Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pont most akartam bemásolni ezt a hírt...lluisllach89 írta:Diego Buonanotte súlyos karambolt élt túl, ő vezetett, a három másik utas-akik közeli barátai voltak- mind meghalt.
http://www.goal.com/en/news/585/argenti ... r-accident
Itt senki nem kardoskodik, csak beszélünk róla. A BARCA nem csak egy futball klub, "Több mint egy klub", és nem véletlenül lett az. A Barca KATALÁN csapat, Katalóniát képviseli, és mi ezért foglalkoznuk a témával.socio66 írta: Egyrészt miért vállalnék egy olyan néppel szolidaritást,akik talán nem is tudják,hogy hol van Magyarország? Mintha őket érdekelné, hogy nálunk milyen problémák vannak,hogy alapból mi van velünk.
Ahogy írtad,nálunk is vannak problémák,bőven,inkább ezeket kellene rendbe tenni,minthogy itt Katalónia függetlenségéért kardoskodni.
Elhiszem,hogy nehéz nekik,meg sok megpróbáltatásban volt részük a történelem során,de ha valaki,akkor mi tudjuk,milyen a nehéz sors.
Velünk ki foglalkozik?
Egyrészt miért vállalnék egy olyan néppel szolidaritást,akik talán nem is tudják,hogy hol van Magyarország? Mintha őket érdekelné, hogy nálunk milyen problémák vannak,hogy alapból mi van velünk.LG írta:Az viszont szomorú, h sokan mások is így gondolkoznak, mint az idézett két derék legény![]()
Azért pl. én szlovákiai magyarként vmennyire át tudom érezni a helyzetüket, ahogy a többi kisebbségét is. Így szurkolok nekik, de természetesen nekik sincs reális esélyük a függetlenedésre. Sajnos egész Európában nagy fos helyzetbe vannak a kisebbségek.Fernando írta:Igen ezt leírtam én is korábban. Imádom a Barcát, én is élek halok érte, de nem érdekel Katalónia függetlensége semmilyen fokon, már csak azért sem mert spanyol szurkoló vagyok. Engem nem érint az ottani helyzet, és nem is fog.geridoss írta:Emberek.. Had kérdezzek én valamit. Mitől lesz nektek jobb, ha Katalónia külön ország lesz? Mi közünk van nekünk, magyaroknak Spanyolország belügyeihez? Semmi.
Igen ezt leírtam én is korábban. Imádom a Barcát, én is élek halok érte, de nem érdekel Katalónia függetlensége semmilyen fokon, már csak azért sem mert spanyol szurkoló vagyok. Engem nem érint az ottani helyzet, és nem is fog.geridoss írta:Emberek.. Had kérdezzek én valamit. Mitől lesz nektek jobb, ha Katalónia külön ország lesz? Mi közünk van nekünk, magyaroknak Spanyolország belügyeihez? Semmi.
Semmivel nem lesz nekünk jobb, de attól érdekelhet minket. És engem érdekel is, mivel élek-halok a Barcáért. Volt olyan időszak, amikor a katalán emberek csak a Barca meccsein érezhették magukat katalánnak. És nem véletlenül "Több mint egy klub" a jelmondata a Barcának.geridoss írta:Emberek.. Had kérdezzek én valamit. Mitől lesz nektek jobb, ha Katalónia külön ország lesz? Mi közünk van nekünk, magyaroknak Spanyolország belügyeihez? Semmi. Kérdezzetek már meg egy spanyol embert, hogy mi a véleménye Erdély és Magyarország helyzetéről? Kb. visszakérdezne, hogy mivan?![]()
![]()
Ennyire foglalkozzatok már a témával, mert hülyeség...
Bocs az offért..
Mien csapat ez a WHC?20. ligas?levproff írta:LOL! Figyeljétek már az Ajaxot!![]()
Ki/Mi ez a csapat??Megye3??Suarez vágott egy hatos!![]()
Jobbulást.Pavel írta:Jó a meccs és jó a csapat!
A következő három feladat.
1. Kiharcolni az önálló FIFA tagságot.
2. Honosítani Messit.
3. Megnyerni a 2014-es VB-t.
http://livescore.com/default.dll/game?c ... ame=361844levproff írta:LOL! Figyeljétek már az Ajaxot!![]()
Ki/Mi ez a csapat??Megye3??Suarez vágott egy hatos!![]()
Off: Homonyik Sándor énekli az Álmodj királylánytRiadtribizli írta:Pavelnek küldeném a Hooliganstól az Álmodj Királylány című számot...![]()
Viccet félretéve. Sajna kevés rá az esély.![]()
Pavel írta:Jó a meccs és jó a csapat!
2. Honosítani Messit.
Pavel írta:Jó a meccs és jó a csapat!
2. Honosítani Messit.
Fabregas nem,nem engedte el Wenger,Pique jatszottLionel86 írta:Sziasztok! Fabregas és Pique Játszott a meccsen?