Ott van 1 hsz-el alattad.Slither írta:Ha kezdjük, akkor írjátok be ide az asztal adatait.

Na gyertek serényen!
Ott van 1 hsz-el alattad.Slither írta:Ha kezdjük, akkor írjátok be ide az asztal adatait.
Kérdés, hogy holnap vagy később lesznek-e mások is...Bányász írta:Na úgy látom mypeteren kívül mindenkinek jó ha lejátsszuk ma a vigaszágat...
Szóval az a kérdés,h mi legyen?Várjunk rá,h jelentkezik vagy lejátsszuk nélküle?Nekem igazából ma már bármikor jó és sztem holnap is ráérek egész nap.De nem tudom érdemes e várni mypeterre...Bár igazából úgy emlékszem itt szokott lenni pókereken...
Még ma játszuk le mindenféleképpen!Bányász írta:Na úgy látom mypeteren kívül mindenkinek jó ha lejátsszuk ma a vigaszágat...
Szóval az a kérdés,h mi legyen?Várjunk rá,h jelentkezik vagy lejátsszuk nélküle?Nekem igazából ma már bármikor jó és sztem holnap is ráérek egész nap.De nem tudom érdemes e várni mypeterre...Bár igazából úgy emlékszem itt szokott lenni pókereken...
Robi hszét is figyelembe véve, azt hiszem a délután 15 óra mindenkinek jó,nemde?VictorValdes19 írta:KEDD,DÖNTŐ:
Corvy > max 18óráig
Ozsi > bármikor (így amellett az időpont mellett vok,amelyen a többség)
danialves8 > 18óra jóó nekemis..
miihii > 17 óra körül kell lépnem itthonról,kábé 20:30-21re érek haza.Ezen kívül bármilyen időpont jó aznap.
VV19 > bármikor jó
Megoldottam, a 21:00 jó lesz nekem is.Bányász írta:Akkor tehát így néz ki a vigaszág ha nem tévedek:
LG OK
Slither OK
mypeter
szajko OK
Guardiola
Bányász OK
Igazság szerint nekem okés lenne a ma nyolc után.De akkor legyen feldobva valami konkrét időpont nyolc után.
Legyen mondjuk 21.00.
Beírom,h OK,meg LG-hez is mert feltételezem,h neki is jó,szajko meg írta msnen,h neki is jó szóval Ő is kap egy OK-ot.A többiek nyilatkozzanak ha kérhetem.
csak az? írd, írjátok le az összes jó időpontot, mert lehet,h ezen múlik 1-2 játékos "sorsa", pl ha neked jó lenne a 21 is,azt is tudasd, így kapunk majd egy közös halmazt,és döntünk.DaNiAlVeS8 írta: danialves8 > 18óra jóó nekemis..
12perces vakemelkedés, első 6 fog pontot kapni,az arányokat majd leírjuk.Corvy írta:a döntőről elmondhatnátok 1-2 fontossabb infot
A legfontosabb infó:Corvy írta:a döntőről elmondhatnátok 1-2 fontossabb infot
Nekem ma este 20:00 után jó, meg holnap délelőtt, máskor nem. De ha a többségnek máskor jó, akkor nyomjátok le nélkülem.szajko írta:Hát egyenlőre még a vigaszág sincs lejátszva pedig ma kéne.
Vigaszágasok jelentkezzetek, írjatok püt, vagy ide csak legyen már valami...