Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem tévedsz. 1 meccs. A győztes továbbjut. Nincs hosszabbítás, se büntetők. Ha x akkor fordított pályaválasztással meccs ismétlés. Azért remélem nem lesznek meglepetések.Barcaman14 írta:Azt hiszem egy meccs, kivéve ha döntetlen mert akkor ismétlik vagy valami ilyesmi. De lehet hogy tévedekYaroshi írta:Hi nem tudjátok hogy az Fa-kupa mostani fordulója oda-visszavágós vagy sem?
Ha csak egy meccsből áll akkor asszem könnyebb döntenem a meccsek között:)
Azt hiszem egy meccs, kivéve ha döntetlen mert akkor ismétlik vagy valami ilyesmi. De lehet hogy tévedekYaroshi írta:Hi nem tudjátok hogy az Fa-kupa mostani fordulója oda-visszavágós vagy sem?
Ha csak egy meccsből áll akkor asszem könnyebb döntenem a meccsek között:)
Remélem, hogy buksz!Mezner2 írta:Bet 365-n megraktam 3000-el a Sevilla Valencia Barca triót remélem jön a papírforma mert ha igen akkor 15000 üti a markomat
Olyan nagy szám 5ezerből 100ezret csinálni?marci. írta:Én meg azt az 5ezerből 100ezres szelót várnám...messiboy,még mindig várjuk a fényképet,vagy ilyen elfoglalt vagy?
Ha jól emlékszem valami Gergő "nyerte".
értem,lehet h igazad van,végülis papírforma lenne a győzelem.Fernando írta:Végül is átszerveztem, 4 szelvényen játszom és átvariáltam a dolgokat. Amúgy én biztosra veszem a Pool-t. Szerintem lökést adott nekik a Villa elleni győzelem. Szóval akkor:
1.
Söderling vs. Nadal V 1.70
Bern vs. Biel H 1.29
HV71 vs. Brynäs H 1.43
Southampton vs. Luton H 1.46
Stoke vs. York H 1.25
2.
Bolton W. vs. Lincoln H 1.22
*(0-1)Fulham vs. Swindon H 1.68
*(1-0)Reading vs. Liverpool V 2.13
Valencia vs. Espanyol H 1.46
3.
Barcelona vs. Villarreal H 1.34
Oliveirense vs. Porto V 1.25
Reading vs. Liverpool V 1.42
*(0-1)Tottenham vs. Peter'boro H 1.54
Sunderland vs. Barrow H 1.16
4.
Huddersfield vs. WBA V 2.15
Middles'boro vs. ManCity V 1.53
*(0-1)Sunderland vs. Barrow H 1.45
Recreativo vs. Girona H 1.90
Fulham vs. Swindon H 1.25
a pool-ra egy forintot nem tennék még egy másodligás csapat ellen sem...Fernando írta:1.
Valencia vs. Espanyol H 1.46
Recreativo vs. Girona H 1.90
Huddersfield vs. WBA V 2.15
Aston Villa vs. Blackburn H 1.60
2.
*(0-1)Fulham vs. Swindon H 1.68
Middlesbrough vs. Manchester City V 1.53
*(0-1)Tottenham vs. Peterbrough H 1.54
Barcelona vs. Villarreal H 1.33
Stoke City vs. York H 1.25
Oliveirense vs. Porto V 1.25
3.
Bolton vs. Lincoln H 1.22
Fulham vs. Swindon H 1.25
Sunderland vs. Barrow H 1.16
Tottenham vs. Peterbrough H 1.19
Reading vs. Liverpool V 1.42
Utóbbit nagy téttel. Remélem ismét nyerek valamit, most elég jól megy. Valami hülye kaparós szelvényen is nyertem párezret.
Tudtommal, már ki lett rúgva a fórumról!Fernando írta:Biztosan kidobta, vagy ráömlött valami éjfélkor, majdcsak lesz valami ürügysocio66 írta:messiboy,még mindig várjuk a fényképet,vagy ilyen elfoglalt vagy?
Játszható!Mezner2 írta:Holnpra gondoltam egy pár meccset picit nagyobb téttel véleményeket várok tőletek h megtennétek-e
Middlesbrough-Man.City V 1,53
Preston-Colchester H 1,80
Motherwell-Hamilton H 1,89
Everton-Carlilse H 1,24
Fulham-Swindown H 1,25
2000-16100
Ez a téma már ott bukik, hogy elsőnek az Aston Villát rakta meg, miután vége lett a meccsnek és nyert a L'pool utána azt írta, hogy végülis őket rakta meg.Fernando írta:Biztosan kidobta, vagy ráömlött valami éjfélkor, majdcsak lesz valami ürügysocio66 írta:messiboy,még mindig várjuk a fényképet,vagy ilyen elfoglalt vagy?
Biztosan kidobta, vagy ráömlött valami éjfélkor, majdcsak lesz valami ürügysocio66 írta:messiboy,még mindig várjuk a fényképet,vagy ilyen elfoglalt vagy?