Colos írta:
Hogy egy kicsit "on" is legyek: Aki a francia bajnokságban sztár tud lenni, egyáltalán nem biztos, hogy a három nagy ligában is az lesz. Lásd: Gourcuff a Milanban, vagy Benzema a Realban. Esetleg jó iparosok kerülhetnek ki onnan... szerintem. Legalábbis nagyon régen volt olyan csillag a francia bajnokságban, aki tényleg világsztár lett volna. Ronnie volt az utolsó... talán.
LG, neked is kösz, hogy írtál, meg neked is Colos. Csak akkoriban még nem voltam focirajongó - talán mivel nem volt TV-nk

.
De témára. Evvel egyetértek. Viszont azzal a Gourcuff-Milan résszel nemigazán. Valóban nem volt játékban, de csak utána kezdett el "kiemelkedni" - igaz a Franciák közül elsősorban, de a Chelsea védőit is alázta, bár arra Quaresma is képes volt a Prtóban. De Benzemában én nem láttam akkora potenciált a Francia karrierje alatt, a Realban talán valamit alkothat, mert CR-rel érzik egymást... Kb Anelka szintű karriert "jósolok" neki - hírnév szinten. De Gourcuffben én többet látok valamiért

Itt az én jóslatom: Vagy ő jön egyenesen hozzánk - pár éven belül -, vagy ő megy az Arsenalba a hozzánk érkező Cesc pótlására

Benne szerintem több van, mint a mostanában Francia bajnokságban sztárolt játékosokban - Nasri, Benzema - kivétel egyedül talán Ribery. Egyértelműen nem egy Dinho szint, mert olyan nincs mégegy... De egy "kicsiZidan" válhat belőle, és ezt a stílusa miatt mondom. Egy ügyes "szervezőcselező" középpályás, aki szerintem bekerülhet a posztján a szűk elitbe. Csak nehogy ő is Quaresma sorsára jusson aztán... Nagyobb a füst mint a láng
De köszi srácok mégegyszer az "elmélkedéseteket", mondhatni tanultam belőlük