Zlatan Ibrahimovic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2009.12.22. 15:05:09

[quote="Sanama"][/quote] Biztos ő az, az orra annyira jellegzetes. :)
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta. :)
Kép
Andris
Adminisztrátor

2009.12.22. 14:57:21

Én a labdás srácra tippelnék, jellemző h ő szorongatja. :)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Sanama
Llegenda del Barça

2009.12.22. 14:54:43

Titinho,
csak nem a kapus? :oops: :oops:
Így ránézésre ő hasonlít rá leginkább :D
Capon
Llegenda del Barça

2009.12.22. 14:54:28

Sztem a laza gyerek balra lent.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
nemtom99
Jugador d'estrella

2009.12.22. 14:54:19

Titinho írta:Melyikük Zlatan? :)

Kép

Az FBK Balkan csapatfotója. :wink:
Én bevallom nem tudtam, csak amikor elolvastam a kép alatti szöveget, hogy melyikőjük Zlatan. Aki olvasta ezt a cikket, az légyszí még ne árulja el egy darabig. :)

Köszi előre is.

Szerintem a kapus :lol:
madmushroom
Capitá del Barça

2009.12.22. 14:53:50

Titinho írta:Melyikük Zlatan? :)

Kép

Én bevallom nem tudtam, csak amikor elolvastam a kép alatti szöveget, hogy melyikőjük Zlatan. Aki olvasta ezt a cikket, az légyszí még ne árulja el egy darabig. :)

Köszi előre is.
Arcra leginkább a kapusra hasonlít, de nem hiszem, hogy ő lenne az.
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
Titinho
Director del Fútbol

2009.12.22. 14:50:19

Melyikük Zlatan? :)

Kép

Köszi előre is.
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.12.20. 13:13:48

LG írta:
hau30 írta:Nem tudom mely edző mondta két évvel ezelőtt,hogy Ő lesz rövid időn belül az aranylabdás!Igaza lenne,ha nem lenne válogatott szinten eredménytelen!Azt hiszem itt most kibontakoztathatja tudását,és bizony nem csak egy Messink van,hanem kijelenthetjük van már egy Zlatanunk is,bár nem fog nyerni semmilyen egyéni címet,mivel a svédek sehol sem lesznek a VB-n.Csak folytassa ugyanezt a játékot!
Azért Sevcsenko is úgy nyert, h ki sem jutottak 2004-ben az ukránok az EBre, Cé kint volt, de leégett az egész portugál bagázzsal együtt. Egyedül a kokszos tudott egy jó VB-vel Aranylabdát nyerni, de kellett hozzá, h az addig más dimenzióban játszó Ronaldinho úgy leeresszen mint egy lufi.
Szóval sztem ha tartja ezt a formát Zlatan, lehet esélye komoly egyéni elismerésre, ha sikeres lesz a Barcával. A jelenlegi formák alapján nem lesz amúgy sem sok jelentkező az Aranylabdára. Messi végheti meg cimét, Rooney van nagyon jó formában, ha az angolokkal nem ég be a VB-n, és múúúúval eredményes tud lenni, oda érhet, aztán Cé, aki képes lehet rá, de sztem ő nem fog cimeket nyerni, legalábbis nagyon remélem, a válogatottja meg harmatgyenge. Meg ugye Ibra, akinek nagy hátránya, h nem lesz ott a VB-n, de ha a fent emlitett emberek sem tudnak Dél-Afrikában villantani, amire van esély, főleg Messinek és Ronaldonak, mind2en olyan válogatottban vannak, akik nagyon esélyesek egy jó nagy beégésre. Az angol ütősnek tűnnek, de rájuk nagyon jellemző a lúzerség, bízom benne, h nem jutnak messzire.
A nagy VB favoritok keretében meg nem látok olyan játékost, aki képes legyen Aranylabdás szintre. A spanyoloknál van Xavi és Iniesta, de ők a posztjuk miatt hátrányba vannak, braziloknál sincs most akkora spiler, Kakanak lehetne esélye, de nagyon-nagyon össze kéne magát kapnia, mert az Aranylabdája óta nem játszik magas szinten. Ronaldinho esélytelen, a többiek meg nincsenek azon a szinten. A németeknél nincs klasszis, egy öreg Ballack van, őt sem tartom esélyesnek.
Szóval sztem ha tartja Ibra ezt a játékot, amit nyújt, esélyes lehet még igy is. Tudom, nagyon előreszaladtam, hiszen még mindig csak 2009 van, elméletileg a mostani teljesítményeknek nem is kellene maghatározónak lennie majd ebből a szempontból.
Jogos amit leírtál, csak egyrészt ahogy te is mondtad, nem lehet ezt még most megjósolni, kettő: lehet hogy jön még 1 cannavaro típus és cirka 1 hónap vezérszerepért kaphatja meg az elismerést.
Bár szerintem inkább a Bl-re esélyes csapatok kereteiből lenne érdemes böngészni. És ha a sikeres klubszereplés sikeresebb vb-vel párosulna akkor én mindenképp Rooneyt mondanám, bár nem csekély az esély hogy buknak a válogatottal.
De úgy érzem Ibrának lehet esélye csak ahhoz mindenképp Bl kéne, címvédés pedig még nem volt, de semmi sincs veszve, viszont akkor ki ki kell tűnni az egyenlők közül, mert szegénynek a csapatból is rengeteg riválisa van ebből a szempontból :)
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.12.20. 13:02:24

hau30 írta:Nem tudom mely edző mondta két évvel ezelőtt,hogy Ő lesz rövid időn belül az aranylabdás!Igaza lenne,ha nem lenne válogatott szinten eredménytelen!Azt hiszem itt most kibontakoztathatja tudását,és bizony nem csak egy Messink van,hanem kijelenthetjük van már egy Zlatanunk is,bár nem fog nyerni semmilyen egyéni címet,mivel a svédek sehol sem lesznek a VB-n.Csak folytassa ugyanezt a játékot!
Azért Sevcsenko is úgy nyert, h ki sem jutottak 2004-ben az ukránok az EBre, Cé kint volt, de leégett az egész portugál bagázzsal együtt. Egyedül a kokszos tudott egy jó VB-vel Aranylabdát nyerni, de kellett hozzá, h az addig más dimenzióban játszó Ronaldinho úgy leeresszen mint egy lufi.
Szóval sztem ha tartja ezt a formát Zlatan, lehet esélye komoly egyéni elismerésre, ha sikeres lesz a Barcával. A jelenlegi formák alapján nem lesz amúgy sem sok jelentkező az Aranylabdára. Messi végheti meg cimét, Rooney van nagyon jó formában, ha az angolokkal nem ég be a VB-n, és múúúúval eredményes tud lenni, oda érhet, aztán Cé, aki képes lehet rá, de sztem ő nem fog cimeket nyerni, legalábbis nagyon remélem, a válogatottja meg harmatgyenge. Meg ugye Ibra, akinek nagy hátránya, h nem lesz ott a VB-n, de ha a fent emlitett emberek sem tudnak Dél-Afrikában villantani, amire van esély, főleg Messinek és Ronaldonak, mind2en olyan válogatottban vannak, akik nagyon esélyesek egy jó nagy beégésre. Az angol ütősnek tűnnek, de rájuk nagyon jellemző a lúzerség, bízom benne, h nem jutnak messzire.
A nagy VB favoritok keretében meg nem látok olyan játékost, aki képes legyen Aranylabdás szintre. A spanyoloknál van Xavi és Iniesta, de ők a posztjuk miatt hátrányba vannak, braziloknál sincs most akkora spiler, Kakanak lehetne esélye, de nagyon-nagyon össze kéne magát kapnia, mert az Aranylabdája óta nem játszik magas szinten. Ronaldinho esélytelen, a többiek meg nincsenek azon a szinten. A németeknél nincs klasszis, egy öreg Ballack van, őt sem tartom esélyesnek.
Szóval sztem ha tartja Ibra ezt a játékot, amit nyújt, esélyes lehet még igy is. Tudom, nagyon előreszaladtam, hiszen még mindig csak 2009 van, elméletileg a mostani teljesítményeknek nem is kellene maghatározónak lennie majd ebből a szempontból.
madmushroom
Capitá del Barça

2009.12.20. 12:51:35

Nehéz megjátszani egy középcsatárt 8 védekező argentin sűrűjében, ezért is volt halványabb a srác a megszokottnál. Nem brillírozott tegnap de nem szólnám meg a teljesítményét. Lesz ez még jobb is, vannak ilyen meccsek, legközelebb két meccset fog megnyerni nekünk :)
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
Sanama
Llegenda del Barça

2009.12.20. 02:08:12

Én imádom Eto'o- t. Nem akartam, hogy elmejen, nagyon szerettem.
De Pep így döntött. Meg kell jegyezni én Zlatant is szerettem még az Interben is, mostmár imádom.

Az,hogy ezt a 'cserét" meglépte Pep, akkorát húzott,hogy hihetetlen.
Ugye bátraké a szerencse.

Zlatan elképesztő amit csinál. Nem csak gólokat lő,de mezőnymunkában is kiváló.
Egyszerűen zseniális játékos, nem is tudom mikor láttam utoljára ilyen középcsatárt, főleg ilyen magas termetűt...
Egy zseni, nincsennek rá szavaim..
Ibra,Ibra,Ibra,Ibra....
hau30
Capitá del Barça

2009.12.20. 00:39:10

Nem tudom mely edző mondta két évvel ezelőtt,hogy Ő lesz rövid időn belül az aranylabdás!Igaza lenne,ha nem lenne válogatott szinten eredménytelen!Azt hiszem itt most kibontakoztathatja tudását,és bizony nem csak egy Messink van,hanem kijelenthetjük van már egy Zlatanunk is,bár nem fog nyerni semmilyen egyéni címet,mivel a svédek sehol sem lesznek a VB-n.Csak folytassa ugyanezt a játékot!
bojankrkic27
Jugador d'estrella

2009.12.20. 00:39:03

ElBartimaeus írta:Az én szememben ma elmaradt önmagától jelentős mértékben. Pontatlan volt, elöl nem ezt szoktam meg tőle, mert szép passzai vannak, ez tény, de ma ebből nem mutatott semmit. Bennem e maradt meg ma róla, nem az, hogy agyon veszélyeztette volna a kaput. (És megjegyzem, nagyon nem örültem a gyengébb produkciójának...)
üdv mindenkinek
a kiemelt részt cáfolnám.... xavinak adott sarkas passza ami után xavi 1-1be vitte kapusra... akkor nagyon durci voltam hogy nem rugta rá hernandezbácsi...
nah csak ennyit akartam... béke![/b]
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.12.20. 00:08:51

Az én szememben ma elmaradt önmagától jelentős mértékben. Pontatlan volt, elöl nem ezt szoktam meg tőle, mert szép passzai vannak, ez tény, de ma ebből nem mutatott semmit. Bennem e maradt meg ma róla, nem az, hogy agyon veszélyeztette volna a kaput. (És megjegyzem, nagyon nem örültem a gyengébb produkciójának...)

Szerk.: elnézést kérek, arra nem emlékeztem, hogy azt a passzt ki adta. Akkor módosítom a mondanivalómat arra, hogy szinte semmit sem mutatott, csak a korrektség céljából. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ElBartimaeus 2009.12.20. 00:46:50-kor.
bali 15
Director del Fútbol

2009.12.19. 21:33:20

Sajna nem láttam a meccset. De elolvastam az összefoglalót a főoldalon. Legalább 100X le van írva hogy "gólt szerezhettek volna Ibrahimovich lévén"
Nagyon jól játszhatott.
Együtt él a játékkal érzi azt nagyon, akár csak R80.
noname
Llegenda del Barça

2009.12.19. 21:26:41

Ő lett a legkiemelelkedőbb játékosunk. Nagyon akar, nagyon hajt, nagyon tud. Nem volt túl jó meccse, de Pedro mellett ő az, aki azért egész meccsen kiemelkedett a csatársorunkból.
A Fifa egy szégyen
Gergolino
Jugador del Barça

2009.12.19. 20:21:23

Kíváncsi lennék, h a kupa átadás előtt mit mondhatott Pepnek :lol:
Egyébként ma is remekül játszott, csak sajnos a gól nem jött. Azt a hatalmas kulcsot, amit Messi úgy fogott, mintha egy gitár lenne, a mai játéka alapján Ibra jobban megérdemelte vna.
Barcaádám
Capitá del Barça

2009.12.18. 19:56:01

Z.Chris írta:Hello!

Valaki nem tudna adni 1 képet Zlatan új cipőjéről?
rohadt jó Pedro is olyat hord sárga mercurial olyan mint az előző csak nem találok róla képet...

szerk:találtam még infot is hozzá

http://www.soccerbible.com/news/footbal ... -gold.aspx
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
lui1698
Llegenda del Barça

2009.12.18. 19:55:31

Z.Chris írta:Hello!

Nike Mercurial Vapor Superfly

http://www.nike.com/nikeos/p/nikefootba ... 8963&p=PDP&

http://www.soccercleats101.com/2009/12/ ... in-yellow/
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Z.Chris
Jugador d'estrella

2009.12.18. 19:37:28

Hello!

bali 15
Director del Fútbol

2009.12.17. 14:51:58

danko94 írta:
csabimo írta:U.I: Veszélyesebb fejjátékot is vártam tőle, de ehez be kéne először adni a labdát :D
Ami érdekes, hogy mi rúgunk egy meccsen 10-12 szögletet és ezekből ha minden 100 adikból születik csak gól, pedig olyan rúgóink vannak mint Iniesta,Xavi,Messi és oylan fejelőink, mint Ibra,Henry,Piqué,Toure,Keita. Nem, tudom ennek mi az oka, viszont az ellenfelünk szögleteinél pedig folyamatrettegnünk kell, pedig talán ha 2 van belőle meccsenként. Szerintem rá kellene játszani Ibra fejére, mert szögletekből elég gyatra mutatóink vannak évek óta. :?
Ez az egyik a másik amit nem nagyon értek az az hogy a legtöbb alkalommal miért Xavi van a labda mögött szabadrúgásnál. Gőzöl a fejem amikor látom azt hogy amikor olyan helyről rúgjuk a szabit ahonnan Ibra 89%-ban belőné Xavi áll a labda mögött és vagy mellélövi vagy csak beíveli.
lui1698
Llegenda del Barça

2009.12.17. 14:37:19

Zlatan Ibrahimovic - Goals, assists & skills - FC Barcelona 2009
http://www.youtube.com/watch?v=mQg-5RD2IFk

egy szép hosszú videó Zlatan barátunk itteni ténykedéseiről...
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
noname
Llegenda del Barça

2009.12.17. 10:58:35

Gólt nemrúgott, de 2 gólt tőle indult. TEljesen elégedett vagyok vele. Remek passzokat tud adni és ez már sokszor jól jött és ne feledjük h még nem sok Barca meccs van a lábában. Még mindig csak alkalmazkodik. :wink:
A Fifa egy szégyen
danko94
Entrenador del Barça

2009.12.16. 21:34:07

csabimo írta:U.I: Veszélyesebb fejjátékot is vártam tőle, de ehez be kéne először adni a labdát :D
Ami érdekes, hogy mi rúgunk egy meccsen 10-12 szögletet és ezekből ha minden 100 adikból születik csak gól, pedig olyan rúgóink vannak mint Iniesta,Xavi,Messi és oylan fejelőink, mint Ibra,Henry,Piqué,Toure,Keita. Nem, tudom ennek mi az oka, viszont az ellenfelünk szögleteinél pedig folyamatrettegnünk kell, pedig talán ha 2 van belőle meccsenként. Szerintem rá kellene játszani Ibra fejére, mert szögletekből elég gyatra mutatóink vannak évek óta. :?
csabimo
Capitá del Barça

2009.12.16. 21:13:48

Még mindig nem részesül olyan kiszolgálásban mint etoo, de igy is képes hozni a gólokat, és adni a gólpasszokat amiben a kameruni nem jeleskedett...
Etoonak minden meccsen volt 2-3 nagy ziccere"a bajnokság tavaszi részében akár ennél is több, amiket szépen kihagyott.
Nem ugy muzsikál a csapat ahogy tavaly, és ezt a vak is látja, még ha az eredmények jönnek is.

Nem volt még mindig egy olyan meccs ahol Ini-messi-xavi sorra dolgozták ki neki a gólhelyzeteket, igy abból a kevésből kell gazdálkodjon ami van.
Nagyon várom már hogy gálázzunk és tömjük a svédet zsugával ugyanugy mint a kamerunit, hogy mielöbb megrugja a mesterhármasát...

U.I: Veszélyesebb fejjátékot is vártam tőle, de ehez be kéne először adni a labdát :D
Lezárt