Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Honnan szedted ezt? A meccsrQl nincs véletlenül?Xavi írta:Na, akkor egy vid a tegnap estéről:
Kupaátadás
Nekem jó... próbáld meg másik lejátszóval,mondjuk windows media player-el! én mondjuk real player-el néztem és azzal is jóChris írta: megnéznéd, hogy jól raktad-e fel, mert engem 1 perc után mindig kidob a bs player-ből.
megpróbáltam már vagy ötször letölteni, de mindig kiszór.
köszi
Az utolsó hogy működik mert rámegyek a linkedre aztán lement valami:6740.ram ismeretlen fil-tXavi írta:Egy-két ötlet, de ne szidjatok, ha nem működik, vagy nem adják a meccset...A meccs 10-kor kezdődik...
[url=rtsp://emision.canalsur.es/encoder/andaluciatv.rm]Canal Sur Andalucia[/url]
Localia TV Cordoba
[url=mms://212.199.221.153/838978]Livesports[/url]
Canal Sur Andalucia 2
Csak az utolsó megy, a többi egyenlőre nem...Talán majd este...
Nagy vagy, nem tod a mai meccset hol adják(honlap)?Xavi írta:A tegnapi gólok + a tizik...
Sevilla-Barca 1-1 (1-3)
USB-n majd odaadom ami nekem van.PetI írta:Tudnátok nekem belinkelni videot Luis Enriqueről? (Mondjuk Lucho magyar reinkarnációjának biztos sok van) Volt nekem pár, de nem találom őket
![]()
Hasonlót mint ami van az fcbarca.zl.hu-n van, mert az nekem nem jön be.
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=3863Barcelonafan írta:Ki ellen játszunk felkészülési mecset legközelebb?
Benfica ha nem akkor valaki meg tudná mondani mikor lesz az a meccs?![]()
GraciasEnrique írta:De, Gee777 az admin, ímélcíme: gee777@zl.huMorminho írta:nem tudja vki at fcbarca.zl.hu oldal adminjának az e-mail címét
Én néha dumálok vele, mintha azt mondta volna, h jövőre is lesz minden meccsről összefoglaló.
De, Gee777 az admin, ímélcíme: gee777@zl.huMorminho írta:nem tudja vki at fcbarca.zl.hu oldal adminjának az e-mail címét