Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jah,múltkor láttam,h már ilyet is közvetít a csatorna.Auron írta:Nekem új sport megy a Eurosport2-n
kő papír olló!
Nagyon komoly![]()
Én láttam, brutális voltKrojf írta:Ezeket senki sem figyelte???Krojf írta:Két College-döntő az ESPN America mai műsorán!
22:30: Bowling Green-Idaho Humanitarian Bowl,
csütörtök hajnali 02:00: Arizona-Nebraska Holiday Bowl.
Megint nem alszunk...
K.
A Humanitarian Bowl egy gigantikus meccs volt!!!!
Igencsak lemaradtatok róla, ha lemaradtatok róla!!!
Töröljétek ki a csipát a szemetekből!
K.
a san antonio...pmarci93 írta:Chicago Bulls 2.50 - Detroit Pistons 1.54
Dallas Mavericks 1.80 - Houston Rockets 2.05
Miami Heat 4.00 - San Antonio Spurs 1.26
Utah Jazz 2.20 - Oklahoma City Thunder 1.70
Philadelphia 76ers 2.00 - Los Angeles Clippers 1.83
Légyszíves segítenétek ezek meccsek közül melyik rakható?
Előre is Köszi
Ezeket senki sem figyelte???Krojf írta:Két College-döntő az ESPN America mai műsorán!
22:30: Bowling Green-Idaho Humanitarian Bowl,
csütörtök hajnali 02:00: Arizona-Nebraska Holiday Bowl.
Megint nem alszunk...
K.
Én is NFL-es vagyokmiihii írta:Bezony,nem rossz névsor,jó kis parti lesz ismét.
Ugyanezen az oldalon van egy szavazás is.Elég meglepő az állás sztem,leginkább a különbségek miatt.
Ön melyik amerikai ligát kedveli a legjobban?
NFL 46% (6678)
NBA 30% (4366)
NHL 15% (2245)
Egyiket sem, az európai labdarúgás az igazi 8% (1160)
MLB 1% (117)
Szavazatok száma: 14566
Persze ez ne olyan mérvadó,mivel akár hatvanszor is rábökhetek vmire,de akkor is érdekes,h másfélszer annyian vannak NFL fanok,mint NBA.
Köztük én
Bezony,nem rossz névsor,jó kis parti lesz ismét.salas9 írta:JANUÁR 31![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.nemzetisport.hu/amerikai_spo ... n-2011636/
Nem semmi a névsor...AFC-nél Tom Brady, Peyton Manning irányít
![]()
![]()
Túloldalon is akad jó pár "kisebb" név: Brett Favre vagy a két Philadelphia-i DeSean Jackson és David Akers.
HAJRÁ NFC![]()
![]()
Azt hittem hülyét kapok ezeknél a 4. kísérleteknél.Sőt,az egyiknél 2 esély volt pár inchre.antiimperialista írta:Ammi meg különösen boszantó volt, az a botrányos játékhívás (megint) azoknál a játékoknál, ahol 1-2 yardot kellett volna csak megtenni. Azért 4th & inches-t ilyen erős fallal elszúrni... Új offensive coordinatort akarok!
Bizony erős kezdés után kicsit megülepedett a dolog.Bevallom az utolsó 5 percet átaludtamozsimiki írta:
hát cimbi, amilyen jól indult,olyan rossz meccs lett szerintem belőle,főleg a 2.félidő. nekem egyik csapat sem kifejezetten a kedvencem,szóval elfogulatlanul írom, hogy rossz volt a 2.félidő![]()
de a győzelemmel biztossá vált,h a Dallas is bejutott,sőt még esélye van elsőként végezni,míg a Giants kiesett
hát cimbi, amilyen jól indult,olyan rossz meccs lett szerintem belőle,főleg a 2.félidő. nekem egyik csapat sem kifejezetten a kedvencem,szóval elfogulatlanul írom, hogy rossz volt a 2.félidőmiihii írta:Hat és fél perc telt el a meccsből,de már ajánlom mindenkinek az ismétlést.Eddig óriási a derbi!antiimperialista írta:
Nem baj, a lényeg most jön,mindjárt kezdődik!
GO COWBOYS!!!
Lehet,h majd spoilerkedek ezután,ha nem akarjátok megtudni,ne olvassátok innentől
Manning: 50,000 passzolt yardBastian írta:Hál Istennek kikapott a Colts,már itt volt az ideje szép volt Jets.
Jacksonville Jaguars 7 - New England Patriots 35
És persze szép volt Patriots,csak így![]()
![]()
![]()
Hajrá New England.
Hat és fél perc telt el a meccsből,de már ajánlom mindenkinek az ismétlést.Eddig óriási a derbi!antiimperialista írta:
Nem baj, a lényeg most jön,mindjárt kezdődik!
GO COWBOYS!!!