Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ment nekem is egy szavazat. Sok sikert a továbbiakban, jó volna, ha Te kerülnél oda.Navarro írta: amúgy megtennétek nekem azt h rám szavaztok az U20as kapitány választásán? -Ricky7- felhasználónévvel vagyok ott regisztrálva. már benne vagyok a top10ben
Tőlem is mentNavarro írta:én 6-0-ra nyertem.socio66 írta:Nálam 0-9 lett,80%-os labdabirtoklási arány mellett,mikor sorsolják a kövi kört?
amúgy megtennétek nekem azt h rám szavaztok az U20as kapitány választásán? -Ricky7- felhasználónévvel vagyok ott regisztrálva. már benne vagyok a top10ben
én 6-0-ra nyertem.socio66 írta:Nálam 0-9 lett,80%-os labdabirtoklási arány mellett,mikor sorsolják a kövi kört?
Sok sikert kívánok mindenkinek! Legfőképp azoknak akik egy csoportba kerültek velemMichaaBee írta:Elkészült a sorsolás és a menetrend. Kéretik részletesen átböngészni az oldalnak a Gamper Kupára vonatkozó részét, leginkább a híreket, a közleményeket, az információkat, a menetrendet és a sorsolást.
Íme az oldal: KATT
Javaslom, hogy mindenki tegye be a könyvjelzőkhöz.![]()
KösszMichaaBee írta:Csak átvitt értelemben van, konkrétan ilyen, hogy továbbjutásért jutalom nincs. Annyit érsz vele, hogy még a következő fordulóból is van jegybevételed, ami sokkal jelentősebb, mint a barimeccseknél.streho87 írta:Ha a hattricken továbbjutsz a kupában, akkor kapsz pénzjutalmat? Sajna eddig nem éltem túl az első kört, de most BOT csapatot kaptam
Csak átvitt értelemben van, konkrétan ilyen, hogy továbbjutásért jutalom nincs. Annyit érsz vele, hogy még a következő fordulóból is van jegybevételed, ami sokkal jelentősebb, mint a barimeccseknél.streho87 írta:Ha a hattricken továbbjutsz a kupában, akkor kapsz pénzjutalmat? Sajna eddig nem éltem túl az első kört, de most BOT csapatot kaptam
Már kihívtalak előtte:DMessiboy19 írta:streho87 írta:Szerda 14.00? megfelel??Messiboy19 írta:Valaki IFI bari meccset![]()
FC Muki Junior (1489569)
Igen, meg!!![]()
Hívj ki és előre is köszi és sok szerencsét![]()
streho87 írta:Szerda 14.00? megfelel??Messiboy19 írta:Valaki IFI bari meccset![]()
FC Muki Junior (1489569)
Ha még megvan az az egy üres hely akkor beszállnék. Az űrlapot kitöltöttem és már rég regiztem.MichaaBee írta:GAMPERESEK FIGYELEM!
Ez az utolsó felhívás az űrlap kitöltésére! 31-ből 28 ember elküldte, még arra a 3 emberre várunk és akkor indulna a kupa.
http://htgamper.lapunk.hu
Fontos! Még van 1, azaz EGY üres hely a Gamper Kupára, akit érdekel jelentkezzen!![]()
De baj, mert tőled már alapból 2 jelentkezést kaptunk.FCBMessi19 írta:MichaaBee írta:GAMPERESEK FIGYELEM!
Ez az utolsó felhívás az űrlap kitöltésére! 31-ből 28 ember elküldte, még arra a 3 emberre várunk és akkor indulna a kupa.
http://htgamper.lapunk.hu
Fontos! Még van 1, azaz EGY üres hely a Gamper Kupára, akit érdekel jelentkezzen!![]()
Én nem emlékszek rá,hogy BIZTOSAN kitöltöttem. Olyan 95%,hogy ki..Ha kitöltöm még1-szer a biztonság kedvéér az baj?