Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na, majdnem sikerült eltalálnom! Úgy látszik, Pep-pel hasonlóak az elképzeléseinkMR. TROMORT777 írta:A hivatalos kezdő: Valdés-Alves-Pique-Puyol-Maxwell-TOURÉ-Xavi-Iniesta-Henry-Pedro-Ibrahimovic
Milito csere
Köszi. Nem gondoltam volna, hogy wikin külön fémjeleziklui1698 írta:szerk.: Mikaos, itt egy kis stat: http://en.wikipedia.org/wiki/El_derbi_Barcelon%C3%A9s
Ugyanezt küldeném ki, csak mondjuk engem igazán meglepne ha pont az Espanyol ellen maradna ki Sergi.lui1698 írta:Én mára ezt küldeném ki:
VV - Dani, Puyol, Piqué, Maxi - YAYA, Xavi, Ini - Bojan, Ibra, Pedro
szerk.: Mikaos, itt egy kis stat: http://en.wikipedia.org/wiki/El_derbi_Barcelon%C3%A9s
Azért ezt így nem jelenténem ki. Főleg, hogy Tamudo és de la Pena személyében két nagyon is alapember vált ki tőlük. Ez persze nem változtat azon, hogy a többbiek meg fognak halni a pályán.szajko írta:Lényegtelenek a hiányzok. Ez a katalán derbi! Amióta a barcának szurkolók(10 éve) azóta általába jó kis meccsek születnek a barca-espanyolból.
Óriási meccsre és 2 gólos barca sikerre számítok.
A hivatalos oldal szerint Tamudo, De la Pena, Moises, Marqués és David Garcia hiányzik majd. Ezek közül talán Marqués aki nem annyira fontos láncszem, a többieknek azért helye van a csapatban, ha egészségesek.Colos írta:Azt hallottam, hogy az Espanyolból többen is hiányoznak majd sérülés vagy eltiltás miatt. Erről mit tudtok?
Varatrix írta:Mekkora meccset játszott ellenünk tavaly!Fecooo írta:viszont tény, h a "kis Buddha" hiányát meg fogja érezni az Espanyol.
Mint Barca szurkoló csak bámultam.
Nagyon tetszett a játéka.
Mekkora meccset játszott ellenünk tavaly!Fecooo írta:viszont tény, h a "kis Buddha" hiányát meg fogja érezni az Espanyol.
Hát a várható kezdőcsapatukat látom, de ebből nem tudom kikövetkeztetni, hogy ki nem léphet pályára (nem igazán ismerem őket). Ha le van írva, csak én nem látom, akkor bocs! Azért köszi!Fecooo írta:Colos írta:Azt hallottam, hogy az Espanyolból többen is hiányoznak majd sérülés vagy eltiltás miatt. Erről mit tudtok?
főoldali cikk
Colos írta:Azt hallottam, hogy az Espanyolból többen is hiányoznak majd sérülés vagy eltiltás miatt. Erről mit tudtok?