Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Navarro írta:nem kell vkinek 21 éves ragyogó KP?
socio66 írta:Próbálj meg minimum ezer tsi feletti és jó képességű játékosokat venni,gyengébbeket nem érdemes,csak pénzszórás és rövid időn belül semmi hasznát nem veszed majd nekik.FtcSikiHun írta:Én most egy FC Kardhal nevű csapat ellen játszok, aki Magyar Kupa résztvevő, 3 meccse veretlen, és fél éve regizett, szóval nagy esélyt nem látok a győzelemreDe most igazoltam új játékosokat, remélem hasznomra válnak
Próbálj meg minimum ezer tsi feletti és jó képességű játékosokat venni,gyengébbeket nem érdemes,csak pénzszórás és rövid időn belül semmi hasznát nem veszed majd nekik.FtcSikiHun írta:Én most egy FC Kardhal nevű csapat ellen játszok, aki Magyar Kupa résztvevő, 3 meccse veretlen, és fél éve regizett, szóval nagy esélyt nem látok a győzelemreDe most igazoltam új játékosokat, remélem hasznomra válnak
wuwu írta:en segitekFtcSikiHun írta:Nem tudom elvégezni a Menedzserképzőt, mert nem tudok belépni a fórumba, miért? S.O.S.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
en segitekFtcSikiHun írta:Nem tudom elvégezni a Menedzserképzőt, mert nem tudok belépni a fórumba, miért? S.O.S.
Azt ajánlom, hogy végezd el a menedzserképzőt, olvasd át a szabályzatot a súgóban és olvasd el EZT. 6.-10-ig KÖTELEZŐ elolvasniFtcSikiHun írta:Sziasztok!
Szerintetek mit edzek a legtöbbször? Melyik a leghasznosabb?
100%-os intenzitás, 1-2 gyúró, ha most kezdted, de ha később jársz már, akkor jobb többet alkalmazni és akkor nem lesz túl sok sérülted. Erőnlétet meg 15-20%-al edz, hogy ne csökkenjen, ha növelni akarod, akkor nem tudom, 50%-on elég sokat tud ugrani.Tunce3y írta:Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni h a csapatomat milyen edzés intezitást és ennek hány százaléka legyen az erőnléti edzés aránya!Mert a mostanni beállításaim túl magas százalékon vannak és sok a sérültem!Mi lenne az optimális megoldás h ne sérüljenek a játékosok és közben megfelelően fejlődjek? HELP:D
100% intenzitás és a játékosaidtól függő erőnlét kb 10-15% között szokták tartani ha 17 éves megfelelő játékosokat edzel az adott poszton!Tunce3y írta:Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni h a csapatomat milyen edzés intezitást és ennek hány százaléka legyen az erőnléti edzés aránya!Mert a mostanni beállításaim túl magas százalékon vannak és sok a sérültem!Mi lenne az optimális megoldás h ne sérüljenek a játékosok és közben megfelelően fejlődjek? HELP:D
FtcSikiHun írta:Nekem is van ilyen Hattrickom, de miután belépek nem tudom, hogy kell mit kell stb. valaki nem tudná elmagyarázni? Légyszíves![]()