Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
madridista írta:A Real Madrid csapata ma négy esztendős szerződést kötött, az Albacete 20 éves középső védőjével, Agus-szal. A fiatal játékos, az elmúlt szezonban alapembernek számított az Alba kezdőcsapatában, és már többször is megfordult, a Spanyol U20-as válogatottban. Agus idén írta alá első profi szerződését a balompie-i gárdával, ahol gyerekkora óta futballozott.
LooooooOOOOOOoooooooooooLNSO írta:Az 1985-s születésű játékos idén áprilisban, a 32. fordulóban mutatkozott be az élvonalban az Albacete együttesében. Társai elbúcsúztak az első osztálytól - az utolsó, huszadik helyen végeztek -, nem úgy Agus, akit 600 ezer euróért vásárolt meg a Real Madrid. A királyiak négyéves szerződést kötöttek az ifjú reménységgel.
Kapusnak jó a Didamrmonster írta:A brazil labdarúgás újabb fénykora köszöntött be - szerintem. Ezt leszűrhetjük abból, hogy a Barça és a Real braziljaiból akár egy világverő csapatot is ki lehetne állítani (kapus nincs) :
Kapus - Belletti, Edmilson, Motta, Sylvinho - Deco, Julio Baptista, Roberto Carlos - Ronaldinho - Robinho, Ronaldo.
sztem meg a Brazil foci mindig fénykorában van mert mindig az első háromban van!Swineherd írta:Már '94-ben beköszöntött a fénykor! Zsinórban 3 VB döntő, ebből 2 győztes és a '98-as is a külső körülmények miatt ment el...
http://sport.virgilio.it/it/calcio/calc ... inter.htmlSaviola írta:Mondom,majd ha ott áll Inter mezzel a kezében egy fényképen és itt is (www.inter.it) meg itt is (www.internazionale.hu) fenn lesz,.De szánalmas,nem tudom miért kell az a vén ember...
De ezt már elhiheted nem csak a Marca hanem a La Gazetta della Sport is ezt írtaSaviola írta:Jól van persze Marca ... Majd akkor elhiszem,ha ott lesz ,hogy ha hivatalosan bejelentett hir lesz..