hétfőn 16:00: SNF: Philadelphia-NY Giants.
Evvan!
K.
Előbbin természetesen GO COWBOYS!!!Utóbbin meg inkább az Arizona.
A PHI-NYG csoportmeccs meg legyen.... DÖNTETLEN![]()
Ha minden jól megy fenn maradok,ezt is lekövetem.
SD-DAL meccset tuti nézem neten.Közben meg a Sport2-es derbit.Krojf írta:Okostojás!
ESPN America, szombat, College Football: 20:30: Army-Navy.
NFL, vasárnap, 19:00: Cincinnatti-Minnesota,
22:00: San Diego-Dallas,
hétfő hajnali 02:00: Sunday Night Football: Philadelphia-NY Giants, ism.: 21:00.
Hétfőn még: 17:00: New Orleans-Atlanta,
19:00: Washington-Oakland.
Kedd hajnali 02:30: Monday Night Football: Arizona-San Francisco, ism.: 20:30.
Sport2, vasárnap, 22:45: Cincinnatti-Minnesota.
Hétfőn 16:00: SNF: Philadelphia-NY Giants.
Evvan!
K.
Hát Big Ben többet volt a földön, mint a lábain, annyi szent!miihii írta:Jáááájjj,de szépen megfagyott a piccbörgKrojf írta:Thursday Night Football!
ESPN America,péntek hajnali 02:00: Pittsburgh-Cleveland, ism.: 15:00, 21:00.
Sport2, péntek hajnali 02:15, 17:00 S1, 23:00 S2.
K.![]()
5 zakó zsinórban a bajnoktól
Jáááájjj,de szépen megfagyott a piccbörgKrojf írta:Thursday Night Football!
ESPN America,péntek hajnali 02:00: Pittsburgh-Cleveland, ism.: 15:00, 21:00.
Sport2, péntek hajnali 02:15, 17:00 S1, 23:00 S2.
K.
A Saints csak addig fog menni, amíg valóban 100 %-ossá nem válik a home field a po-ban, utána jöhet a Brunell-show (antiimperialista írta:Nagyon kemény lesz, az biztos, a Cowboys szerintem biztosan bukik NO-ban, a Chargers és a Redskins verhető, az utolsó meccstől meg fosok nagyon...
A SD elképesztő formában van, úgyhogy erre én nem vennék mérget... A Redskins pedig sokkal, de sokkal jobb csapat, mint amit a mérlegük alapján lehetne várni. Az Eagles és a Saints meccset is simán hozhatták volna, ha egy kicsivel mákosabbak/jobban koncentrálnak.antiimperialista írta:Arról nem is beszélve, hogy az Eagles megy NY-ba és Dallasba isMárpedig Dallasba szerintem nem győzni járnak...
Nagyon kemény lesz, az biztos, a Cowboys szerintem biztosan bukik NO-ban, a Chargers és a Redskins verhető, az utolsó meccstől meg fosok nagyon...
Régen volt,tán' igaz sem volt :whistle:grecki írta: Illetve, tavaly is PHI-DAL rangadó volt a 17-ik héten... Ugye emlékszel mi lett a vége?
Elég nyomasztó névsor,igen erősre sikeredett a hajrá.Egyik sem lesz sétagalopp,az tuti.Nagyon könnyen tönkre tehetik az évet ezen a 4 meccsen.grecki írta: San Diego, @ New Orleans, @ Washington, Philadelphia.
Elkezdődött a december, ami nem a legnagyobb erőssége a Dallasnak:miihii írta:grecki írta:Wehhhehhehhehehhhe, a legszebb öröm a káröröm...
Csakafili.![]()
Na majd az nevet igazán,aki utoljára,ugyi?![]()
De vajon ki nevet a végén?
Ki mint nevet,úgy arat!![]()
A legszebb öröm pedig a Söröm![]()
Jaja,csakakifli
Illetve, tavaly is PHI-DAL rangadó volt a 17-ik héten... Ugye emlékszel mi lett a vége?Just to illustrate how profound this December phenomenon has been... The Cowboys haven't had a winning record in the month this decade. The Eagles however, have the NFL's 3rd best winning percentage in December this decade. It'll be a tough road for Dallas this month as they try to shake off their stigma of a team that folds late in the season.Their schedule from here on out looks like this.
San Diego, @ New Orleans, @ Washington, Philadelphia.
ismétlést úgy ahogy láttam, Brett-el ellentétben viszont Warner tavalyi formában dobált, örülni fogok ha ismét rájátszásban lesznek, tavaly is élvezetes játékot produkáltak Fitzgerald-al együtt...Krojf írta:A Vikingek hajóhadát pedig kicsipkedték a Pintyek!
Minnesota-Arizona: 17-30.
Brett apó 2 darab IC-t is dobott, valahogy most nem szuperált a "Mester".
K.
Bezony,3 posttal lejjebb bővebben is megemlékeztem erről a meccsrőlozsimiki írta:hozzátartozik, (Ricsiék mondták),h 2perccel a vége előtt kihagyott a Washington egy mezőnygólt, amivel 10lehetett volna köztemiihii írta:Saints-Washington 33:30/OT
Ha nem is simán,de behúzták a szentek,némi ráadás után![]()
Brees 419 yd,2 TD,1 INT.
Meachem 8 REC,142 yd.
A Rézbőrűek eladtak 3 fumble-t is,ez nem túl jó ómen.
és elég közelről,azt hiszem 23 yardról
, utána pár másodpercre egyenlített is a Saints...szal ezt megköszönhették most.
de persze ettől még megérdemelték,hiszen egyenlíteni,majd később pedig nyerni is tudni kellett.
hozzátartozik, (Ricsiék mondták),h 2perccel a vége előtt kihagyott a Washington egy mezőnygólt, amivel 10lehetett volna köztemiihii írta:Saints-Washington 33:30/OT
Ha nem is simán,de behúzták a szentek,némi ráadás után![]()
Brees 419 yd,2 TD,1 INT.
Meachem 8 REC,142 yd.
A Rézbőrűek eladtak 3 fumble-t is,ez nem túl jó ómen.
grecki írta:Wehhhehhehhehehhhe, a legszebb öröm a káröröm...
Csakafili.
Főleg azért is volt bosszantó,h ezért maradtam ébren,amikor délelőttös vagyok és aludtam 3 órát se.antiimperialista írta:Hú, miihii, nem irigyellek...
Krojf írta:A Sky Sport2 ad NFL-t, de a New England-Miami helyett a Houston-Jacksonville van műsoron.pedro7 írta:Ha meg tudnád nézni, hogy melyik Sky előfizetéses csatorna adja az negy segítség lenne.Krojf írta: Talán az angol Sky Sport valamelyik adója foglalkozhat vele, annyi mindenesetre biztos, hogy a www.rojadirecta.com valamelyik linkjén is megtalálhatod.
Én főleg azért írom csak az ESPN America és a S1-2 műsorán lévőket, mert ők vannak egyre jobban elterjedve kicsiny hazánkban.
De esetleg utánanézhetek a Sky Sport műsorának is, bár a Sky-csomag előfizetése eléggé drága.
Véli a Te Krojfod.
Szerintem marad a stream.
K.
A Sky Sport2 ad NFL-t, de a New England-Miami helyett a Houston-Jacksonville van műsoron.pedro7 írta:Ha meg tudnád nézni, hogy melyik Sky előfizetéses csatorna adja az negy segítség lenne.Krojf írta:Talán az angol Sky Sport valamelyik adója foglalkozhat vele, annyi mindenesetre biztos, hogy a www.rojadirecta.com valamelyik linkjén is megtalálhatod.pedro7 írta:Nem tudod véletlenül, hogy a ma esti 19:00 New England- Miami NFL meccset melyik külföldi TV csatorna adja élőben ?
Én főleg azért írom csak az ESPN America és a S1-2 műsorán lévőket, mert ők vannak egyre jobban elterjedve kicsiny hazánkban.
De esetleg utánanézhetek a Sky Sport műsorának is, bár a Sky-csomag előfizetése eléggé drága.
Véli a Te Krojfod.
Ha meg tudnád nézni, hogy melyik Sky előfizetéses csatorna adja az negy segítség lenne.Krojf írta:Talán az angol Sky Sport valamelyik adója foglalkozhat vele, annyi mindenesetre biztos, hogy a www.rojadirecta.com valamelyik linkjén is megtalálhatod.pedro7 írta:Nem tudod véletlenül, hogy a ma esti 19:00 New England- Miami NFL meccset melyik külföldi TV csatorna adja élőben ?
Véli a Te Krojfod.