Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
megvangeridoss írta:Ahol vannak a következő mérkőzések, ott tudod beállítani. (egy óra mellett egy kis sárga ikon egy ceruzávalFtcSikiHun írta:hol lehet a taktikát beállítani? vagy azt csak közvetlenül a meccs előtt lehet?na arra klikk rá, és ott tudod módosítani )
Szívesen
Ahol vannak a következő mérkőzések, ott tudod beállítani. (egy óra mellett egy kis sárga ikon egy ceruzávalFtcSikiHun írta:hol lehet a taktikát beállítani? vagy azt csak közvetlenül a meccs előtt lehet?
Igen,valamint nézd meg,melyik csapatrésze a leggyengébb és azt támadd.Auron írta:Milyen felállást javasoltok az 5-4-1 ellen a 2 szélső támadó a csatár pedig védekező és széleken támadást játszat?
maradjak a 3-5-2 mellett?
EN is nemregiben regisztraltam, nezegess vegig mindent, olvasgass a jatekrol, majd szep lassan belejoszFtcSikiHun írta:Nekem is van ilyen Hattrickom, de miután belépek nem tudom, hogy kell mit kell stb. valaki nem tudná elmagyarázni? Légyszíves![]()
Köszi! És neked is sok sikert a Gamper Kupába!! (Meg nekem issalas9 írta:Lehet nem érdekli a kupa, és tartalékokat játszatottFCBMessi19 írta:Én,mint tudjátok, a Román bajnokságba játszok és a legutolsó,VIII. osztályba vagyok... Egy olyan ellenfelet kaptam amelyik most esett ki a VI!!!! Osztályból,most a VII.-be van,de akkor is a csapata kb. 3-szor jobb mint enyém és mégis nyertem 4-2-re otthon 55% labdabirtoklással![]()
![]()
![]()
Nem tudom,hogy hogy
Nagyon örülök
Persze nem akarom elvenni az érdemeidet, sőt
Gratulálok, és további sok sikert
![]()
nem tom pedig ott voksalas9 írta:Én miért nem talállak?:D:D:DNavarro írta:-Ricky7-
Lehet nem érdekli a kupa, és tartalékokat játszatottFCBMessi19 írta:Én,mint tudjátok, a Román bajnokságba játszok és a legutolsó,VIII. osztályba vagyok... Egy olyan ellenfelet kaptam amelyik most esett ki a VI!!!! Osztályból,most a VII.-be van,de akkor is a csapata kb. 3-szor jobb mint enyém és mégis nyertem 4-2-re otthon 55% labdabirtoklással![]()
![]()
![]()
Nem tudom,hogy hogy
Nagyon örülök
Én miért nem talállak?:D:D:DNavarro írta: -Ricky7-
Ronaldinho&Barca írta:
Én amúgy 90%-os edzésintenzitással dolgozok, az rossz vagy jó?