Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nagyon komoly a sajtóközleményedMichaaBee írta:A mérkőzés utáni sajtóközlemény "Pep style"-ban megtekinthető ITT.
Csak a meccsből származó jegybevételt,ami azért nagy plusz,ha azt nézed,hogy amúgy barimeccset játszanál akkor.davi10 írta: Más: Hogyha továbbjutok a kupában akkor kapok pénzt vagy valamit
hát otthon nem sikerült nyernem, de legalább ki se kaptamVargaAron írta:Nah nyertem 3-2re60ik percben, 2-1nél (nekem) kiállították a sztár-középpályásomat, 75-ik percben 3-1 ide majd percre rá 3-3. Ennyi is maradt.
Ez a piros érvényes a hétközi kupameccsre is? Remélem ott letöltheti az eltiltást![]()
Ami még jóhír hogy a 9 hétre lesérült csatárom talán már jövő héten játzshat![]()
![]()
Nálatok mi volt?
levproff írta:Ezt csak én nem értem?VargaAron írta:Nah nyertem 3-2re60ik percben, 2-1nél (nekem) kiállították a sztár-középpályásomat, 75-ik percben 3-1 ide majd percre rá 3-3. Ennyi is maradt.
![]()
Ezt csak én nem értem?VargaAron írta:Nah nyertem 3-2re60ik percben, 2-1nél (nekem) kiállították a sztár-középpályásomat, 75-ik percben 3-1 ide majd percre rá 3-3. Ennyi is maradt.
Én is pont ezt szerettem volna kérdezniVargaAron írta:Nah nyertem 3-2re60ik percben, 2-1nél (nekem) kiállították a sztár-középpályásomat, 75-ik percben 3-1 ide majd percre rá 3-3. Ennyi is maradt.
Ez a piros érvényes a hétközi kupameccsre is? Remélem ott letöltheti az eltiltást![]()
Ami még jóhír hogy a 9 hétre lesérült csatárom talán már jövő héten játzshat![]()
![]()
Nálatok mi volt?
Hát, egy elég unalmas meccsen 1-0-ás vesztésre állok, de sokkal több helyzetet dolgoztam ki, 60.perc és a 11. perc óta semmilevproff írta:4-1-re simán vezetek a szünetbe!
Sajnos a 'nagyszerű' középpályásom lesérült.Ezek szerintem folytatódik a tavalyi "szerencsém".Nem baj legalább örülök, hogy valószínűleg nyerünk.
Meg a középpályára úgyis van elég emberem..persze nem ilyen magas szintű játékosok, de akad egy-két jó.![]()
Ki, hoyg áll (eddig)?
bár tényleg jó a hajnali óra, de nem szabad elfelejteni, világszerte van és amikor itt hajnal van, valahol délután van valahol még kora esteFtcSikiHun írta:Csináljátok meg hajnalbanÉn is akkor vettem vagy 4 játékost, mert akkor kevesen vannak fent és nem nagyon licitálnak
Pontosan. Avagy még úgy tudjátok megcsinálni (bár akkor van egy kis veszteség) hogy áron felül rakjátok ki mind2-n a játékost és a különbség lenne ugye az az ár, amit valóban adnál a játékosért ezzel lehetővé téve az alacsonyabb vételárat és egy cserét is beiktatva.FtcSikiHun írta: Csináljátok meg hajnalbanÉn is akkor vettem vagy 4 játékost, mert akkor kevesen vannak fent és nem nagyon licitálnak
Navarro írta:de simán föl fog. sokszor azok a játékosok elnek el drágán akik 0ért vannak kint mert akk mindenki arra megy rá mert még az a legoilcsóbb de sokszor az lesz a legdrágábbsjay írta:Úgy értettem ,hogy kirakom 0 licittel és akkor nem valószínű hogy felmegy 250-g
de simán föl fog. sokszor azok a játékosok elnek el drágán akik 0ért vannak kint mert akk mindenki arra megy rá mert még az a legoilcsóbb de sokszor az lesz a legdrágábbsjay írta:Úgy értettem ,hogy kirakom 0 licittel és akkor nem valószínű hogy felmegy 250-g
aron alul nem lehet játékost vennisjay írta:Navarro írta:hát én olyan 250ezerért adnám
170ért baráti áron?:D És cserébe adok majd neked aron alul egy játékost (ha nem licitálnak ellened) Nah ok?:D