Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Rohadt jóretek írta:maps.google.com-kattints a satelit-ra keresd meg Barcelonát , messziről látszik a NouCamp(műholdfelvétel)
Akkor ebben egyezünk!Én még az Ed,Edd és Eddyt imádom nagyon az télleg egy nagy idiótaság!Zsolti írta:már hogy a fenébe ne lennék az?????
imádok minden ilyen idióta rajzfilmet!
Akkor jobbulást!Zsolti írta:mostmeg elállt!hát én nem értem azt az időjárást!
amikor dolgozni voltunk akkor is perxe,hogy szakadnia kellett....alig fáztam meg!
Már elállt.Zsolti írta:Héj emberek!!!
zarvason vmi olyan szinten esk az eső,hogy 5m-nél tovább nem nagyon lehet látni!
a nállatok mi a helyzet????
Szolnokon este volt ilyen de most már csak a szél fúj, igaz az nagyon!Zsolti írta:Héj emberek!!!
zarvason vmi olyan szinten esk az eső,hogy 5m-nél tovább nem nagyon lehet látni!
a nállatok mi a helyzet????
Én láttam.Remélem Kurányit is meg Lincolt is eltiltják.Ordog írta:Húú wazze... Néztétek tegnap a német ligakupa döntőt??? Annyira tahó ez a Lincoln... húúúúúúúúúúúúúúú Vezetnek 1-0-ra, már a hosszabítás ment és pofán köpi szegény Stuttgarti csávót, csak hogy menjen az idő.. Ki is állították a csába. Elmehetne a reálba Lincoln, oda valók az ilyen játékosokpffff
Vki más nem látta?