katalunya írta:vki letudná nekem részletesen írni hogy hogy kell játszani ezt a tippmixet? bocs hogy ilyen tájékozatlan vagyok de kéne egy kis pénz és egy spanom monta hogy jó pénzkeresési mód ha kicsit figyelem a meccseket meg minden...szal vki letudná írni hogy kell ezt játszani?

Szia, megkéred a szomszéd bácsit, és ő feladja neked, ha nem vagy 18
Amúgy egyszerűen annyi az egész, hogy a lottózóban kérsz egy tippmix újságot, és veszel egy tippmix szelvényt. Ha mondjuk egy Fulham - Tottenham meccset szeretnél megtenni, megnézed, hogy hányas sorszáma van (annak pl: 066), és a szelvényen az első tömbben a 0-ra x-elsz, a második tömbben a 6osra, míg a harmadikban megint csak a 6osra. Értelemszerűen a végén pedig választasz hogy Hazai, Döntetlen, vagy Vendég. A szelvény alján pedig be kell jelölnöd a megfogadott események számát (így pl ilyen esetben az egyesnél x-elsz), és hogy mennyi téttel szeretnél játszani. Ha így teszel, akkor 200 Ft a minimum tét.
Vannak különböző kombinált fogadások is, mint pl: a 3/4, 4/5, 5/6, ami annyit jelent, hogy ha 1 meccsed még elmegy, akkor is lesz nyereményed (persze jóval kevesebb), és ilyenkor amit bejelölsz tétet, azt a per utáni számmal kell megszoroznod, hogy kijöjjön a megjátszott tét ( egy 4/5-nél 200 Ft-ot jelölsz be, akkor ezer Ft-ot fogsz fizetni). Kombinált fogadásnál bejelölheted a 100 Ft-os tétet is. (értelem szerűen 4/5-ben ötszáz Ft-ot fogsz megjátszani.)
Minél nagyobb téttel fogadsz, értelemszerűen annál nagyobb a nyereményed.
De azért ne vidd túlzásba, erős függőséget okozhat!
Én már csak tudom
Kicsit szájbarágós lett, ezért bocsánat, de remélem így mindenki megérti a lényeget

"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!