Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bocs, h mégis ide írok, de küldtem még tegnap egy pü-t, amire nem kaptam választ, meg ahogy a topicban is nézem, semmi előrehaladás nincs a mi asztalunkkal kapcsolatban. Pedig ha karácsony előtt le játszanánk, az isteni lenne.ozsimiki írta:Amiket eddig beírtatok már nem moderáljuk,de kérlek titeket figyeljetek már oda mit kérünk, nem bonyolult:
Akivel egy asztalra kerültél (mindenkinek szól) elküldöd privátban az msned,esetleg a részletes "ráérős" időszakaid, és megbeszélitek. msnen egyből választ kaptok,és tudtok reagálni + itt sem veszik el az érdemi infó.
Szóval ezentúl mindenki így intézze ha lehetséges, köszönjük!
Tegnap én kipróbáltam a progit router mögül több lejátszott parti után sem volt gond, szóval szerintem más lehetett.Bányász írta: Hát nézd.Próbáld meg.(veszíteni való nincs)
Elméletileg nincs gond a játékkal.Legalábbis én ezt az infót kaptam.Mi tegnap ezt tapasztaltuk de aztán lehet másnál ez nem lesz gond.Sőt az is lehet,h más volt a hiba.
Miki küldtem egy PÜ-t!!
Hát nézd.Próbáld meg.(veszíteni való nincs)VIII.Henrik írta:Üdv, msn-en a mai nap 22:00 órája a befutó a 4-es asztal selejtezőjének lejátszásához.yasofix írta:
Bányász: Az baráti! Elvileg én csinálnám az asztalt, és természetesen routerem van.
ekecs92@freemail.hu vegyél fel msn-en.yasofix írta:4. asztal ma délelött vagy délután mehetne?
Igen így helyes a 2. asztal.Guardiola írta:Sziasztok.
A 2-es asztallal akkor hogy lesz? gergo9 játszott a 3-as asztalon?
Ha jól érttem akkor a 2-es asztal így néz ki most.
Corvy (3-as asztalról gergo9 helyett)
Guardiola
Benga
wikko
ZChris (Ha jól tudom ő még nem jelentkezett)
Küldök mindenkinek pm-et mess azonosítóval. Jó volna ma este megrendezni a selejtezőt. (Arra is gondolni kell hogy vigaszágosoknak is le kell járjon döntőig a parti)
Ha a 2-es asztalnál másképp van valami akkor kérlek javítsatok ki.
Délután mehetne, viszont msn-en kéne beszélni, úgy hogy mindenki ott legyen!!!yasofix írta:4. asztal ma délelött vagy délután mehetne?
Támogatomlui1698 írta:Hát Corvy egész nap nem jelentkezett, szóval ha Bányászék engedik a dolgot akkor szvsz meg lehetne csinálni.gergo9 írta:Ha esetleg nem lesz Corvy akkor nem csatlakozhatnék be a helyére?Ő meg helyet cserélne velem mert nekem igazából csak ma lenne jó.
Jogos!szajko írta:ozsi leírta, hogy nem ide kéne írkálni hanem msnen vegyétek fel egymást.
Hát Corvy egész nap nem jelentkezett, szóval ha Bányászék engedik a dolgot akkor szvsz meg lehetne csinálni.gergo9 írta:Ha esetleg nem lesz Corvy akkor nem csatlakozhatnék be a helyére?Ő meg helyet cserélne velem mert nekem igazából csak ma lenne jó.
Az a plusz fel ora nekem is tokeletes.Kabe 22:10re otthon vok,gyors leszedem a progit,aztan kuldhetjuk.lui1698 írta:Hát ha 22 után akkor legalább fél órával utánna, mert tesómat ide kell engednem kilenckor. Az meg legalább másfél óra míg elhúz.
De ha nem ma lesz az se gond, nekem az egész hetem szabad karácsonyig.