Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Titinho írta:Melyikük Zlatan?
Az FBK Balkan csapatfotója.
Én bevallom nem tudtam, csak amikor elolvastam a kép alatti szöveget, hogy melyikőjük Zlatan. Aki olvasta ezt a cikket, az légyszí még ne árulja el egy darabig.
Köszi előre is.
Arcra leginkább a kapusra hasonlít, de nem hiszem, hogy ő lenne az.Titinho írta:Melyikük Zlatan?
Az FBK Balkan csapatfotója.
Én bevallom nem tudtam, csak amikor elolvastam a kép alatti szöveget, hogy melyikőjük Zlatan. Aki olvasta ezt a cikket, az légyszí még ne árulja el egy darabig.
Köszi előre is.
Jogos amit leírtál, csak egyrészt ahogy te is mondtad, nem lehet ezt még most megjósolni, kettő: lehet hogy jön még 1 cannavaro típus és cirka 1 hónap vezérszerepért kaphatja meg az elismerést.LG írta:Azért Sevcsenko is úgy nyert, h ki sem jutottak 2004-ben az ukránok az EBre, Cé kint volt, de leégett az egész portugál bagázzsal együtt. Egyedül a kokszos tudott egy jó VB-vel Aranylabdát nyerni, de kellett hozzá, h az addig más dimenzióban játszó Ronaldinho úgy leeresszen mint egy lufi.hau30 írta:Nem tudom mely edző mondta két évvel ezelőtt,hogy Ő lesz rövid időn belül az aranylabdás!Igaza lenne,ha nem lenne válogatott szinten eredménytelen!Azt hiszem itt most kibontakoztathatja tudását,és bizony nem csak egy Messink van,hanem kijelenthetjük van már egy Zlatanunk is,bár nem fog nyerni semmilyen egyéni címet,mivel a svédek sehol sem lesznek a VB-n.Csak folytassa ugyanezt a játékot!
Szóval sztem ha tartja ezt a formát Zlatan, lehet esélye komoly egyéni elismerésre, ha sikeres lesz a Barcával. A jelenlegi formák alapján nem lesz amúgy sem sok jelentkező az Aranylabdára. Messi végheti meg cimét, Rooney van nagyon jó formában, ha az angolokkal nem ég be a VB-n, és múúúúval eredményes tud lenni, oda érhet, aztán Cé, aki képes lehet rá, de sztem ő nem fog cimeket nyerni, legalábbis nagyon remélem, a válogatottja meg harmatgyenge. Meg ugye Ibra, akinek nagy hátránya, h nem lesz ott a VB-n, de ha a fent emlitett emberek sem tudnak Dél-Afrikában villantani, amire van esély, főleg Messinek és Ronaldonak, mind2en olyan válogatottban vannak, akik nagyon esélyesek egy jó nagy beégésre. Az angol ütősnek tűnnek, de rájuk nagyon jellemző a lúzerség, bízom benne, h nem jutnak messzire.
A nagy VB favoritok keretében meg nem látok olyan játékost, aki képes legyen Aranylabdás szintre. A spanyoloknál van Xavi és Iniesta, de ők a posztjuk miatt hátrányba vannak, braziloknál sincs most akkora spiler, Kakanak lehetne esélye, de nagyon-nagyon össze kéne magát kapnia, mert az Aranylabdája óta nem játszik magas szinten. Ronaldinho esélytelen, a többiek meg nincsenek azon a szinten. A németeknél nincs klasszis, egy öreg Ballack van, őt sem tartom esélyesnek.
Szóval sztem ha tartja Ibra ezt a játékot, amit nyújt, esélyes lehet még igy is. Tudom, nagyon előreszaladtam, hiszen még mindig csak 2009 van, elméletileg a mostani teljesítményeknek nem is kellene maghatározónak lennie majd ebből a szempontból.
Azért Sevcsenko is úgy nyert, h ki sem jutottak 2004-ben az ukránok az EBre, Cé kint volt, de leégett az egész portugál bagázzsal együtt. Egyedül a kokszos tudott egy jó VB-vel Aranylabdát nyerni, de kellett hozzá, h az addig más dimenzióban játszó Ronaldinho úgy leeresszen mint egy lufi.hau30 írta:Nem tudom mely edző mondta két évvel ezelőtt,hogy Ő lesz rövid időn belül az aranylabdás!Igaza lenne,ha nem lenne válogatott szinten eredménytelen!Azt hiszem itt most kibontakoztathatja tudását,és bizony nem csak egy Messink van,hanem kijelenthetjük van már egy Zlatanunk is,bár nem fog nyerni semmilyen egyéni címet,mivel a svédek sehol sem lesznek a VB-n.Csak folytassa ugyanezt a játékot!
üdv mindenkinekElBartimaeus írta:Az én szememben ma elmaradt önmagától jelentős mértékben. Pontatlan volt, elöl nem ezt szoktam meg tőle, mert szép passzai vannak, ez tény, de ma ebből nem mutatott semmit. Bennem e maradt meg ma róla, nem az, hogy agyon veszélyeztette volna a kaput. (És megjegyzem, nagyon nem örültem a gyengébb produkciójának...)
rohadt jó Pedro is olyat hord sárga mercurial olyan mint az előző csak nem találok róla képet...Z.Chris írta:Hello!
Valaki nem tudna adni 1 képet Zlatan új cipőjéről?
Nike Mercurial Vapor SuperflyZ.Chris írta:Hello!
Valaki nem tudna adni 1 képet Zlatan új cipőjéről?
Ez az egyik a másik amit nem nagyon értek az az hogy a legtöbb alkalommal miért Xavi van a labda mögött szabadrúgásnál. Gőzöl a fejem amikor látom azt hogy amikor olyan helyről rúgjuk a szabit ahonnan Ibra 89%-ban belőné Xavi áll a labda mögött és vagy mellélövi vagy csak beíveli.danko94 írta:Ami érdekes, hogy mi rúgunk egy meccsen 10-12 szögletet és ezekből ha minden 100 adikból születik csak gól, pedig olyan rúgóink vannak mint Iniesta,Xavi,Messi és oylan fejelőink, mint Ibra,Henry,Piqué,Toure,Keita. Nem, tudom ennek mi az oka, viszont az ellenfelünk szögleteinél pedig folyamatrettegnünk kell, pedig talán ha 2 van belőle meccsenként. Szerintem rá kellene játszani Ibra fejére, mert szögletekből elég gyatra mutatóink vannak évek óta.csabimo írta:U.I: Veszélyesebb fejjátékot is vártam tőle, de ehez be kéne először adni a labdát
Ami érdekes, hogy mi rúgunk egy meccsen 10-12 szögletet és ezekből ha minden 100 adikból születik csak gól, pedig olyan rúgóink vannak mint Iniesta,Xavi,Messi és oylan fejelőink, mint Ibra,Henry,Piqué,Toure,Keita. Nem, tudom ennek mi az oka, viszont az ellenfelünk szögleteinél pedig folyamatrettegnünk kell, pedig talán ha 2 van belőle meccsenként. Szerintem rá kellene játszani Ibra fejére, mert szögletekből elég gyatra mutatóink vannak évek óta.csabimo írta:U.I: Veszélyesebb fejjátékot is vártam tőle, de ehez be kéne először adni a labdát