Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Mert nem megy oda..mutass egy biztos hirforrast,hogy alairt?Sehol sincs olyan..Barcelonafan írta:Már hogyne menne oda! ALá írta szerződést 4,5 millkát fog keresni már csak azon folyik a vita hogy Van der Meydéé vagy Figoé legyen a 7-es mezszám kis túlzássalSaviola írta:Figo nem jön az Interhez,mert most tette közzé a Bl indulojat az Inter és abban messze nincs szó Figrol,Hála az Istennek!![]()
De ez akkor most suxx neki, mert nem játszhat a BéeLben...Barcelonafan írta:Már hogyne menne oda! ALá írta szerződést 4,5 millkát fog keresni már csak azon folyik a vita hogy Van der Meydéé vagy Figoé legyen a 7-es mezszám kis túlzással
Már hogyne menne oda! ALá írta szerződést 4,5 millkát fog keresni már csak azon folyik a vita hogy Van der Meydéé vagy Figoé legyen a 7-es mezszám kis túlzássalSaviola írta:Figo nem jön az Interhez,mert most tette közzé a Bl indulojat az Inter és abban messze nincs szó Figrol,Hála az Istennek!![]()
Nyugodt lehetsz, hogy Perezen kívül már akkor is fogta mindenki a fejét...Enrique írta:Legalább ISMÉT foghatják a fejüket madridban a vezetők. Már ha 1 áltálán észreveszik amit mi.![]()
Hál'Isten!Zsolti írta:most nem akarom megvédeni swinet,de Cambiasso idén sztem nagyon jól játszott.Alapember lett a Gauchoknál is.szvsz nagyon jó éve volt sztem!
Lehet, hogy én vagyok vak, de Cambiasso sokkal jobb volt a Real-ban töltött első évében, mint azóta...Swineherd írta:Cambiasso mekkora játékos lett...hülye Perez hogy kirakta...
Cambiassonak télleg nagyon megy az Interben,meg már stabil kezdő a válogatottban is!Remélhetőleg uez lesz solarival is,mert ő az egyetlen játékos akit (egy kicsit)szerettem a reálban!Swineherd írta:Tőlünk két év alatt elment oda 4 játékos....Samuel is odament, adhatnának már vmit cserébeZsolti írta:Cordobát amugy sme adá oda az inter...bár a fene tudja,tavaj odaadták a juvénak a legjobb védőjüket,de remélhetőleg tanultak ebből....![]()
Cambiasso mekkora játékos lett...hülye Perez hogy kirakta...
Bezzeg hogy mostmár Cambiassonak is van hírneve már kell nektek.Menjetek már....!Swineherd írta:Tőlünk két év alatt elment oda 4 játékos....Samuel is odament, adhatnának már vmit cserébeZsolti írta:Cordobát amugy sme adá oda az inter...bár a fene tudja,tavaj odaadták a juvénak a legjobb védőjüket,de remélhetőleg tanultak ebből....![]()
Cambiasso mekkora játékos lett...hülye Perez hogy kirakta...
szerintem Cordoba nem megy a reklámba.egyébként ha már Inter.A malac az interhez igazolt.Zsolti írta:Cordobát amugy sme adá oda az inter...bár a fene tudja,tavaj odaadták a juvénak a legjobb védőjüket,de remélhetőleg tanultak ebből....
Tőlünk két év alatt elment oda 4 játékos....Samuel is odament, adhatnának már vmit cserébeZsolti írta:Cordobát amugy sme adá oda az inter...bár a fene tudja,tavaj odaadták a juvénak a legjobb védőjüket,de remélhetőleg tanultak ebből....
tisztában vagyok vele, hogy van már 3, pedig nagy ász lenne Córdoba....mondjuk Ronaldo nem tudom mikor kapja meg....viszont az is igaz, hogy csak a pályán lévők számára vonatkozik ez a megkötés...Zsolti írta:krajcár télleg vicc,de a cordoba is legalábbis abbóla szempontból,hogy a reálé lesz.van jelen pillanatban 3non eusotok.és vagy krajcár vagy cordoba lenne a negyedik...azt meg nem szabad!Swineherd írta: Akkor ezzel mit is mondtál??? Azt, hogy krancsár egy vicc, ennyit...hoppá...
krajcár télleg vicc,de a cordoba is legalábbis abbóla szempontból,hogy a reálé lesz.van jelen pillanatban 3non eusotok.és vagy krajcár vagy cordoba lenne a negyedik...azt meg nem szabad!Swineherd írta: Akkor ezzel mit is mondtál??? Azt, hogy krancsár egy vicc, ennyit...hoppá...