Kralo írta:Kár, hogy amikor megnéztem segíthetek-e, akkor még nem volt a kommentek között.
Én csak a refrénre figyeltem fel, és azt tudtam, hogy eminem feldolgozta sing for the moment címmel, és ezért gondoltam úgy, hogy Aerosmithéktől is így jelent meg. Elnézést.
Amúgy köszönet a segítségkérő nevében is a lelkes helyesbítést.
Úristen! Légyszíves bocsáss meg, hogy páros (sőt mi több, nyújtott) lábbal csúsztam be a lelki világodnak. Azonnal megyek az egyik Bír... akarommondani Moderátor Úrhoz, hogy egy hétig érvényben lévő piroslapért könyörögjek. Hogy merészelem, én pelyhes ****ű kis kezdő, inzultálni az egyik legrégebbi motorost?! Felháborító, mik vannak...
Amúgy komolyaabbra fordítva a szót (már ha a reakciód után lehet komoly a dolog...): semmi bántó szándék nem volt a hsz-omban. Szerintem. Pláne nem olyan, amiért így el kell kezdeni oltogatni, meg osztani (szorozni, ahogy jól esik, plusz ez már átvonatkoztatva mehet Henriknek is). De persze, mit várok? Ma ez Magyarország. Essünk egymás torkának, anyázzuk egymást, még ha csak burkoltan is. Mert ez olyan magyaros, tényleg. Nem mi lennénk, ha nem...
Komolyan, nem értem... De ha tényleg ennyire vérlázítóan bántó volt, amit írtam, akkor tényleg bocs. Nem szándékoztam beletaposni a lelkedbe, vagy ilyesmi.
Amúgy semmi bajom a személyeddel, normális gyereknek tűntél eleddig a hsz-aid alapján. Ezután sem fogom úgy olvasni az írásaid, hogy egy rossz ( csúnyább szót akartam írni, de mégse inkább

) ember vagy.
És hogy ne legyen TELJESEN off: nekem a
Walk this way talán a kedvenc az Aerosmith-től. Jó kis pattogós, lendületes szám, szerintem. Mondjuk nem is hallgatom őket sokat.
Peace and love, vagy mi volt Woodstock-ban, csak a második nélkül. A második inkább menjen Szandinak.