Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Megnézem majd.Vesszen a Chelsea!Nyerjenek az ágyusok!Maxi írta:Ma 16:00-Sport 1
Chealsa-Arsenal szuperkupa dötő!
jó kis meccs lesz...Arsenal sikerrel(remélem)
Kitfisto nem volt itt és nyugi volt!Kitfisto írta:Egy gyors összefoglalót kérnék az utolsó 3 napról.A Real igazolásárol,a kupáról,igazolásokról!Mi történi míg nem voltam?Én most Kaposváron voltam megnéztük a Getafe elleni meccset.
Mai program még:
4 hétre el is meszelték!! Jól tették, én adtam volna neki 2 hónap eltiltást is...Ordog írta:Húú wazze... Néztétek tegnap a német ligakupa döntőt??? Annyira tahó ez a Lincoln... húúúúúúúúúúúúúúú Vezetnek 1-0-ra, már a hosszabítás ment és pofán köpi szegény Stuttgarti csávót, csak hogy menjen az idő.. Ki is állították a csába. Elmehetne a reálba Lincoln, oda valók az ilyen játékosokpffff
Vki más nem látta?
Még mindig....redlions írta:Valaki felhívta rám a figyelmét egy lajosmizsei csajnak.Írjon nekem pü.-t! Meséljen valamit róla! Kíváncsi vok!
Gratulálok!Rivaldinho írta:341. lettem a Velencei-tó átúszáson! a 3500-ból!
Google EarthRivaldinho írta:Töltsétek le a GoogleEarth nevű progit, ott még a saját házunkat is megtaláltam! sőt a Veszprémi körgyűrű felfestése is látszik!