Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Xavi,Valdes,Bojan eleg nagy nevek?FtcSikiHun írta:Azt leszámítva, hogy tettem rá tippmixen és 20:30kor kezdődik, azon kívült semmitsocio66 írta:Azt mondjuk eddig is tudtuk,hogy Maradona nem ért a focihoz..
Mai Katalónia-Argentína meccsről van valakinek infója?![]()
Szerk.: itt lesz link: http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports
Egyébként ebben a Katalóniában játszik valami nagy név?
Maradona rettentő irigy, hogy rajta kívül van még egy ekkora argentín csillag. Kb nem bírja feldolgozni, hogy a VB-címen kívül Messi mindent elért 22 éves korára, sőt emberileg már most túlszárnyalja őt bőven... Szerintem még egy nagy utálat is van iránta.lui1698 írta:
A Premier ligában játszó játékosok általában, egymást fényezik.
Maradona meg szimplán tahó.
Azt leszámítva, hogy tettem rá tippmixen és 20:30kor kezdődik, azon kívült semmitsocio66 írta:Azt mondjuk eddig is tudtuk,hogy Maradona nem ért a focihoz..
Mai Katalónia-Argentína meccsről van valakinek infója?
A Premier ligában játszó játékosok általában, egymást fényezik.kudu írta:Most nézegetem, hogy a szövetségi kapitányok és csapatkapitányok kikre szavaztak.
Ez a kettő eléggé érhetetlen számomra:
Diego Maradona (Argentína): 1. Drogba 2. Rooney 3. Ibrahimovic
Javier Mascherano (Argentína): 1. Essien 2. Gerrard 3. Henry
szajko írta:Egyáltalán nem értetted mit mondtam na, de mindegy.
Én nem azt akartam kifejteni, hogy nálam Lass az 5. hanem azt, hogy még ő is simán veri Ramost.
Nálam az első 5:
1.Messi
2.Xavi
3.Ronaldo
4.Iniesta
5.Ibra
szajko írta:Ramos?FtcSikiHun írta: 5.Ibra vagy Ramos![]()
Ibra még be is fér 5.-nek, de Ramos?
Ha már ennyire madridos játékost akarsz berakni 5.-nek akkor inkább Lass. De még Grafite is simán veri Ramost.
Ramos?FtcSikiHun írta: 5.Ibra vagy Ramos
gekkodan írta:Drogbát mint embert nem csipem, de Zlatan és Torres társaságában a 3 legjobb csatár egyike nálam. Idén bizony húzott akkorát, mint Kaka, nálam simán 5-ben van inkább, mint a brazil.
És mondom: nem szeretem.
gekkodan írta:Nálam elfogultság nélkül sztem, ez lett volna a lista:
1. Messi
2. Xavi
3. Rinyaldó
4. Iniesta
5. Drogba
Sztem inkább az eslő vélemény van közelebb az igazsághoz. Ha vmi ismeretlen gyerek lett volna a KK legjobbja, nem hinném, h rögtön 4. hellyel nyitott volna, lehet, h a 30ba se került be.ozsimiki írta:azért csak úgy hasra ütés szerűen ne írjunk be tényként dolgokat. megnyerte a válogatottal a konfederációs kupát,ahol ő lett a torna legjobbja.House írta: Ebben alapból Kaká neve benne van, semmit nem ért el.
azért nem nevezném semminek, Ini topikjában kifejtettem,h én se értek egyet a dologgal,de bizonyos szempontok alapján érthető,h ott van. (na nem ennyire előre)
azért csak úgy hasra ütés szerűen ne írjunk be tényként dolgokat. megnyerte a válogatottal a konfederációs kupát,ahol ő lett a torna legjobbja.House írta: Ebben alapból Kaká neve benne van, semmit nem ért el.
Ebben alapból Kaká neve benne van, semmit nem ért el.Barcaman14 írta:Én nem a legjobb 11-be kötnék bele hanem az év játékosa díjba., ha ez a megfelelő topic erre
![]()
1. Lionel Messi 1073 szavazat
2. Cristiano Ronaldo 352 sz.
3. Xavi 196 sz.
4. Kaká 190 sz.
5. Iniesta 134 sz.
Kaká mit keres Ini és Xavi között![]()
Mindössze 6 szavazatra van Xavitól, Initől meg több mint 50-re. Azért ez még is csak furcsa. Végül is igaz. Kaká megnyerte idén a konföderációs kuptá meg kicsengetett érte 60 millát az évszázad klubja. Ehhez képest Xavi meg Ini. Mindössze a hatkupás Barca alappillérei voltak.
![]()
Ez nevetséges szvsz. Nyilván nincsenek beljebb egy 4. hellyel de azért....
Vidics még hagyján kiválóan irányította a védelmet annak az időszaknak köszönhetjük a bajnoki címet. A béeldöntőben gyenge volt de annyival jobb csapatunk volt hogy nem lehet ráfogni az elvesztett címet.bali 15 írta:Casillas - Terry, Vidic, Evra, Daniel Alves - Xavi, Iniesta, Gerrard - Cristiano Ronaldo, Torres,Messi
Ez a FIFPro világválogatottja az idén. Hol kéne belekötni? Vidic ki, Puyol be.
Torres ki és ízlés szerint Eto'o, Villa, vagy Ibra be. (Én legelsőre szavazok.bali 15 írta:Casillas - Terry, Vidic, Evra, Daniel Alves - Xavi, Iniesta, Gerrard - Cristiano Ronaldo, Torres,Messi
Ez a FIFPro világválogatottja az idén. Hol kéne belekötni? Vidic ki, Puyol be.