Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Valóban, javítottam iskristop írta:a Rágós falat után, nehéz feladat előtt... című cikkben a szövegben még Pinto található, mint kezdő kapus, de lentebb a kezdőcsapatban már Váldes neve szerepel.
Most neked is mi a bajod velem? csak a Barcát szeretem! ezért bántatok..mindorokke_barca írta:Oldid? Srác, nem olyan menő csúfot űzni a magyar nyelvből mint ahogyan gondolod.
Fecooo írta:Drigo!
megkérdezhetem, h mi volt bűne Bastiannak? (barca28)
biztos vagy benne, h ő volt pitbull is?
én csak arra emléxem, h ebben a topicban kérte, h töröljétek a barca28 profilját. kirívóan "rossz" viselkedésére nem emléxem itt, ezért érdekelne...
ha gondolod, elég pm-ben is az indok.
kösz előre!
Oké akkor megfogadom a tanácsod.Ezt a profilomat akkor törlitek ha szépen megkérlek benneteketSlither írta:Csak nagyon különleges esetben engedélyezett a névváltoztatás, esetedben nincs lehetőség erre.barca28 írta:Szeretném megváltoztatni a nevem,erre esetleg van mód?Vagy valami ötletet tudtok adni?
Jó lenne.Köszi előre is.
Ha nagyon meg akarod változtatni, akkor regelj újra.
Nincs.barca28 írta:Szeretném megváltoztatni a nevem,erre esetleg van mód?
Csak nagyon különleges esetben engedélyezett a névváltoztatás, esetedben nincs lehetőség erre.barca28 írta:Szeretném megváltoztatni a nevem,erre esetleg van mód?Vagy valami ötletet tudtok adni?
Jó lenne.Köszi előre is.
Minket is zavar(t)kurdt írta:Franco nevezetű, ma regisztrált fórumozó....rhynn a Felhívások topicban:
Ha valaki folytatólagosan megsérti a jóizlést, neve nem szalonképes, regisztrációja azonnal törlésre kerül. Ezáltal összes korábbi hozzászólása elveszik, neve tiltólistára kerül az EUROBARCÁN és a MADRIDISTA.HU honlapján is.
Nem tudom, hogy ti (elsősorban a modik) hogy vagytok vele, de engem ez a név, ezzel a képpel, ezen az oldalon igenis zavar (nem éppen tartom szalonképesnek)
ps.: SZVSZ
Én is így vagyok ezzel,ráadásul ez a BetClic állítólag nem is épp a legmegbízhatóbb oldal,mégis tele van vele minden..gianni írta: Ezer bocs,köszi,csak ezek a fogadós oldalak már egyszerűen gusztustalanok kezdenek lenni a számomra........
Ezer bocs,köszi,csak ezek a fogadós oldalak már egyszerűen gusztustalanok kezdenek lenni a számomra........lui1698 írta:Ott van a jobb felső sarokban.gianni írta:Köv.meccsek,időpontjaik feledésbe merült?