Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem már levették.barca_bome írta:Nem találom ezt az uefa.com-on, tudnál adni egy kis útbaigazítást? Előre is köszi!Fecooo írta:az uefa.com-on megcsináltam a magam év csapatát és print screen-nel elmentettem, sztem ezt megcsinálhatjuk többen is
---------------------------------------------------------------
Nem találom ezt az uefa.com-on, tudnál adni egy kis útbaigazítást? Előre is köszi!Fecooo írta:az uefa.com-on megcsináltam a magam év csapatát és print screen-nel elmentettem, sztem ezt megcsinálhatjuk többen is
---------------------------------------------------------------
Tetszik...egesz jo forgatokonyv,de en nem estetnem ki Messieket Ghana ellen,majd kapnak a spanyoloktol..fcbarca0827 írta:Volt egy kis időm (:lol:):
A csoport: 1. Francia, 2. Dél-Afrika, 3. Mexikó, 4. Uruguay
B csoport: 1. Argentína, 2. Nigéria, 3. Dél-Korea, 4. Görög
C csoport: 1. Anglia, 2. USA, 3. Szlovénia, 4. Algéria
D csoport: 1. Ghána, 2. Német, 3. Szerbia, 4. Ausztrál
E csoport: 1. Hollandia, 2. Kamerun, 3. Dánia, 4. Japán
F csoport: 1. Paraguay, 2. Olasz, 3. Szlovákia, 4. Új-Zéland
G csoport: 1. Brazília, 2. Elefántcsontpart, 3. Portugália, 4. Koreai NDK
H csoport: 1. Spanyol, 2. Svájc, 3. Chile, 4. Honduras
Nyolcaddöntő:
Francia - Nigéria ; Anglia - Német ; Hollandia - Olasz ; Brazília - Svájc ; Argentína - Dél-Afrika ; Ghána - USA ; Paraguay - Kamerun ; Spanyol - Elefántcsontpart
Negyeddöntő:
Francia - Anglia ; Hollandia - Brazília ; Argentína - Ghána ; Kamerun - Spanyol
Elődöntő:
Anglia - Brazília; Ghána - Spanyol
3. helyért:
Brazília - Ghána
Döntő:
Anglia - Spanyol
Ez alapján csináltam, remélem nem toltam el...
Leomessi14 írta:Ghána - Spanyol ------>????
Nem játszhatnának. Csak az, aki még a spanyol felnőtt válogatottban nem mutatkozott be, pl. Pedro. Nem is lenne értelme egy külön katalán nemzeti 11-nek. Nem lenne gyenge csapat, de komoly eredményt csak a spanyolokkal együtt tudnak elérni, és ez fordítva is igaz.Leomessi14 írta:De sracok,ha a Fifa zold utat ad a Katalan Valogatottnak,hogy resz vegyen a Vb-n akkor ugye nem szerepelhetnek a csapatban Xaviek?Mert mar Spanyol Valogatottak?
Azért Diegoval meg Jesus Navassal nem kéne viccelni. Persze arra szavazol, akire akarsz, meg mindenkinél benne vannak a személyes érzelmek is, na de ennyire???az uefa.com-on megcsináltam a magam év csapatát és print screen-nel elmentettem, sztem ezt megcsinálhatjuk többen is
Az gyönyörü.Méég jó hogy nem velük fogunk összekerülni,ha ennyi pirosat kapnak egy meccsen biztos valami, hogy fejezzem ki magam szépen..favágók lehetnekTitinho írta:Na Denílsonnak köszönhetően (elég nagy lesgóllal) eddig ugrik a hendid.Fernando egy másik topicban írta:Azért remélem berámolnak még egyet, mert hendivel raktam őket.
Na de pont most állítottak ki még egy kínait, így már csak 9-en!!! vannak a Pohangiak. Meg lesz ez.
3 gólos Denílson egyébként, ezzel ő vezeti a góllövőlistát. Ibrának kell egy mesterhármas az elődöntőben és a döntőben egy gól, vagy 2-2 gól a meccseken.![]()
3 gólnál többet egyébként senki nem lőtt KlubVb-n. Itt egy újabb rekord amit még meg lehet dönteni.
SZERK:
Ez mekkora!A kapus is pirosat kapott!
Már csak 8-an a Pohang...Az eddigi gólkirály Denílson a kapus a hátralévő 12 percre. LOL!
Na Denílsonnak köszönhetően (elég nagy lesgóllal) eddig ugrik a hendid.Fernando egy másik topicban írta:Azért remélem berámolnak még egyet, mert hendivel raktam őket.
De goldoljunk Skociara,Walesre, a Feroer-szigetekre,ok is indulhatnak Vb selejtezon,pedig nem fuggetlenek,max autonom teruletek.Bányász írta:Szerintem ahhoz,h Katalónia szerepelhessen VB-n elengedhetetlen,h a tartomány elszakadjon Spanyolországtól.
Ez szerintem nem ilyen egyszerű...Leomessi14 írta:De sracok,ha a Fifa zold utat ad a Katalan Valogatottnak,hogy resz vegyen a Vb-n akkor ugye nem szerepelhetnek a csapatban Xaviek?Mert mar Spanyol Valogatottak?
csak játszott Ballack és ő nem szereti az aranyat, mint tudjuk...MR. TROMORT777 írta:Hát a 2008-as EB döntőben egyáltalán nem hajtottak szerintem. Mintha nem is érdekelte volna őket.barca28 írta:Ozsi mi a bajod a német válogatottal?
Szerintem simán megvan az esélyük hogy megnyerjék a VB-t és ha 110%-on fognak pörögni mint mindig akkor meg is nyerik.
Olyanok ha a 90.percben 2-0ás vesztésre állnak még akkor is úgy hajtanak és küzdenek mintha 0-0 lenne az állás.És ez becsülendő.Főleg hogy vannak olyan csapatok akik nem hogy végig de a meccs felén alig 'fociznak'.
Hajrá Németország
Hát a 2008-as EB döntőben egyáltalán nem hajtottak szerintem. Mintha nem is érdekelte volna őket.barca28 írta:Ozsi mi a bajod a német válogatottal?
Szerintem simán megvan az esélyük hogy megnyerjék a VB-t és ha 110%-on fognak pörögni mint mindig akkor meg is nyerik.
Olyanok ha a 90.percben 2-0ás vesztésre állnak még akkor is úgy hajtanak és küzdenek mintha 0-0 lenne az állás.És ez becsülendő.Főleg hogy vannak olyan csapatok akik nem hogy végig de a meccs felén alig 'fociznak'.
Hajrá Németország
németeket valahogy nem szeretem, ez van. az becsülendő,h mennek előre rossz helyzetben (bár akkor ki nem?) de azért "átlagos" helyzetben nem ájulok el a focijuktól.barca28 írta:Ozsi mi a bajod a német válogatottal?
Hajrá Németország